Kevätmuoti 2019 - mikä on kuuminta hottia

torstai 25. huhtikuuta 2019

Muotikoordinaattori on herännyt talvi- ja kevätkoomasta (vaan ei kevätflunssasta) ja toinen toistaan upeammat kevätjutut ovat saapuneet puoteihin. Onkin tullut aika raportoida teille kevään ihanimmista uutuuksista.

Mielestäni on tärkeää muistaa, ettet tietenkään innostu kaikista trendeistä, joita sinulle päivittäin pommitetaan sosiaalisen median kautta - olen itsekin höpsähtänyt aiemmin siihen kuoppaan, että muka tarvitsen jotain, vain koska kaikki muutkin omistavat sen. Ikääntyessään omien vaatekappaleiden löytäminen on helpompaa ja on nykyisin oma tavoitteeni on löytää juuri oma vaatekappale, sellainen joka pysyy vaatekaapissa pitempään tai vaikka koko loppuelämän. Eli etsi klassikoita!

Olkikassit ovat kuuminta hottia ja tämä & Other Stories ihanuus täydellinen.
Kuva

Unohda jo se iänikuinen musta ja leiki väreillä! Keltainen on tänä vuonna aivan ykkönen ja minä rakastan sen voimaannuttavaa fibaa hurjasti.

Rakastan tätä GAP:in hupparia ja kokemuksesta voin sanoa, että GAP:lla on useimmiten vaatteissa hyvä hinta-laatusuhde.
Kuva
Entäpä tämä Zara mekko? Kaunis kuin kukkaketo :)

Kuva
Lipokkaat alias sandaalit ovat kuuminta hottia. Tykkään kovasti näistä Zaran lipsuttimista, joissa voi asua kesän.

Kuva
Kaikkihan me tiedämme, että naisella on oikeus (ellei jopa velvollisuus) muuttaa mieltään. Juuri kun pääsin sanomasta, että unohda tummanpuhuva musta, vedän sanani takaisin tämän mekon kohdalla. Mitä Prinsessa Sofia edellä, sitä muotikoordinaattori perässä. Tämä puhvihihainen & Other Stories pilkkumekko on niin chic kuin vai olla.....

Kuva

Kuva
Paisleykuviointi on kuin suoraan marsista - vähän niin kuin miehetkin - mutta tässä mekossa nainen kuin nainen näyttää veenukselta! HM mekko 59 e.

Kuva

Asusteet ovat myös tärkeä osa kokonaisuutta. Tänä keväänä pieninkin ponnari pitää solmia hiushuivilla. Myös koristeelliset pinnit ovat trendikäs valinta.

Kuva

Innoitusta tuovat myös röyhelöpaidat ja erityisesti tämä HM tapaus.
Kuva


Kesän cooleimmat aurinkolasit ovat Le Specsin Air Heart - malli kissamaiset ja "hiukan edgy". Nämä aurinkolasit oli pakko tilata. (Tällä hetkellä -25% Sportamoressa).

Kuva


Mitä suloisinta torstaita tämän (klik)  kappaleen tahdissa, kuten tiedämme torstait ovat toivoa täynnä. Ja tämä kappale on aavistus ja erityisesti lupaus tulevasta kesästä. 

4 kommenttia :

 1. Kiva postaus taas muotikordinaattorilta. Itselleni on iskenyt joku keltaisen kaipuu, joten pitää varmaan jokin keltainen vaate saada kesäksi itselleni.
  Ihanaa loppuviikkoa sinulle Taru <3

  VastaaPoista
 2. Haluan jakaa ihanan todistukseni siitä, miten sain takaisin mieheni elämäni takaisin, haluan kertoa maailman ihmisille, että verkossa on todellinen oikeinkirjoitin, ja se on voimakas ja aito, Hänen nimensä on Baba Wale Wiseman, hän auttoi Olen hiljattain yhdistänyt suhdettani mieheni kanssa, joka kaatoi minut, kun otin yhteyttä Wisemaniin, hän heitti minulle rakkauden loitsun minulle ja miehelleni, joka sanoi, ettei hänellä ole mitään tekemistä minun kanssani. Jokaiselle, joka lukee tätä artikkelia ja tarvitsee apua, Wiseman voi myös tarjota kaikenlaista apua, kuten avioliiton yhdistämistä ja suhdetta, kaikkien sairauksien hoitoa, tuomioistuimen tapauksia, raskauden oikeinkirjoitusta, olemme nyt erittäin tyytyväisiä itseemme. Wiseman saa hänet ymmärtämään, kuinka paljon me rakastamme ja tarvitsemme toisiamme. Tämä mies on todellinen ja hyvä. Hän voi myös auttaa sinua korjaamaan rikkoutuneet suhteet. Minulla oli mieheni takaisin! Se oli kuin ihme! Meillä ei ole avioliittoon liittyvää neuvontaa, ja me teemme hyvin, rakkauselämässämme. Ota yhteyttä tähän suuren miehen kanssa, jos sinulla on ongelmia kestävän ratkaisun kanssa
  sähköpostitse: babawalewiseman01@gmail.com
  WhatsApp: +2348129806153

  VastaaPoista
 3. Kiva katsaus kevätmuotiin!
  Joku pitkä mekko on kyllä saatava, tuo Zaran mekko on kyl aikas nam.

  Kivaa viikkistä ♥

  VastaaPoista
 4. Minä olen huono käyttämään mekkoja. Viime vuonna ostin yhden pitkän mekon Lidlistä. Sillä mannään todennäklisesti tämäkin kesä.
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Powered By Blogger
Back to Top