Weekly Report

maanantai 6. marraskuuta 2017

Ensimmäisen työviikon fiiliksiä, ajatuksia ja hyviä puolia

- ihanat uudet ihmiset
- valmis, toisten ihmisten valmistama lounas - taivaallista!!
- kurniva vatsa, työttömänä sitä on syönyt silloin kun on nälkä, nyt joutuu hiukan odottamaan, uusi (jopa kiva) tunne  :)
- se väsymys, jonka kokee tullessaan kotiin. Sellainen kaikkensa antanut olo, kun on vastaanottanut ämpäreittäin uutta tietoa ja tehnyt TÖITÄ josta saa palkaa
- palkkapäivästä haaveilu
- työvaatteiden pukeminen päälle, byebye löpsöttävät (pieru)verkkarit  
- poikien vastuunotto kotona. Pojathan ovat keskimäärin hyviä vastuunottajia, olenhan lähes koko työurani mennyt töihin hyvin aikaisin n klo 7-730:ksi. Kotona olon ajan hemmottelin heitä valmiilla aamiaisilla ja ajoittaisilla kouluun kuskauksilla. Nyt on taas palattu bäck in business, ja pojat hanskaavat aamut itsekseen! Jippii hurraa! 
- omien aivojen käyttö
- oman identiteetin ja itsetunnon vahvistuminen
- uusi itsetehty "rohkeus" - niminen spotifylista , jota kuuntelin repeatilla ja joka antoi aamuisin energiaa
- kirjoitin muutaman ylevän ajatuksen uuteen Pinkiltä saamaani muistikirjaan
- uudet itse raidoitetut hiukset - arjen superpiristäjä
Erittäin autenttinen päivän asu-kuva poikien fillareineen päivineen
Otin esille kivituikut ja joulukynttilän - ei, ei ole ollenkaan liian aikaista :)

Kiitos Pinkki!


VIIKON ELOKUVA: Pariisi saa odottaa. Annen (Diane Lane) mies (Alec Baldwin) on menestyvä, mutta kiireinen elokuvatuottaja. Eräänä päivänä Annen pitää päästä Etelä-Ranskasta Pariisiin ja hänen miehensä bisnespartneri, hetkessä elävä Jacques (Arnaud Viard) tarjoaa hänelle kyydin. Käynnistyy polveileva, yllätyksellinen ajomatka läpi Ranskan maaseudun ja ravintoloiden, jonka parasta antia on ihana Diana Lane, poimuileva turistiajelu idyllisessä Ranskassa ja maan näyttäytyminen kuin suoraan matkailumainoksesta konsanaan. Henkilöhahmot jäävät etäisiksi vaikka kovasti niitä yritetäänkin syventää. Erityisesti minua ärsytti se, että keski-iän kriisiä poteva Anne ei ota omia ohjia elämästään vaan turvautuu (mahdollisesti) uuteen pelastavaan prinssiin. Missä nykyaikainen nainen, joka on oman elämänsä pelastaja? Pisteet 3/5 visuaalisuudesta ja valovoimaisesta Diane Lanesta.   

VIIKON KIRJA:   Virginia Vallejo: Rakastin Pabloa, vihasin Escobaria.461 s. Like 2017. Kaiketi Netflixin Narcoksen suosion vuoksi Escobarin rakastajattaren Vallejon kirjoittama 10 vuotta vanha kirja on nyt käännetty suomen kielelle. Vallejo tekee kirjassaan yksityiskohtaisen tilinteon suhteestaan Escobariin ja samalla entinen journalisti tulee käsitelleeksi läpeensä korruptoituneen maan huumeteollisuutta sekä sen ryhmiä. Aihe on vähintäänkin mehukas, pieni "7-päivää henkinen" friikki minussa huusi sisäisesti skandaalin käryisiä paljastuksia ja mehukkaita yksityiskohtia, mutta melko asialliseksi teksti jäi. Hiukan myös yllätti se, että Vallejo antoi suhteesta "Tuulen Viemää"- tyylisen vuosisadan rakkaustarina- tyyppisen kuvan - oliko se oikeasti totta vai rakastajattaren kuvitelmaa?   Epäkiinnostavaa oli kirjassa Vallejon jatkuva itsekehu kun taas  kiinnostavaa oli saada tietoa millainen ihminen Pablo Escobar oli. Suosittelen kirjaa kaikille, jotka ovat Narcosfaneja....


VIIKON VITSI: Uudet Olympia asut, jotka todellakin ovat kuin suoraan ....hulluuden rajamailta, ja kaukana kansainvälisyydestä, samoin modernista tai  ajan hengen mukaisesta urheilutyylistä. Tässä lienee tavoiteltu jotain saamelaisvaikutelmaa ja sitähän sitten mukavasti löytyykin. Käytännöllisenä lisätehosteena olisi vielä voinut olla vaikka kauhean kiva pörrökäs vyölaukku, kuuminta hottia tietenkin.t. muotikoordinattori

VIIKON OIVALLUS:  Olen miettinyt, että kaikista tärkeintä tässä elämässä on pystyä kohtaamaan itsensä ja oma sielunmaisemansa ja olla itsensä paras kaveri.

VIIKON AJATUS:
Everything will be okay in the end. if it's not okay, it's not the end.

Kaunista marrasviikkoa!

