When it all falls down, I'll be fine

tiistai 13. maaliskuuta 2018

Se kun maanantaiaamu klo 5:45 alkaa niin, että kaikki tuntuu takkuiselta ja näännyttävältä. Olotila on jonkinlainen maanantaiangstin tai ketutuksen outo yhdistelmä. Väsyttää niin pirusti, päänsärky on suurempi kuin helvetin esikartanon kumina. Koira on aamulenkilla ärsyttävän hidas ja nuuskii kaikki Itä Helsingin narttujen tuoksut hitaasti, viipyilevästi ja nautiskellen.  Omat kasvot näyttävät kylpyhuoneen kelmeässä valossa...niin no kelmeiltä ja turpeilta. Sitä yrittää epätoivoisesti saada itsestään ihmisen näköistä, pakkelit ja ripsarit nassuun...ja eyeliner tietenkin leviää. Huulipunaa en edes vaivaudu laittamaan, tämä päivä ei ole sitä ansainnut.

Olen lähes jo päättänyt, että tästä tulee aivan p päivä, mutta kun raahaudun autoon, LOOP:ilta alkaa soida nykyinen lempparibiisi, säädän musiikin täysille....ja pikkuhiljaa alan olla valmis antamaan tälle päivälle mahdollisuuden. Ei päivästä välttämättä huippupäivää tule, mutta jospa vaikka keskinkertainen tai ok- sekin on enemmän kuin paska. Hyvä musiikki, kyllähän se nyt nostattaa, varsinkin jos kappale soi juuri oikeaan aikaan.....

ja sen sanoma on: Cause when it all falls down, then whatever
When it don't work out for the better
If it just ain't right, and it's time to say goodbye
When it all falls down, when it all falls down
I'll be fine, I'll be fine.

Yes ....I'll be fine vaikka välillä tuntuu, että romahtaa....

Iloa päivään!
10 kommenttia :

 1. MusiikUlla on niin valtava -ja ihana- voima! !
  Isot peukut sille, että päivä muuttui edes piirun verran paremmaksi. Tavalla tai toisella ne noustaan, aina!!♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki taide on mahtavaa, mutta kyllä musiikki on taiteenlajeista se, jolla on suurin vaikutus ja valta suoraan tunteisiin. Ainakin muhun!

   Me ollaan asennenaisia ja todellakin aina noustaan, sehän me tiedään!

   Poista
 2. Mäkin tykkään tosta kappaleesta, hyvän tuulen biisi!
  t. Emmi

  VastaaPoista
 3. Ihan hitsin kaunis tuo sun omakuva <3. Haluaisin kanssa olla tollanen klassikko, mutta oikeasti olen verkkaripentti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Annukka <3. Mä en muuten muista milloin olisin laittanut esim korviksen korviin kuin viime sunnuntaina esikoisen synttäreiden vuoksi. Ihan samanlainen verkkaripete tai farkkujannu mäkin oon, usko pois!

   Poista
 4. Toi fiilis on niin hanurista, mutta joskus päivä voi saada ihmeellisen käänteen. Näytät ihan hitokseen hyvältä tuossa kuvassa <3

  VastaaPoista
 5. Tuo biisi on kyllä hyvä. Musiikki antaa tosi usein voimaa <3

  VastaaPoista
 6. Elämä on yhtä ylä- ja alamäkee..... sen oon saanu näinä viime kuukausina kyllä totisesti tuta, mut voi miten kauniilta sää näytät <3. Iloa viikon jatkoon ihana <3.

  VastaaPoista
 7. Hyvän mielen biisi!💕💕Kivaa loppuviikkoa Taru☀️

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top