Tiptap tiptap tipetipe tiptap

keskiviikko 22. marraskuuta 2017

Mitä tehdä kun pikkujoulut lähestyvät uhkaavasti, vaatekaappi ja pää kumisee tyhjyyttään, viime vuotiset pikkujouluvaatteet kinnaavat ja epätoivo valtaa? Tämä on jokaisen naisen painajainen, mutta huoli pois – juhlia ei tarvitse skipata! 

Tadaa! Luoksenne syöksähtää SUPERWOMAN puvussaan kaikkien epätoivoisten pukeutumis - (ja moni) ongelmaisten naisten sankari - MUOTIKOORDINAATTORI!!!!  Jos johonkin voi luottaa niin muotikoordinaattoriin ja hän (eli minä)  on taas täällä - keskuudessamme, helvetillisistä työkiireistä huolimatta - ainakin tämän hetken. 

1. Tämä mekko on kauhean kiva koska siinä ei tule hiki. Fiilis on muutenkin antava, eroottinen  ja vapautunut. Tanssilattia ja piiritanssit kuusen ympärillä kutsuvat  - ja vain hyvän maun rajat ovat rajoittamassa tanssimoovssejasi - jos niitä on olemassa. :) Toki tämä mekko vaatii kovasti karismaa ja rohkeutta, villihkön eroottisuuden, hyvän viinapään ehkä myös antavat wonderbra rintsikat, ja myöhemmin illasta myös käsipuoleen firman "pelurin", joka sekoilee joka pikkujouluissa eri naisen kanssa.

VARO: Liiallista vapautumista esim strippaamista jatkoilla yökerhossa tai alastomana uimista hotellin uima-altaassa.

VARO 2: Kollegojen kännyköitä, jolloin vältät pikkujoulun jälkeisen "mitä tuli tehtyä"- katumuksen.

Mekko Asos täällä
2. Tämä mekko on suosikkini, koska se on tämän hetkinen  -HYVIN oudolla tavalla  - lempivärini vihreä. Jotain mekon suosiosta kertokoon, että se on jo Stockan verkkokaupasta loppu, Zalanolta mekkoa onneksi löytyi. Vilan VIMILLIE on mielestäni vähäeleisen tyylikäs  ja kaunis:

Kuva

VARO: Ettei mekkoa myydä loppuun myös Zalandolta.

3. Jos rahaa olisi kuin roskaa, voisin repäistä ja ostaa tämän Camille- Isa Sjöstedin ihana mekon - siinä on jotakin kauhean hauskaa, nuo rimpsut ja kaikki. Ovh 299 eur

Tyylikkyyden huipentuma

VARO: Ettei rikas kollega osta samaa mekkoa :) Se OLISI häpäisy!

4. Ihana mekko on  myös tämä sifonkinen HM mekko (klik), joka oli näköjään loppuunmyyty hyvin äkkiä..onneksi nopeana tyttönä ehdin sen tilaamaan ja pääsin sitä mallamaan. Mekko on kaunista ja ohutta ryppysifonkia. V-pääntie, matala röyhelökaulus ja solmittavat nauhat. Röyhelöä pääntiessä, olkapäissä ja hihansuissa.  Hinta -laatu suhde on kohillaan eli hinta 29 eur

Kuva


Aijai. Kyllä nämä postaukseni ovat täyttä ja puhdasta laatua, niin kuin minäkin I might add. Joka tapauksessa toivottelen kaikille ihania ja hauskoja  - kivalla tavalla- vallattomia pikkujouluja. Muistakaa kimallus ja vähintääkin sisäinen loisto- ja sisäinen valoisuus.

t. Muotikoordinaattorinne Taru

 

9 kommenttia :

 1. *virnistää* Muotikoordinaattorin päivitys on oikein ajankohtainen :D Itse taidan suoriutua hupparissa näistäkin pikkujouluista :D muahahah, olen oman elämäni antimuotikoordinaattori :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos päivityksestä! Meillä on teemana Suomi100 ja pukukoodi iltapuku. Eipä löydy meikäläisen kaapista tällä hetkellä pitkää mekkoa ja tahtoo olla ettei sitä ole missään liikkeessäkään. Vielä on mentävä yhteen kauppaan mallailemaan niiden iltapukuja. Kyllähän niitä olisi, mutta 100 euroa on ehdoton katto ja näin ollen mallien kirjo vähän vähenee. Turha maksaa enempää, ellei tarvitse toista kertaa. Vaikka mistä sitä tietää, vaikka Sauli kutsuisi....

  VastaaPoista
 3. Ihania pikkujouluja sullekkin, ihanuus <3!

  VastaaPoista
 4. Mulla ei ole pikkujouluja. Ainoastaan jotku penteleen puurojuhlat. Jossain kaupassa ihailin kimaltelevaa hametta mut tajusin ettei sille oo käyttöä koska en käy missään.
  Olisin aika näky Lidlissä kimaltelevana.
  Mut jei. Muotikoordinaattori is back

  VastaaPoista
 5. Vihreä mekko kolahti, koska täälläkin on tuo outo vihreänhimotus ja ostinkin 15e Lidlistä oivallisen vihreän mekon, jolla kelpaa mennä vaikka sitten pikkujouluihin eli taidan minäkin sitten olla oman elämäni muotikoordinaattori hehe. :)

  Kivaa viikkoa <3

  VastaaPoista
 6. Vihreä mekko ja tilaamasi H&M ihanuus ovat näistä suosikkejani. Ai miten muistui mieleen entisen työpaikkani pikkujoulut, jossa tosiaan pariintui erikoiset ihmiset, mutta vain yhdeksi illaksi :D

  VastaaPoista
 7. Muotikordinaattorilta hieno postaus🤗🤗Oikein ihania pikkujouluja🎅🎅🎅

  VastaaPoista
 8. siis onko tuo eka oikeasti iltajuhlamekko?
  Minä ajattelin että on yöpuvuksiksi aika antelias.

  Meillä ei varsinaisesti ole pikkujouluksia, mutta jokavuotinen "gaala" vietetään tutusti grillillä. Jee.

  VastaaPoista
 9. Minulla olisi omakustanteiset pikkujoulut 45min päästä, mutta ovela-ketku Hra Kepponen on estänyt hurvitteluni miesseurassa vaihtamalla päiväksi paikkakuntaa ja ilahduttamalla sairasta äitiään vierailullaan illalla. Ihan tahallaan varmaan teki tuon ;) Arvasi, että minua miehet pyytävät pikkujouluihin urakalla. Tänään 4 miestä on kysynyt mua tänään pikkujouluihin ja niistä 2 syömään ensin, mutta ei yksikään nainen :D :D Uskon vakaasti, että syynä on säkenöivä persoonani eikä se, että käyn pikkujouluissakin autolla ;)

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top