20 kommenttia :

 1. Mukavan kuuloinen arkinen viikko :) Kivaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rankka ja mukava :) Ihanaa uutta viikkoa sinnekin <3

   Poista
 2. Ei hitto, meinasi purskahtaa kahvit näppikselle karvaisen vyölaukun kohdalla :D. Mielessäni kun jalostin vyölaukun semmoiseksi karvaiseksi mustaksi kolmioksi tuossa alavatsalla :D.

  Ihanaa työviikkoa sulle, tää viikko on jo vähemmän uuvuttava kuin viime viikko :). Uuden työn aloittaminen on ihan hirveen raskasta! Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah ethän sä tiedä, vaikka olisin juuri sitä tarkoittanut :D

   Kiitos tsempeistä niitä tarvitaan <3

   Poista
 3. Elokuva-arvostelisi sai minut kiinnostumaan Etelä-Ranskan maisemista! Viikkorapsasi oli oikein piristävää luettavaa harmaan märkään ja saikkuiseen maanantaiaamuun.
  Ihkua viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi leffa on visusaalisesti ihana ja saa myös veden kielelle kaikista ihanista ranskalaisista herkuista...

   Paranemisia ja tsemppiä <3

   Poista
 4. Ihan järkyttävät nuo Olympiaadi asut 🤤 nyt kyllä HÄVETTÄÄ ja säälittää urheilijoiden puolesta...
  Mukavaa uutta työviikkoa toivottelen 🤗
  Terkuin, Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en kertakaikkiaan ymmärrä miten tuollaisia pukuja on voitu luoda, niin kammottavia ne ovat.

   Valoisaa viikkoa saamelaispuvuista huolimatta ;)

   Poista
 5. Päivän asu oli huippu. Kyllä sä vaan oot särmä ja hauska. Oikun vaatettaisit nuo urheilijatkin.

  Jaa meille ne sun ylevät ajatukset 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin olisin halunnut vaatettaa urheilijat. Siinä homma olisi lähtenyt siitä, että näytetään suomalaisten upeat bodit kaikille! Seksikkyys. Rohkeus mutta tyylikkyys. Kroppia ei tod saa peittää peittäviin ja epämuodikkaisiin pörröasuihin.

   Ylevät ajatukset ovat vielä alkuvaiheessa :D

   Poista
 6. Palkkapäivä ja kunnon vaatteet - niistä täällä haaveillaan. Tänään olen laittanut taas monta hakemusta liikenteeseen, toivottavasti pian pääsen minäkin nauttimaan työssäkäymisen iloista.

  Ja tuo elokuva pitää nähdä. Ruokottoman vähän on viime aikoina tullut meikäläisen makuun elokuvia. Jotenkin pistää ärsyttämään, kun olisi niin kiva käydä leffassa. Seuraava elokuva taitaa olla kuitenkin Paddington 2 kummipojan kanssa...

  Ihanaa uutta viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin pidän kaikkia mahdollisia peukkuja ja varpaita sulle. Tuolla se on kulman takana, sunkin paikka <3 Siitä olen varma.

   Toi leffa on 100% hyväntuulen kamaa. Paddington on varmasti loistava :)

   Muisk <3!

   Poista
 7. Olympiajoukkueen edustusasut kyllä erottuvat massasta, mutta en ole varma, että onko tässä tapauksessa erottuminen kuitenkaan hyvä juttu ;)

  Tsemppiä uuteen arkeen. Hieno, että pojat palautuivat nopeasti omatoimisiksi. Meilläkin pojat lähtevät usein kouluun itsekseen. Me olemme nykyisin lähteneet usein vähän myöhemmin töihin ja pojat ovat olleet nyreissään, kun heitä ei olla herättämässä viimeistään klo 6. Aamun peliaikaa ei nimittäin laskettu aikakiintiöihin, joten pojista klo 6 herätys olisi edelleen hyvä :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti nuo asut ovat suoraan periferiasta, ja sinne toivottavasti jäävätkin...

   Kiva kuulla, että on muitakin omatoimisia pojankloppeja- onhan se oikeasti aika hieno juttu. Olen kyllä useimmiten pojista oikein ylpeä!

   Hah hauska tuo teidän poikien herätystyytymättömyys. Voiko se mennä noinkin päin :D?

   Poista
 8. Nuo Suomen kisa-asut on kamalat. Katso nyt noiden urheilijoidenkin kärsiviä ilmeitä...voi tätä myötähäpeää.
  Ihanaa tätä viikkoa ja tuo miete oli täyttä kultaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihme, että kuvissa ei ole itkeviä urheilijoita, olen aika varma, että vessassa on itkukin päässyt.

   Muiskuja Outilainen <3

   Poista
 9. Hyvä ensimmäinen työviikko takana. Onneksi kaikkea ei tarvitse osata heti täysillä, aika tekee hyvää ja aivotkin notkeutuu. Ainakin itse muistan, miten hitaalla tunsin käyväni, kun aloitin aivan uudenlaiset työt.
  Leffaliput on valmiina keskiviikkoillalle, joten sitä odotellessa :)

  Oikein hyvää viikkoa sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo armollisuus on jotain mitä minun ainakin pitää opetella....olen niin kärsimätön luonne, että haluan oppia kaikki mahdollisimman nopeasti äkkiä ja heti. Mutta eihän se niin mene.....

   Ihanaa leffailtaa ja viikkoa kultainen <3

   Poista
 10. Oikein ihana työn aloitus! Hyvää jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muru, yritän jatkaa hyvällä sykkeellä.....

   Iloa loppuviikkoon <3

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top