Parasta juuri nyt

perjantai 14. syyskuuta 2018

No pöh. Parasta ei ole rikki mennyt jääkaappi, mutta onneksi OP vakuutus toimi loistavasti ja saan uuden jo maanantaina (tietysti tuo maksaa, mutta ei voi mitään). Vielä kun vähän aikaa jaksaa, saan istua useimmiten sotkuisessa keittiössäni peilaamassa itseäni uuden jääkaapin hohtavasta ovesta. 

- SYYSKUU ja SYKSY ovat virallisesti täällä. Ole raikas, ole kaunis, rakas syksy. Ravitse sieluani, kehoani ja mieltäni.
- se kun olo alkaa olla ensimmäistä kertaa tänään enemmän elossa, kuin koomassa viikon flunssataudin jälkeen.
- kalenterini on alkanut hitaasti täyttyä  kivoista pienistä jutuista, teatterinäytöksistä ja syksyn tuomat uudet kirjat ilostuttavat elämää myös. Jos on kesän lymyillyt mökillä, sosiaalisempi syksy saa aikaan hymyn huulilleni.
- ihana kirja: Gail Honeyman: Eleanorille kuuluu ihan hyvää. Eleanorin tarina on totisesti ansainnut kaikki kansilehden ylisanat. Eleanor on mahdottoman hieno hahmo. Alusta asti on selvää, että hän on hyvin yksinäinen. Hän käy töissä, puhuu kerran viikossa äidin kanssa, jonka kanssa suhde on selvästi vähintäänkin outo, ja viikonloppuisin hän käy Tescossa, ostaa pizzan ja loppuajan juo vodkaa. Miten hän tähän tilanteeseen on päätynyt, mikä on Eleanorin yksinäisyyden tarina? Tämä paljastuu pikku hiljaa, niin verkkaisan salakavalasti ja koukuttavasti, että kirjan rakenne aiheutti minussa suurta ilostusta. Suositteluni, kirja on hillittömän hauska, pohjattoman surullinen ja vieläpä tosi jännittävä. (Kirja on pr näyte)
- YLE Areenan Syyttömästi tuomittu (klik). Katsoin sairaslomalla kaikki jaksot hups vaan.  Vaivattomasti viihdyttävään imuunsa tempaiseva sarja on takuuvarmaa brittilaatua ja näyttelijätyö erinomaista. Siinä rikospähkinä saa varsinaisen poltteensa ihmissuhdekiemuroista ja -jännitteistä, joista aloitusjaksoon kertyy tasaiseen tahtiin kunnon kimppu. Suosittelen!
- neuleet, joita aion kaivella esiin saunastani, jota käytän varastona :)
- uusi pipo, jonka ostin siskon suosituksesta. (klik). Kokeilin mm Pupulandian suunnittelemia pipoja mutta näytin ne päässä sieneltä.


Iloa viikonloppuun typyt!

Ou jes!

9 kommenttia :

 1. No voi pöh jääkaappia. Mutta OP Pohjolan vakuutusta minäkin peukutan. Lapsen lääkärikäynnin korvauspäätös tuli päivässä :)

  Kirjavinkki kuulostaa kivalta. Pistän varausjonoon, kunhan saan ensin n. kaksi kuukautta lukemani kirjan pois alta. Siis mitä ihmettä, kirjoille ja lukemiselle on käynyt ilmeisesti samoin kuin ystävien näkemiselle - ei vain ole aikaa. Hieman ärsyttävää.

  Parhautta viikonloppuun! ♥

  VastaaPoista
 2. Hauska tuo sauna varastona - mä en voisi kuvitella olevani saunomatta edes viikkoa :D

  VastaaPoista
 3. Areenasta löytyykin välillä hyviä laatusarjoja.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Tosi kurjaa kun kodinkone hajoo, meil pamahti pesukone.Aika argg, mut saatiin onneks uusi haettua viel samana päivänä.Muksaa viikkistä!

  VastaaPoista
 5. Luojalle kiitos vakuutuksesta. Aika kivoja parhaita juttuja taas kerran.
  Ihanaa viikonloppua Taru ihanuus <3

  VastaaPoista
 6. Mä pidin myös tuosta kirjasta todella paljon ja Syyttömästi tuomitustakin. Katsoin sen samantyylisesti lyhyessä ajassa ja se tiivisti vielä paremmin sarjan tunnelmaa.

  Toivottavasti ei ihan vielä tarvita pipoa ;-)
  Oikein hauskaa viikonloppua sinulle :)

  VastaaPoista
 7. Mä niin tykkään näistä postauksista joissa on hirmusti erilaista asiaa. Kirja ja tv suositukset ja pipot ja kaikki.
  Mä olen onnellinen sun uudesta jääkaapista!!!!!!

  VastaaPoista
 8. Pipot kyllä on vihoviimeinen ostos. Lisäksi pää hikoaa, hiukset lätistyy ja hiusten pesuväli tiivistyy. Pyrin siten käyttämään huppuja ja huiveja ja koiralenkillä tietty pipoa, siellä nyt ei ole mitään väliä.

  Ihanaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
 9. Kiitos kirjavinkistä, laitan muistiin. Ja peukutukset flunssan hälvenemiselle. Täälläkin ääni alkaa palautua lääkärissä käynnin jälkeen, mutta vielä pienoista raakkumista havaittavissa.

  Suloista uutta viikko <3

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top