Weekly Report

maanantai 14. lokakuuta 2019

Viime viikolla

- viikko oli hurjan paljon parempi kuin edellinen viikko. Mulla on aina ollut optimistisen luonteeni vastapainoksi taipumus melankoliaan, enkä ole välttämättä pitänyt sitä huonona asiana. Omassa alakulossa kieriskely on silloin tällöin terapeuttista ja inspiroivaa. Ja mikä parasta siitä voi nousta ylös ihan omin voimin!
- koska pojat olivat isällään ruokapolitiikka oli epäpoliittista. Söin harva se ilta avokadon, 1 koipireisipalan ja vuohenjuustoa. Outoa mutta hyvää!!
- puolustin työkamua, joka kärsi överityökuormasta ja samalla eräs kollega yritti antaa hänelle lisää työtehtäviä! Satuin olemaan tilanteessa paikalla ja sanoin, että eihän x voi vastaanottaa lisää työtehtäviä, koska ei ehdi nytkään tehdä omiaan. Kommentti minulle oli: "Sulla on liikaa mielipiteitä!" Just.
- Tinderöin jonnin verran
- tykkäsin siitä, että Paula Vesala otti kantaa vihapuheisiin. ”Viharikoksesta tuomittu ei voi toimia kansanedustajana. Saati sitten kaksi kertaa viharikoksesta tuomittu”, Vesala kommentoi Twitterissä Tynkkyseen viitaten, vaikkei tätä suoraan nimeltä mainitsekaan.
- järkytyin Turkin hyökkäyksestä Syyrian kurdialueelle. SOTA &)&)()&/)(+8
- pojilla alkoi syysloma, ja olivat superhappyja
- lauantaina olimme koiruuksien kanssa iltalenkillä ja näimme muutaman muun ohikulkijan kanssa pienen räpiköivän variksen ruohikossa. Eihän sen ohi vaan voinut mennä ja koska olin ainoa kenellä oli puhelin mukana, niin soitin hätänumeroon. Hiukan ällistytti, että ensimmäinen ehdotus mulle oli, että voiko joku laittaa sen niskat nurin?? WTF! Lintuhan oli loukkaantunut, miksi ensimmäinen ajatus oli se, että se piti tappaa? Loppujen lopuksi poliisit tulivat paikalle, ja meitä  paikalla olleita pyydettiin lähtemään pois. En siis saa koskaan tietää mitä tapahtui pienelle reppanavarikselle. Snif.

VIIKON HIMOTUS: Dr Martenin Florat, jotka bongasin (taas!) Norppaliinan Instasta.

VIIKON ELOKUVA: Viaplayn (2 viikkoa voi katsella ilmaiseksi) Nuori Astrid on perinteisesti toteutettu ja tunteisiin vetoava draamaelokuva rakastetun lastenkirjailijan nuoruuden kriisistä. Kun Astrid Lindgren oli nuori hän sai lapsen ja luopui hänestä pitkäksi aikaa - asia mikä vaikutti hänen elämäänsä perinpohjaisesti. