Weekly Report

maanantai 16. syyskuuta 2019

Viime viikolla

- töissä oli jotenkin tosi hyvä boogie, olin reipas ja koin onnistumisia, enkä mokaillut
- nautin kesän viimeisestä hellepäivästä tiistaina. SYYSKUU ja lämpö! Ihmeellistä!
- iloitsin ensimmäisestä palkkapäivästä ja ostin sen kunniaksi herkkuja, RED Magazine- lehden ja uuden Muumimukin
- varasin liput teatteriin
- en tiennyt mitä ajatella yht äkkisistä pimeistä aamuista, jolloin ulkoilutin koiria katulamppujen valossa
- tajusin syksyn vihdoin tulleen ja myös sen, että olen aina ollut huono siirtymävaihesissa. Hetkellisesti tuntui, että kaikki kiva on ohi. Lämpö. Leppoisuus. Laiskuus. Sunnuntaina podin flunssaa, satoi, niistin nenää, join litroittain teetä, poltin kynttilöitä, katsoin Netflixiä ja ajattelin yllättäen, että tämä on ihan OK. Saan olla erakko, ei ole pakko tehdä pitkää koiralenkkiä, voi vain olla.
- haaveilin viikonloppumatkasta siskon ja äidin kanssa
- katsoin  YLE Areenasta Flinkkilä & Taskutulan Raakel Lingnell haastiksen. Se oli jotenkin niin koskettava, aito ja rehellinen, siis Raakel oli. Respectit monesta koettelemuksesta selvinneelle Raakelille. Jäin miettimään myös Raakelin sanoja: "Olen koko elämäni elänyt elämänhallinnan harhassa. Olen yrittänyt hallita kroppaani ja tunteitani ja aina, kun olen luullut siinä onnistuneeni, elämä onkin vetänyt maton jalkojen alta pois. Ja entä se häpeä? Siihen hän ei aio enää suostua."
- harmittelin, etten päässyt Habitareen moikkaamaan ihanaa Satulinnan Tuijaa

VIIKON ASU: Marimekkoa....VIIKON TV-SARJA:  Netflixin  Epäuskottava (Unbelievable).  Sarja perustuu tositapahtumiin ja Pulitzer-palkittuun artikkeliin sekä This American Life -radio-ohjelman jaksoon. Epäuskottava kertoo teinitytöstä, joka ilmoittaa poliisille tulleensa raiskatuksi. Tyttöä kuitenkin aletaan syyttämään siitä, että hän valehteli raiskauksesta. Samaan aikaan kaksi naisetsivää tutkii toisessa osavaltiossa samankaltaista tapausta ja pääsee sarjaraiskaajan jäljille. Älykästä, hyvinnäyteltyä jännitystä!

VIIKON HIMOTUS:  Mainiossa Noora & Noora podcastissa mainittiin Arketin tikkitakki, molemmilla naisilla oli tämä takki. Ihana on!
Kuva

VIIKON AJATUS:
“I do not believe in taking the right decision, I take a decision and make it right.” ― Muhammad Ali JinnahVIIKON HUTI: Ostin palkkapäivän kunniaksi muutaman uuden kosmetuotteen ja nämä L'orealin ampulllit eivät näkyneet, tuntuneet tai edesauttaneet missään. Money not well spent.
Valoisaa viikkoa typyt!

12 kommenttia :

 1. Hyvä huomio; siirtymävaihevastarinta. Se hetkellinen tunne, että kaikki kiva on tosiaan ohi. Sitten sitä löytää kivoja juttuja uudelleen, vähän erilaisia ehkä, mutta niissäkin sentään jotain kivasteltavaa.

  Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tuon vastarinnan on jo oppinut, ja tosiaan tietää, että se menee ohi. Kivoja juttuja tosiaan löytää, kun itse etsii...se on itse tehtävä.

   Iloa loppuviikkoon <3<3

   Poista
 2. Kyllä nyt on kovasti tuntunut syksyltä ja minulla alkaa syksymasis tehdä tuloaan. Pakko puuhastella, laittaa kynttilöitä ja pukea pitkät villasukat jalkaan, niin eiköhän tämä taas tästä. Kun ei nyt vaan koko ajan sataisi!
  Ihanaa uutta viikkoa sinulle Taru ihanuus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän mullakin yritti syysmasis yrittää vilo, kun olo oli surkea flunssasta johtuen. Nyt kun olo parempi, mielikin nousujohteinen. Tsemppiä meille kaikille! Syksyssä on ne hyvätkin puolet, kyllä ne sieltä nousee kun hiukan kaivaa <3

   Muiskuja Outiliini <3<3

   Poista
 3. Yhtäkkiä pimenevät illat ja hämärät aamut ovat kyllä pienoinen shokki. Samoin tää kauhea koleus! Tänään oli pakko kaivaa huivi esiin ekaa kertaa. Ei kiva... Voisko jo tulla kesä???

  Sisäistä valoa ja iloa viikkoon! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. SAma täällä, pienimuotoista sokkia on pukannut. Ja tosiaan tuo koleus on tuntunut luissa ja ytimissä varsinkin kun olen palellut jo flunssan takia.

   Kesä on täällä pian...:D jos on likein optimisti (enkä oo).

   Sisäistä valoa ja lämpöä sinnekin muru!

   Poista
 4. Syksy todella painaa päälle, aamulla pirskatin kylmä ja miten musta tuntuu, että koko ajan sataa. Kai tämän kestää, kun muutakaan ei voi.
  Iloa sinun päiviisi <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamut ovat todellakin hemmetin kylmiä...yksi aamu oli 4 (!!!!!!) astetta! Mitä hemmettiä! Ja jääkylmä sade!!

   Kestetään koska muutakaan ei voi. Yhdessä olemme enemmän <3<3 Iloa Saara!!

   Poista
 5. Ihana tuo mekko ♥ Vinkkinä, jos haluat hemmotella ihoa ihanilla ampulleilla niin Laveralta löytyy ihanan superihanat ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marimekko on yllättänyt tänä syksynä raikkailla väreillä. Pitää tsekkaa tuo Lavera, koska L'oreal oli disaster!!

   Poista
 6. Puhuit ihan mun sanoilla. Mullekin tää syksyn alku sai fiiliksen, että kaikki kiva on ohi. Onneksi niin ei tarvitse olla. Mut silti, pimeys tulee.
  Toi sun maljakko on kyllä älyttömän kaunis. Aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maljakko löytyi niin hyvässä seurassa, ettei se voi olla kuin super kaunis<3<3

   Pimeys ja kylmyys, yritetään repiä iloa/pikku valopilkkuja!! Kyllä me se osataan!

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top