Parasta juuri nyt

perjantai 11. lokakuuta 2019

- 6 asiaa, joilla aion taklata ihan ässänä kaamosmasennuksen blogissa Start living your best life. Ihan parhaita vinkkejä oikeasti, LUE (klik)
- en ole koskaan koskaan pitänyt Bradt Pittiä hottiksena, mutta uusin haastis Anna-lehden oli kyllä hyvä! Mieshän vaikuttaa superajattelevalta, seestyneeltä ja näyttää jotenkin niin komealta kaikkine ryppyineen. Myös Ellinooran haastis kosketti.
Liian usein meitä naisia yritetään änkeä bokseihin, joissa mahtuu olemaan vain tietynlainen. Minua se on aina ahdistanut. Siksi olen halunnut omia tyttöjen värinä pidetyn vaaleanpunaisen, neutralisoida sen ja liittää sen monenlaisiin tunnetiloihin.
 - uusi Minni huppari, jonka tilasin Uniqlolta, ihan super mukava ja sitä voi käyttää sukkisten tai farkkujen kera. Olen jostain syystä heivannut syksyn tullen kukkamekot hemmettiin, ja jalassa ovat farkut  ja paitis/tunika/collari melkein joka päivä.
- jouluun on enää 75 päivää. Onneksi mulla on valmiina ikkunassa joulutähti - se on ollut ikkunassa koko vuoden ;).

Sitten vahva mielipide:

Ei parasta juuri nyt: Latvalan kanssa juurikin häänsä peruneen Maisa Torpan jahtaaminen lehdissä ja lentokentillä. En tykkää, sydämentöntä!! Nainen elää omaa henkilökohtaista kriisiä ja helvettiään, voisiko hän saada elää edes hiukan rauhassa? Missä on ihmisten ja lehdistön inhimillisyys?

Minulle on aina vaikeaa seurata uutisia, jotka koskettavat yksittäisiä ihmisiä.

Oli kyseessä sitten kiinni saatu rikollinen tai irtisanottu johtaja tai miestään pettänyt Maisa, en osaa lukea juttuja ilmiötasolla.

Mietin vain, miltä ihmisestä sillä hetkellä tuntuu: itkeekö hän, lukeeko itse uutisia, mitä sanoo perheelleen. Vaikka se olisikin ihan omaa syytä, en osaa olla ajattelematta, miltä rintalastassa tuntuu niin iso nöyryytys?

Tietenkin ison mittakaavan asioissa analysointi, spekulointi ja vitsailu kuuluvat asiaan. Spektaakkelit ovat hauskoja ja skandaaleissa on kutkuttavaa nähdä, miten asia paisuu paisumistaan, kunnes lopulta unohtuu.

Mutta silti: en osaa unohtaa ihmistä hyökytyksen takana.

Kevyesti rullaavaa viikkistä, murut!


4 kommenttia :

 1. Kaikki tekee virheitä toki, ja armoa kaipaa jokainen. Mutta Neiti MT hakee huomiota ja rahaakin lehtien kautta. Haluaa olla esillä. Nyt äkkiä haluakaan.. Ihmettelen vaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Montaa mieltä voidaan olla Maisasta, ja oikeastaan se ei ollut pointti. Hän on tehnyt virheitä ja kohdellut omaa miestään erittäin epäkunnioittavasti. Mutta mutta....miksi me halutaan lyödä lyötyä? Kuka haluaa heittaa ensmmäisen kiven? Ilmeisesti aika moni....

   Poista
 2. Mä olen miettinyt, että haluaisin sellaisen mekkocollarin itselleni, olis kiva pitää leggareiden kanssa näin syksyllä. Minusta Brad Pitt on aina ollut hottis ja näköjään hän myös pysyy sellaisena vanhetessaankin <3 Maisa Torpan pitäisi saada olla rauhassa, mutta niin pitäisi kaikkien muidenkin julkkisten. Ei pitäisi torpata ketään, ilman, että tietää faktoja tai, että on osallisena tilanteessa.
  Mukavaa viikonloppua sinulle Taru <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekkokollari on ihan super mukava ja mielestäni ihan superkivannäköinen vaatekappale. En ymmärrä miksi en ole sitä ennen tajunnut? Ehkä se on vähän teini..mutta en välitä. Tykkään hurjasti ja kannustan sua hankkimaan samanlaisen :)

   Muiskuja Outi!

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top