Onko aleissa enää mitään ostettavaa?

keskiviikko 10. tammikuuta 2018

Siinäpä kysymys, johon nohevana ja oivana muotikoordinaattorina vastaan puolestanne. No toki on, vaikka paljon on jo myyty loppuun "nopeat syövät hitaat"- mentaliteetilla. Toisaalta alet alkavat kiihtyä niin, että sitä voi tehdä niitä aidosti edullisia löytöjä, jos vain kokolappu matchaa.

Yritin valita loppualeista niitä aikaa kestäviä juttuja, joita voi käyttää vuosi vuodelta.

1. Wondersin kengät ja saappaat ovat parasta jaloille maan  päällä. Nyt alessa 35-40%. Tsekkaa Booztin lisäksi myös Zion nettikauppa.
Kuva


2. Leopardiprinttitakki. Minä ja moni muu on aivan hurahtanut leopardiprinttiin, mitäpä sitä kieltämään ja sen voin sanoa, että hurahtaminen jatkuu vähintään ensi vuoteen.

Kuva

3. Toinen (..tai viides) addiktionihan ovat raidat. Ihastuin tähän Marimekko fibaiseen Zara-raitamekkoon Tallinnassa jo elokuussa,  jolloin paitulin ostin. Olen käyttänyt sitä farkkujen kanssa tunikana - ja sen voin sanoa, että se toimii! Nyt sen saa pilkkahintaan eli puoleen hintaan 19,9 eur:Kuva 
4. Tervetuloa kevät, olet jo kulman takana! Siskoni on tyylilyyli vähintään kolmannessa sukupolvessa ja hän tietää kaikki kantakaupungin trendit. The aurinkolasien trendimerkki on nykyään Le Specs aurinkolasit, joita minullakin on jo yhdet, Le Specs - Halfmoon Magicmallia, siskoni taas suosii No  Smirking-mallia. Ihan vaan kuriositeettina, että Janina Frostelkin  käyttää tätä merkkiä....:D. 

Nyt laseja saa alessa, ja hinnat ovat kohtuulliset n. 30-40 eur, aika pieni summa laadukkaista laseista.  Tsekkaa myös alet täältä.

Kuva    
5. Ihania laadukkaita juhlapukuja saa nyt erityishalvalla. Itse häkellyin tästä bling bling mekosta -60%. 
Kuva

6. Kodinjuttuja ja sisustusta saa nyt edullisesti. Tsekkaa esim Finlayson (Muumilakanat!!) ja Iittala ja esim. se iki-ihana sinisävyinen Taika-sarja.

Kuva

Muut vinkit:

Osta vain sellaista, jonka bongasit  jo silloin, kun tuote oli täyshintainen!

Osta niitä juttuja, joihin ei olisi varaa ilman alennusmyyntejä!

Osta sellaista, jota todella arjessa käytät. Esim paljetti tai tyllijutut eivät ehkä ole niitä ;)...tai toisaalta ..ehkä ne ovat!

Osta klassikoita!

Muisk, Taru

ps. En hyödy vinkeistä!

3 kommenttia :

 1. Olipa muuten hyvät noi vinkit! Etenkin: osta sellaista, mitä bongasit normihintaisena enne aleja. Mä käyn niin harvoin kaupoilla, ettei oo mitään himotuksia 😊 Toisaalta ens viikolla pääsen sellaisiin kauppoihin, joita täällö ei ole lähellä, joten ”tarpeita” saattaa ilmaantua...

  VastaaPoista
 2. Oon ihan pihalla, mutta Liiteristä saa vaatteita aina halvalla hihi. :) Tuo Taika-sarjan muki tarttisi saada, se juuri puuttuu, se sinivalkoinen. <3 Ihquisaa päivää Taru <3

  VastaaPoista
 3. Minä onnistuin ostamaan H&M:n alesta itselleni kukkamekon, jota katselin täysihintaisena, mutta en raaskinut sitä ostaa. Nyt sain sen 15 euron hintaan.
  Mukavaa keskiviikkoiltaa!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top