Puhu hyvää selän takana

tiistai 27. maaliskuuta 2018

Jos elämä on töninyt päähän, onpa sydäntälämmittävää huomata, että on saanut hyvää palautetta  blogistaan, erityisesti jos on käytetty niinkin kivoja sanoja esim kuin fashinonista tai muotiblogi (hurraa!) :). Kiitos Outi's life (klik)  ja Tuula's life (klik). Olen niin otettu, ihania olette. 

Kaikkihan tietävät universaalin faktan, että kaikkein kurjien, ihan tavallisten ja niiden parhaiden päivien kokemiseen auttaa positiivisuus ja hyvään katsominen. Erityisesti viime päiviin peilaten, huomaan myös, että parhaat hetket ovat olleet kytköksissä hyvien asioiden ääneen sanomiseen ja niitten jakamiseen. Eli siitä kun saisi tavan: että sanoisi ääneen hyvät asiat, jakaisi ne ja pistäisi  kiertoon. Uskon, että silloin hyvä moninkertaistuu. Uskon, että harva kiitos tai kehu valuu hukkaan. 

Tänään haluankin kiittää ihania blogikollegoja siitä, että olette olemassa.

This too shall pass. Blogimaailman hersyvä, tarkkasilmäinen, valloittava ja aito ranskatar, jonka huumorintaju on a-luokkaa. Plussaa aitoudesta 10/10 pistettä.

Oman katon alla. Ihana Tuula kirjoittaa valloittavan aidosti ja rehellisesti lapsiperheen arjesta, erityisherkkyydestä ja on ihailtavan sporttinen. Tuula on myös yksi taitavimpia valokuvaajia keitä tunnen. Silloin kun valokuvaussilmää on, sitä vain on.

Satulinna.  Hyväsydäminen ja ihana Tuija on yksi blogimaailman taitavimpia sisustajia, jonka kätten jälkeä ja sisustusratkaisuja ihailen yli kaiken. Kaiken lisäksi Tuija on ihastuttavan aito ja kirjoittaa rennon rehellisellä otteella elämästä, arjesta ja esim. murkkuikäisistä (aihe on lähellä sydäntäni, koska vanhin poika on esiteini-iässä).

Minäkö keski-ikäinen. Tiian blogi on lämminhenkinen ja asioita käsitellään positiivisen humoristisella, mutta samalla aidolla ja rohkealla tavalla. Tykkään myös hurjasti kosmetiikkapostauksista.


Saaran keittiössä. Ihana Saara on yksi blogistanian taitavimpia ruokabloggaajia, jonka reseptit houkuttevat hyppäämään näytön sisään ja nuolaisemaan! Plussaa myös kädettömien (eli hiukan helpommista) resepteistä. Fanitan!
Beach house kitchen. Heli on ruokamaailman taitava ja energinen guru, sekä myös 40+ blogien äiti. Valloittava tyyppi, jonka valokuvat ovat superkauniita ja tyylikkäitä.


Outi's life. Blogistanian yksi suloisimmista, idearikkaimmista ja luovimmista naisista, joka askartelee, nikkaroi, tuunaa tavalla, joita minäkin ehkä osaisin tehdä (jollen olisi muka niin laiska ja kädetön). Niin ja Outilla on maailman kultaisin sydän ja tekstien aitous paistaa läpi vähintään saturnukseen saakka.

Tuula's life.  Maailman kultaisin ja hyväsydämisin bloggaaja, ja jonka kulttuuripostauksia ihailen ja luen innolla. Voikun asuisin Turussa....


 
Kuvat vanhoja koska niin olen minäkin.:)

Kinttupolut. Kinttupolkujen Marika on blogimaailman hauskin ja paras sanojen käyttäjä, joka lukee paljon kirjoja (antaa loistavia kirjavikkkejä), on naseva, hauska ja osaa tehdä myös mämmiä. (!)


Blogimaailma on täynnä taitavia blogeja, joten tästä listauksesta jäi puuttumaan monta ihanaa ja mielenkiintoista blogia. Ehkä tässä pitää kirjoittaa aiheesta jatkopostaus.

Ja vielä: kiitos kiitos ja kiitos, että luet ja kommentoit blogiani, se lämmittää mieltäni kovin.
Laita sinäkin hyvä kiertämään. Puhu hyvää selän takana, älä odota huomiseen!

