Weekly Report

maanantai 7. lokakuuta 2019

Viime viikolla

- sain positiivista palautetta pomolta ja olin happy
- olin kätevä emäntä ja tein viikolla ruuaksi mm. poikien pyynnöstä jauhelihakastiketta & spagettia, kanaa ja nuudeleita
- esikoinen oli kovassa flunssassa ja sain rapsutella sitä vähän
- osallistuin Roosa-nauha keräykseen
- sain uuden flunssan (viime flunssasta 2 viikkoa) ja suoraan sanottuna v-tti ja olo oli muutenkin yksinäinen poikien ollessa viikonloppuna isällään. Mietin elämää ja sitä että olen kohta jo kolmatta vuotta sinkku. Tajusin, että olen oikeastaan menettänyt uskoni ihanaan parisuhteeseen, eikä se ole hyvä juttu ollenkaan. Siihen, että joku minun tyylinen ihminen kaipaisi elämäänsä samoja asioita kuin minä. Alan olla melkein varma, että miehet ovat vain loppuneet. Ne on jo jaettu ja minä vain en voittanut tässä arvonnassa. Siksi Tinderöinti takkuaa, en jaksa edes yrittää....
- päätin alkaa kehua toisia ihmisiä vähintään yhden kerran päivässä. Olen ollut asiassa oikein hyvä, kehujen antaminen on ollut mulle aina helppoa, mutta jostain syystä se on nyt jäänyt vähemmälle...olisiko ollut työnaloitusväsymystä? Eli kehaistaan kaikki menemään! Ennen kaikkea kauniiden sanojen voima nostattaa sanojen kuulijaa ja sen vuoksi niitä annetaan. Nostetaan toisiamme, kun olemme itse siinä välillä melko kehnoja.

VIIKON ASU: Arketin tikkitakki ja vanha HM mekko.VIIKON SARJA: Murhaajajahti Areenassa. Tosipohjainen sarja kuvaa Lontoota vuonna 2004 pelossa pitänyttä rikosaaltoa, jossa nuoria naisia joutuu uhriksi. Rikostutkintaa johtaa rikosylikomisario Colin Sutton. Minisarja perustuu etsivä Colin Suttonin muistelmiin ns. bussipysäkkimurhaajasta. Jos tykkäät brittijännityksessä, sarja on oiva valinta.

Britanniassa hyvän vastaanoton saaneeseen Murhaajajahti-sarjaan on tulossa toinenkin tuotantokausi.

VIIKON AJATUS: Koska olo on ollut flunssainen ja vähän alamaissa, kaipaan jotain positiivista:

Älä pelkää pimeää pimeyttäsi,
siinä on toivon siemen:
se voi muuttua valkeudeksi.
Ja vain hän joka on pimeyden kokenut
osaa iloita valosta.
Valo muuttuu kirkkaudeksi
pimeyttä vasten.
Vain pimeässä näkyvät tähdet.
Vain hiljaisuudessa kuuluu laulu
ja rauha rauhaa
vasta taistelulla kivulla lunastettuna.

-Maaria Leinonen-


Valoa kohti.
Valoon.
Mutta ensin pimeän läpi.
Ensin etsittävä
pimeälle nimeä,
ensin etsittävä
pimeästä ovi
itsensä kokoinen,
mentävä läpi
pimeän puhki.
Yksin. Yksin,
itseään kysyen
pelkonsa nimeä kysyen.
Mentävä
pimeän taakse
kohti
läpi.
Ja katso: valkenee!
Ja katso:
eräänä päivänä
kaikki valoa.
-Maaria Leinonen-
VIIKON LIIKUTUS: Bogin 1 v synttärikuva. Niin kakkukin on varsin valloittava ;)  


Rakas Bogi ja kuopus

Korvapuustipäivä

Verratonta viikkoa!

5 kommenttia :

 1. Sinkkuna jo 1.5 v ja samoja fiiliksiä on tullut läpikäytyä. Onko tuolla ketään just mulle? Olenko taas yhden lisävuoden sinkkuna?
  Mut muista: toivoa Ei saa koskaan menettää!!!! Ei koskaan!
  t. Emmi

  VastaaPoista
 2. Vakaasti uskon, että jokaiselle meistä on ainakin yksi oikea...monelle on useampikin :) Älä menetä toivoa vielä. Mieti miten onnekas se mies tulee olemaan, kun saa olla sun kanssa <3

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, kun sait kehuja, ja kehut itse. Positiivisesta palautteesta tulee hyvä mieli sekä antajan että saajan roolissa :)
  Mäkin uskon, että niitä oikeita (vähän erilaisin vivahtein), joiden kanssa resonoi hyvällä tavalla, on moniakin. Sitä vaan miettii, että miksi niihin ei törmää. Tai törmää väärään aikaan ja väärässä paikassa...

  Puss ja iloa viikkoon! <3

  VastaaPoista
 4. Jäin miettimään tota "mun tyyppinen mies, joka kaipaa elämään saman tyyppisiä asioita kuin minä". Mitä se sun kohdalla tarkoittaa? Mä kun mietin itseni kohdalla, niin vastaus tyyliä "joku joka haluaa istua hiljaa lukemassa ja katsoa telkkaria yhdessä ja syödä suklaata".
  Voi olla ettei toi ole koko totuus, mutta siltä se välillä tuntuu.

  VastaaPoista
 5. Kehut on ihania antaa ja saada. Saattaa jopa yllättää! Täytyisikin aktivoitua, välillä se vaan unohtuu, kun painelee laput silmillä omiaan touhottaen.
  Jossakin on joku sulle, oon ihan varma siitä. Tää maailma on vaan niin kummallinen, eikä anna meille heti sitä, mitä me haluttais. Mitä, jos vaihtaisit senssipaikkaa? Onks T se oikea tapa, tai paras? Mitä sä haluat?
  Hyvää viikonloppua, ota rauhassa <3

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top