Eilen olin onnellinen

keskiviikko 20. joulukuuta 2017

Eilen olin onnellinen ja ajattelin, että ei se elämä ole niin kovin vaikeaa, että hyviä asioita tapahtuu ja asiat järjestyy. Enkä puhu nyt vain itsestäni.

Halusin halata ja suukotella kaikkia, ja tanssia.... kotona tanssittiin kuopuksen ja koiran kanssa ilotanssi, kesto 1 min. Hihkuimme riumusta ja sovittiin, että viikonloppuna tilataan pizzat.

Toisinaan elämä on stressaavaa, pelottavaa ja ahdistavaa, mutta ei ikinä niin paljoa, ettei siihen auttaisi oma asenne, sinnikkyys, suomalainen sisu ja ..niin se asenne. Se, ettei lannistu. Se, että uskoo parempaan huomiseen. On se sitten fatalismia tai silkkaa typeryyttä, mutta mulle se on ainoa tapa elää.

Itseään, teitä ja koko maailmaa lempeästi katselee tänään: Taru
8 kommenttia :

 1. Ihanaa kuulla, että oli onnellinen päivä. Ne on harvassa ne oikein kuplivat päivät, kaikki on jotenkin heh tullut nähtyä, sitä se ikä teettää, mutta silloin kun kuplii ja kihelmöi, niin ihan tanssittaa ja tekee kaikille mieli sanoa rakkauden sanoja. Lisää samanlaisia päiviä sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. SAmaa mieltä, niitä superonnellisiä päiviä on harvassa, ja siksi niistä pitää nauttia. Tässä iässä sen ymmärtää....viimeistään.

   Muiskuja ihanalle <3

   Poista
 2. Kuulostaa ihanalta fiilikseltä kaiken tämän höyryymisen keskellä. Itseasissa minulla on samanlainen fiilis tänään. On niin helppoo olla onnellinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla, että sielläkin samoja fiiliksiä. Oon tullut siihen tulokseen, että lensi miten paljon hyvänsä paskaa tuulettimeen, jossain vaiheessa se aina kuivuu ja karisee pois, kunhan lavat vaan jaksaa tarpeeksi pyöriä.

   <3 Muiskuja!


   Poista
 3. Pizzatilaus kuulostaa niin hyvältä näin joulun alla!
  On mukava lukea, että olet onnellinen. Pääasiassa kaikki ovat näin joulun alla ihan jotain muuta, mutta kuten sanoit: se on asenteesta kiinni! Pidetään ilo pinnassa ja nautitaan joulun odotuksesta ja sen ajasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet niin oikeassa...se on asenteesta kiinni...ei aina, mutta aika usein.

   Pizzatilaukset rulettaa, näin joulun alla. Juuri ennen jouluruokia. Ihanaa joulun aikaa <3

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top