Kenkäasiantuntija...auta siskoa mäessä

lauantai 27. tammikuuta 2018

...Se kun löytää -60% alesta täydelliset Wondersin nahkasaappaat, jotka muuten istuvat perfect mutta pohje kinnaa. Onko todennäköistä, että nahka venyy ja joustaa ajan saatossa, vai pitääkö mun palauttaa nämä ihanat & täydelliset saappaat?  Sehän olisi suoranainen vääryys.

Materialistisella tuulella pohdiskelee,
Taru

10 kommenttia :

 1. Toiset vievät kenkiä suutarille, joka niitä voi kai himpun verran venyttää ja pehmytellä. Tiedän mikä toimii minulla: ostan ainoastaan sopivaa :) En osta edes housuja, jos niitä ei voi vaan palttausnauhalla kääntää tai kauppa ei tarjoa lyhennyspalvelua. Minulta tuollaisen kamat löytyvät kassista puolen vuoden päästä käyttämättöminä. Mutta ehkä sinä ole viitseliäämpi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mielipiteestä, joka sai aikaan ns alennusmyyntien jälkeisen järkiin tulon ilman viitseliäisyyttä. Jos tuote ei mahdu päälle, se EI mahdu, optimismista viis.

   ps ja suutarilaskut tekisi min 30 eur loven budjettin.

   Poista
 2. Moikka,

  Suutari pystyy venyttämään varsia ja muistan aikoinaan, että niihin saatiin yllättävänkin paljon leveyttä lisää. Suutarilla on tähän tarkoitukseen erityislevittäjät.

  Nahka myös luonnonmateriaalina antaa periksi mutta suosittelen kokeilemaan suutaria ensin.

  Olen kyllä joskus pakolla vetänyt asiakkaan vetoketjuja kiinni ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiito vinkeistä. Saappaita löytyi näköjään -40% alesta joten vähemmälllä vaivalla ostan oikean kokoiset saappaat ja palautan kokoa liian pienet.

   Kiitos neuvoista kuitenkin ihana. <3 Iloa viikonloppuun.

   Poista
 3. Tiedän tunteen. Pohkeesta ne saappaat jää aina kiinni. Jos et saa kenkää kiinni niin eihän se nahka pääse venymään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania kaikki te järjen äänet tällaiselle höpsähtäneelle alennusmyyntihurahtaneelle. Muiskuja ja ihanaa viikonloppua Nanni <3 <3

   Poista
 4. Ei muuta kun suutarille. Noin hyvän näköisiä saappaita ei kannata omin avuin käydä venyttelemään.
  Ihanaa viikonloppua Taru <3

  VastaaPoista
 5. Suutari pystyy kenties jonkun verran auttamaan..Mukavaa lauantai-iltaa💕

  VastaaPoista
 6. Eih miten upeat täydellisyydet <3 En osaa sanoa, vetoketjun rikkoutumispelko saattaa olla tai jos jalat on joku päivä tosi turvoksissa ja ei saa kenkiä pois tai päälle. Mutta on upeta kengät ja ostaisin <3

  VastaaPoista
 7. Joskus mietin, että miten nykyään tehdään niin kapeita kenkiä varrestaan. Ikävä kun muuten on hyvät kengät.

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top