Parasta juuri nyt

perjantai 9. marraskuuta 2018

Millainen viikko teillä on ollut? Täällä ihan hyvä, mutta pakko myöntää, että kellojen siirron jälkeen pimeys ja harmaus ovat tuntuneet hartioita painavana väsymyksenä. Aamulla kun herää klo kuuden tienoilla on pimeää ja kun tulee kotiin on hetken aikaa hämärää (ei siis valoisaa) ja sitten taas the pimeys maximum.

Parasta juuri nyt:

- tykästyin Me Naiset- lehden #marrasjuu kampanjaan, jonka tarkoituksena on selvitä kivuttomasti marraskuusta ja etsiä vuoden harmaimmasta kuukaudesta hyvää. Vaikka periaatteessa tällaiset tsemppikampanjat ovat vähän ärsyttäviä, on mielestäni ihan hyvä tarkistaa asennetta ja kuitenkin tykkään siitä ideasta, että mentaalivalmennuksen kautta omia fiiliksiä VOI muuttaa, ja niihin voi vaikuttaa. Haluan olla omavaloinen myös marraskuussa. 

- niin kliseiseltä kuin se kuullostaa olen päättänyt käyttää marraskuun ajan voimavärejä pukeutumisessa ja huuliin tietenkin punaa. Haluankin kannustaa kaikkia: unohda beiget ja värittömät kaavut  roskakoriin!

- Ensitreffit Alttarilla ja sen viimeinen jakso. Mä niin rakastuin Heikkiin ja Miinaan heti ensimmäisen jakson jälkeen. Heikki oli aluksi jäyhä jököttäjä ja Miina taas koko kauden ajan fiksu ja lämmin. Haluan tulla Miinaksi, hän on mun tämän hetkinen deittailuidoli ja oikeastaan olen sitä mieltä, että hänen pitäisi alkaa deittailuguruksi. Mikä lämpö ja älykkyys!

- insproituminen varsinkin nyt kun on harmaata ja ankeata. Inspiroitua voi ja saa mielestäni mistä tahansa. Tärkeintä on pitää mieli ja silmät avoinna, olla utelias ja kiinnostunut jostakin. Ennakkoluulottomuus on aina erinomaisen hyvä asia. Itse inspiroiduin viimeksi uusimman Anna-lehden sisutstusjutusta, rakastuin ihan täysillä Anna Bernerin värikkääseen ja iloiseen kotiin.  Tuollaisen kodin haluan tulevaisuudessa.  Olen myös inspiroitunut uudestan Anna Puu-levystä Nälkäinen Sydän, ehdottomasti kuuntelemisen arvoinen.

- läträä itseruskettavaa! Väriä elämään hinnalla millä hyvänsä!

- tuleva isänpäivä - mikä mainio tekosyy syödä hyvää perheen kesken.

- joululaulut - kuulit oikein (enkä ole edes jouluhullu). Jouluradio on jo auki!!

- Lumenen uusin kevyt mutta kosteuttava meikkivoide Invisible Illumination Instant Glow Sävyvoide on vallan mainio.  (klik)

- last but not least, Bogista saa lämmintä ja positiivista pentuenergiaa.


No ni. Se oli siinä! Aika pätevää, vaikka ite sanonkin. Kivaa viikonloppua, murmelit.


Kuva: Anna-lehti
7 kommenttia :

 1. Sun vinkit inspiroi mua. Mulla on Anna edessä mutta en ole vielä sisustussivulla. Näyttää ihanalta noissa sun kuvissa. Mäkin haluan väriä ja iloa.
  Päätin myös nyt luopua trikoista ja laittaa jtn kivaa päälle plus huulipunaa niin jos päivä käynnistyisi.
  Iloa viikonloppuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa jos inspis leviää edes vähän, sekin on jo jotan - koska marraskuu.

   Värejä, säkenöintiä ja iloa tarvitaan nyt ehdottomasti, se niin helposti katoaa tähän jatkuvaan harmauteen.

   Muiskuja ja ylävitoset huulipunalle jne <3<3 Iloa muru!

   Poista
 2. Minustakin Miina on aivan mahtava persoona ja Heikin kanssa yhdessä vaikuttavat hyvältä parilta. Ihastelin sitä avointa kommunikaatiota ja kypsyyttä, jolla Miina hanskasi Heikin kommentointia esim. Miinan tatuointeihin ja pukeutumiseen.

  Voisit perustaa marraskuuksia pentukahvilan, johon saisi tulla hakemaan Bogi-energiaa ;)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miina on kyllä supermimmi, voisiko jossain olla mies (vaan ei mieli)puolisia Miinoja??

   Hah mä niin harkitsen pentukahvilan perustamista. Siellä voitaisiin inspiroitua kaikesta mahdollisesta, imea pentu- ja naisenergiaa ja ehkä jopa Mansikka Margaritoja pillillä.

   Ihanaa viikkistä Kepponen <3

   Poista
 3. Hyviä vinkkejä. Sulla on kyllä etuoikeus tuohon Bogin pentuenergiaan :)
  Ihanaa viikonloppua sinulle Taru <3

  VastaaPoista
 4. Kiitos vinkeistä, muutamaa jo käytänkin :) #Marrasjuu kamppis on tosiaan hyvä näin vuoden pimeimpään aikaan! Valoisaa viikonloppua ♥

  VastaaPoista
 5. Heissan ihanainen, oot niin oikeessa tuon harmauden karkoittamisessa. Mäkin oon valmistanut niin värikkäitä ruokia, että oksat pois, vaikka sit on kyl kiva istua hämäräss kynttilän valossakin.
  Kiitti tuosta meikkivoide vinkistä, tykkään muuten Lumenesta.
  Muksaa viikonloppua sulle höpsö <3.

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top