Pääsiäisenä haluan keskittyä hyvään

torstai 18. huhtikuuta 2019

THE voimakuva
Pääsiäinen. Neljä päivää, joina voi hymyillä kevätauringolle, ajatella, lukea hyvää kirjaa, juoda punaviiniä, hengittää hetken. Piipahtaa mökillä, siellä missä sielu lepää. Pyytää anteeksi ja vapautua vihasta, joka syö pelkästään ja ainoastaan minua. Aion myös syödä pitkään ja hartaasti perheen kanssa. Ulkoilla koiruuksien kanssa.

Pääsiäisenä haluan keskittyä hyvään, niin paljon raskasta on viime aikoina ollut. Perheeseen, kevääseen, ystäviin, tennarikeleihin, lintujen lauluun, mökkikauden aloittamiseen. Haluan voimaantua ja löytää taas sen positiivisen vireen elämässä, jonka olen monta kertaa elämässäni vaikeissakin paikoissa löytänyt. Tässä hetkessä, jokaisessa hetkessä, on niin paljon hyvää.

Eilen heräsin klo 4 enkä saanut enää unta ja tajusin, että onneani haittaavat tällä hetkellä asiat, joille en voi juuri nyt mitään. Siksi niihin ei kauheasti kannattaisi laittaa energiaa tai paukkuja. On oikeasti yksi ainoa tyyppi, jonka käsiin onnen todella voi antaa: minä itse. Onnen resepti on yksinkertaisuudessaan se, mitä elämässäsi teen, mitä ajattelen siitä mitä teen ja mitä se saa minut tuntemaan. Asenne. Ne asiat, jotka tällä hetkellä huolestuttavat, ahdistavat ja surettavat minua, ovat kaikki edessä vasta joskus myöhemmin.

Ajattelen, että elämässä kannattaa -aina vain jos mahdollista- keskittyä hyvään ja valoisaan. Huomata päivänpaiste ympärillään. Hymyillä ja olla empaattinen mahdollisimman paljon. Hupsutella vähän tai joskus jopa paljon. Nähdä huumoria asioissa. Leijailla kun siihen on syytä. Enkä tarkoita, että maailman kurjuuksille pitäisi kääntää selkänsä. Ei toki, mutta huonoihin juttuihin ei kannata jäädä vellomaan, jollei niille voi tehdä mitään. Oppi, jota varmasti opettelen vielä pitkään.

Haluan toivottaa teille kaikille kaunista, anteeksiantavaa, rakkaudellista ja rauhallista pääsiäistä. Let's Spread Love.


13 kommenttia :

 1. ihana sinä ja ulkopuolisten paineiden alla sitä on välillä voimaton vaikka oma mieli olisi kuinka vahva. <3 Halauksia sinulle pääsiäiseen ja yleensä en vinkkaa omia blogipostauksia, mutta nyt siellä on hyvät onnellisuuden aakkoset upean Marika Borgin sanoittamana. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoistasi <3 Mä kävinkin jo tsekkaamassa sun postauksen ja otin vinkeistä vaarin.

   Halauksia pääsiäiseen <3

   Poista
 2. Ihana idea keskittyä muutama päivä vain hyvään. Taidan tehdä saman ja vain nauttia ja antaa elämän viedä hetken.
  Ihanaa pääsiäistä sinulle Taru <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, rentouttavaa ja kaunista pääisäistä sinne <3 Nautitaan keväästä <3

   Poista
 3. Viisaita sanoja❤ Mun pääsiäisen suunnitelma on aika saman suuntainen, rentoutumista ja ehkä pihan rapsuttelua. Just nyt olen tosi tyytyväinen ettei ole mitään reissua tms. Leppoisaa pääsiäistä😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, viime pääsiäinen meni Tallinnassa. Just nyt on ihana vaan olla, ulkoilla, herkutella, rentoutua ja köllötellä. Rentouttavaa ja kaunista pääsisäistä <3

   Poista
 4. Aurinkoista pääsiäistä Sinulle läheistesi kanssa ❤💞❤
  Toivottaa, Johanna

  VastaaPoista
 5. Hyviä ajatuksia. Asenne merkkaa Paljon!
  Onnellista pääsiäistä♡

  VastaaPoista
 6. <3 hyvää pääsiäistä sinulle ja läheisillesi!

  VastaaPoista
 7. Sinä olet viisas nainen ♥ Positiivisuudella pääsee pitkälle!
  Iloista pääsiäistä Taru ♥

  VastaaPoista
 8. Ihanaa pääsiäisen aikaa Taru💛☀️💛☀️💛☀️

  VastaaPoista
 9. Oikea asenne Taru❤️ Kannattaa nauttia hyvästä tässä hetkessä ja unohtaa menneet ja tulevat murheet, jos vain suinkin pystyy❤️ Iloa elämääsi!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top