16 kommenttia :

 1. Kiva että sinäkin lähdit tähän mukaan ❤ Mukavaa viikon jatkoa siulle 😊

  VastaaPoista
 2. Ihana ajatus ja postaus! Olen aina elänyt ja työskennellyt ihanissa verkostoissa ja ihmisten kanssa, joten on ollut uutena bloggaajana täällä blogin takana alkuun hieman yksinäistä. Ajattelin juuri, että myös bloggareilla on pakko olla varmasti kaikenlaista yhteistyötä ja verkostoa. Ja niin niitä näyttää onneksi olevankin :)

  Mukavaa pääsiäisviikkoa kaikille!

  VastaaPoista
 3. Kiitos vaan näistä iltakyynelistä. Tänään ollut vähän vaativa päivä ja tällaisten kehujen saanti oli nyt piste i:n päälle. Onnesta itken <3

  VastaaPoista
 4. Olipa ihana ihana postaus ja suoraan sydämeen menevät sanat. Kiitos kultainen! <3 Täällä orastavan flunssainen olo ja tää sun postaus piristi todella :)

  Itse olet sinnikkäin, sisukkain ja valloittavin bloggaaja ja ystävä <3 Sussa on myös ihailtavaa positiivisuutta ja kepeää hupsuttelu :)

  VastaaPoista
 5. Susta puhun mielelläni selän takana hyvää! Piristät aina yhtä paljon kuin aurinko!

  p.s. meen on pakko treffata pian. :D

  VastaaPoista
 6. Sinä ihana Taru <3 Kiitos kauniista sanoistasi!
  Osaat niin hyvin tuon ilahduttamisen taidon. Se on vaikea taito.
  Ja sinussa on kuplivaa huumoria, josta nautin ja jota ihailen. On ollut ilo tutustua sinuun!
  Aurinkoista pääsiäisen odotusta!

  VastaaPoista
 7. Taru ihana kiitos <3 ja kuin myös <3

  VastaaPoista
 8. Tämä on kyllä hieno postaussarja! Hyvä kasvattaa hyvää - ja hyvä voittaa aina pahan, myös täällä somessa.
  Listauksessa oli monta blogia, jotka voisin hyvin omallekin listalleni laittaa - ja pari uuttakin tuttavuutta, joita on kiva käydä tutkailemassa;)

  VastaaPoista
 9. Kiitos, kiitos, kiitos muru ❤️ Ehdottomasti olen sitä mieltä, että hyvä kannattaa laittaa kiertoon ja hyvä sen kuin kasvaa. Kaikki blogit listallasi olivat tuttuja jo entuudestaan. Oma listani voisi olla hyvin samantapainen tai sitten olisi erittäin vaikea valita, mitkä blogit listalle pääsisivät.

  VastaaPoista
 10. Tärkeä neuvo tuo otsikko, pitäisi jokaisen muistaa. Itse olen ottanut tavaksi laittaa kolleegoiden esimiehille tiedoksi kehuja, kun niihin on aihetta. Hämmentyineitä kiitoksia olen saanut vastaukseksi, joten valitettavan harvinaista ainakin meidän yrityskulttuurissa näyttää tämä olevan.

  VastaaPoista
 11. Voi sinä eläväinen ja nauravainen blogisiskoni. Muistan elävästi sen päivän kun tapasimme ensimmäisen kerran ja heti tuntui niin kotoisalta, kuin olisimme tunteneet aina. Kiitos ihanista sanoistasi <3... voi miten tuntuu hyvältä, varsinkin kun blogin pitäminen on ollut melko työlästä viime aikoina. Jatka samaan tapaasi, oot ihan super hyvä siinä mitä teet!

  VastaaPoista
 12. Oi kun sä olet kirjoittanut musta ja muista huikeista naisista kauniisti.
  Muistan missä istuin vuosia sitten, kun löysin sun blogin. AIka lailla yhdeltä istumalta kuin elämäsi läpi.
  Huikea ja valoisa ja rehellinen tyyppi oot :)

  VastaaPoista
 13. Hei, et voi mainostaa kirjoitustasi sanalla Blogisisko, sillä se on rekisteröity tuotenimi Blogisisko ®. Olen käyttänyt nimeä Blogisisko jo vuodesta 2005 ja rekisteröin sen vuonna 2011. Hyvää jatkoa,
  http://epalvelut.prh.fi/web/tietopalvelu/haku/?appNum=T201003680&regNum=251938

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top