Kevään ihanin klassinen vaatekaappi

perjantai 9. maaliskuuta 2018

Yksi vuoden kohokohtia on siirtää syrjään paksut talvivaatteet ja pukeutua kevätvaatteisiin.

Klassiset vaatteet ovat aina muodissa. Ne muodostavat vaatekaapin perustan, josta on helppo valita yhdisteltäviä vaatteita trendilöytöjen kanssa. Pukeutuminen ei ole koskaan ollut näin helppoa! Mainio ja oivallinen muotikoordinaattorinne valitsee kevään vaatekaapin perusteet, niin ettei teidän tarvitse vaivata päätänne moisilla ongelmilla.

1. Trenssitakki

Klassisiin kevätvaatteisiin kuuluvat esimerkiksi tuulta ja pientä sadettakin kestävät trenssitakit. Ne näyttävät erinomaisilta niin avonaisina kuin napitettuinakin!

Ao. Lindexin trenssitakki on mainio vaihtoehto, nyt päivitettynä ylisuurena versiona. Paljon klassisia yksityiskohtia, kuten kaksoisnapitus, tampit ja naisellinen siluetti vyötäröä korostavalla vyöllä. Iso kaarroke takana ja pienempi edessä oikealla olalla. Tukevaa puuvillaa. Kyllä tykkään, vaikka ensiajatuksella tulee mieleen ylisuuresta trenssistä sellainen itsensäpaljastajatakki :)2. Mitä olisi kevät tai itseasiassa koko elämä ilman raitapaitaa? Ei yhtään minään. Itse en ainakaan ole keksinyt mitään rennompaa tai tyylikäämpää kokonaisuutta kuin farkkujen sekä raitapaidan yhdistelmää!

3. Musta bleiseri on vaatekaapin kunkku, joka taipuu sekä arkeen että juhlaan. Ao. Zaran jakku on klassisen tyylikäs ja silti ihanan väljä, ja siksi ehdoton suosikkini.
4. Farkkupaita on jo klassikko ja asutellut vaatekaapissani jo lähes 10 vuoden ajan! Farkkupaita ja farkut toimii aina - mutta farkkupaita on omiaan hameiden kanssa. Pitkistä lyhyisiin, farkkupaita yhdistyy kauniisti monenlaisiin hameisiin.Kuva
5. Valkoinen paitis on sekin jo klassikko. GAP:in paitiksista minulla on vain hyvää sanottavaa. Ne pysyvät hyvin kuosissaan, ja siliävät lähes kuivuessaan, mikä on lottovoitto sellaiselle, joka inhoaa silittämistä (eli minä)!


6. Hyvin istuvat farkut
ovat myös vaatekaapin perusta. Minullahan on ollut tämä kutistuneitten farkkujen ongelma jo reilun vuoden verran, jotta pitää kai ostaa taas uudet. Suosikkini ovat Espritin muotoilevat farkut, joilla on paras hinta-laatu suhde mielestäni.

Kuva


Valloittavan kivaa ja klassisesti pukeutuvaa viikkistä murut!

13 kommenttia :

 1. Trenssi olis kiva, mutta jotenkin en ole sen kanssa koskaan oikein päässyt fiiliksiin. Ehkä ne on ne allekirjoittaneen muodot, joita vyö ei pue, ja joku muukin, en vain tiedä mikä.

  Espritin farkkuja täytyy ehdottomasti käydä koklaamassa, koska muotikoordinaattori niitä niin kovasti kehuu 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tresseissä on kaiketi tärkeää löytää itselleen oma malli. Mullakin kesti tovin ennen kuin löysin, muutaman vuoden olen käyttänyt Zaran perustrenssiä jota voi käyttää myös auki.

   Espritin farkuissa on eroja esim ne "nuorten" malliston EDC farkut eivät sovi mulle ollenkaan. Mutta kaikki shaping malliston farkut ovat olleen super mukavia, koska ne joustavat silloin kun vatsa vähän pömpöttääkin (eli nykyisin aina) :)

   Muisk <3

   Poista
 2. Kakkonen ja Kutonen on mun juttu. Muut jätän suosiolla muille. Ihanaa, että sä saat näistä hyviä fiiliksiä! Mukavaa ja lötköisää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että edes jotain kiinnostava löytyi. :)
   Meillä kaikilla on omat kieroutumamme, mulla on omani ;P.

   Ihanaa viikkistä Helmi <3

   Poista
 3. Ooh toi valkoinen paituli ja farkut, kesähän ihan huutaa niitä, niin street casual että!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mehän ollaan niin katu-uskottavia, että oksat pois :). Ihanaa viikkistä Sari <3

   Poista
 4. Joskut vaattet vain kestävät aikaa, tosin trenssi on vaate joka muilla näyttää hyvältä, minulla ei...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta se on ihan mahtavaa, kun löytää ne omat klassikko - vuodesta toiseen -juttunsa.

   Kandee antaa trenssille mahdollisuus, kun niissäkin on monia malleja. Muisk.

   Poista
 5. Minulla sattuukin olemaan valmiina raitapaita, musta jakku ja hyvät farkut...ei muuta kun se kevät nyt vaan puuttuu :)
  Ihanaa viikonloppua ihana Taru <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sähän olet nyt 100% valmis kevääseen, ja niin mäkin. Ja nämä 0 kelit ovat potentiialisesti hyvä merkki kevään tulon kannalta.

   Ihanaa viikonloppua Outilainen <3

   Poista
 6. Minäkään en ole trenssi-ihmisiä. Ehkä se johtuu siitä, että olen hukannut vyötärön jolle solmia casualisti vyön. Ja ilman vyötä minusta trenssi näyttää kamalalta. Ois kiva olla tyylikäs trenssinainen.

  Mutta raidat, valkoiset paitikset ja farkut uppoaa aina :)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en minäkään ole tällä hetkellä trenssi-ihminen siinä mielessä, että vyötärö on kateissa. Tänä keväänä aion käyttää trenssiä auki ilman vyötä...koska se on mahdollista ja tuolloin trenssi näyttää superkivalta.:P

   Iloa viikkiseen Kepposka <3.

   Poista
 7. Oi kun sais jo kevättakin päälleen laittaa..Ihanaa sunnuntaita Taru☀️☀️

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top