Weekly Report

maanantai 18. joulukuuta 2017


Viikko oli melkoisen työpainoitteinen normiviikko. Sain kuitenkin joulukortit postiin, ostin ensimmäisen hyasintin (se tuoksu!!), haaveilin matkasta ensi vuonna, sain siskon kanssa vihdoin sovittua jouluruuista (suunnitelmat on tehtävä a-ajoissa- terkkuja siskolle :)). Tänä vuonna panostamme kalapöytään ja joulun pöydän kunkku on pieni kalkkuna.

Pohdin myös syntyjä syviä. Olen ollut erään asian suhteen sinnikäs ja optimisti, olen oikeasti ollut tästä asenteesta ja ominaisuudestani suorastaan ylpeä. Kuitenkin määrätietoisen työnteon, yrittämisen/jatkuvien pettymyksien jälkeen olen huomannut, että minussa alkaa olla sellaista tappiotunnelmaa.  Vaikka on pohjimmiltaan optimisti, sitä unohtaa hyvän ja ne pienet voitot (joita kuitenkin on) ja alkaa lannistua. Kumpa sitä osaisi ajatella hyviä asioita ja antaa huonojen ajatusten mennä. Hymyillä niille ja sanoa heippa, en tahdo sua päähäni. Ja niin kuin ystävä sanoi: "et saa lannistua vieläkään !...vi-taa saa mutta ei saa lannistua ..." Niillä kahdella on vissi ero, v-tus saa aikaan aggressiota joka on liikkeelle paneva voima, lannistuminen vaan masentaa.

VIIKON ASU: Musta tekoturkistakki by Lindex. 

 
VIIKON OUTOUS: Me too – kampanja, joka painetaan villaisella Suomessa vaikka Ruotsissa putoilee päitä, enkä vaan kertakaikkisesti ymmärrä miksi? Nyt HETI LISTA ESILLE niistä elokuva- , tv- ja muun ko tuotantoalan ohjaajista tms, jotka kohtelevat naisia epäasiallisesti (seksuaalisesti ym) häiriten tai kiristäen!!! Taitavat olla kovin vaikutusvaltaisia ihmisiä, jos/kun kaikki vaikenevat!!

VIIKON LEHTI: Joka vuosi ostan RED lehden, koska sen joulunumero on vaan niin ihana. VIIKON AJATUS:
“I used to think I was the strangest person in the world but then I thought there are so many people in the world, there must be someone just like me who feels bizarre and flawed in the same ways I do. I would imagine her, and imagine that she must be out there thinking of me too. Well, I hope that if you are out there and read this and know that, yes, it's true I'm here, and I'm just as strange as you.”

- Frida Kahlo (1907- 1954)
VIIKON HIMOTUS: HM röyhelömekko, joka antaa samalla aavistuksen tulevasta kesästä. Tykkään hurjasti! Menisi legginsienkin kera.
Kuva

'


Joulun ihmeitä, lämpöistä joulumieltä, stressittömyyttä viikkoonne! Muistetaan, että aika vähän tarvitaan onnistuneeseen jouluun, less is more. Peräänkuulutan myös rentoutta ja villasukkajouluja, jolloin ruokailun/kirkon/lahjojen jakamisen jälkeen jokainen voi siirtyä sohvalle villasukissa - niin mun juttu!

Yritän muistaa, että joulu on mielentila. Ei uuvuteta itseämme turhalla hössötyksellä vaan keskitytään tärkeimpiin asioihin, mitä ne sitten itse kullekin ovat. Minulle tärkeintä on perhe, hyvä ruoka (vähempi riittää), kirjat ja yhdessäolo.

8 kommenttia :

 1. Ihanaa joulunodotusta sinulle ihanuus <3

  Allekirjoita täydellisesti, että jouluna ei kannata itseään uuvuttaa!!!! nautitaan vain rennosti villasukissa :)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa ja rentoa jouluviikkoa! Vähemmän on enemmän! <3

  VastaaPoista
 3. No mutta näinhän se on aina suomessa mennyt että täällä saa tappaa, raiskata ja kohdella lapsia ja vanhuksia huonosti ja saat vain päähän taputtelua ja ymmärrystä osaksesi kun sulla kuitenkin on tekohetkellä viirannut päästä mutta menepä varastamaan kuusi valtion metsästä, ampumaan suden joka juuri oli hyökkäämässä kun lapsen kimppuun tai tee pienen pieni verokierto, sitten olet kaikkien silmissä mätäpäskä joka istuu vankilassa vuosi kausia. Että sellaista. Alkoi itseäkin naurattamaan oma reakointi tuohon asiaan, vissiin meni mulla tunteisiin (mutta hyvä että nyt hymyilyttää).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minuakin joskus sieppaa se, että esim. musiikin kopioinnista saa tyyliin isommat sanktiot, kuin lapsen hyväksikäytöstä :/

   Poista
 4. Sohva ja villasukat, sen kannalla minäkin :)

  VastaaPoista
 5. Minä odotan joulussa sitä hetkeä, kun ruuat on saatu pöytään ja pääsee herkuttelemaan vatsan täyteen. Siihen saakka edessä on kutakuinkin pelkkää piponkiristelyä, mutta siitä eteenpäin koittaa rentous :)

  Ihanaa joulun odotusta muru! <3

  VastaaPoista
 6. Juuri tuollainen joulu on niin parasta! Ei mitään hötköilyä ja pakko kiirehtimistä minnekään. Onneksi aatonaatto on lauantaina, silloin voi jo käydä viemässä ystäville muistamiset ja tehdä viimeiset ruokaostokset. Suklaat ovat silloin jo alennuksessa, joten kauppaan heti aamulla. Sitten illalla joulusauna ja puhtaat lakanat ja miten ihana on herätä kiireettömään aattoaamuun! Meniköhän se näin?

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top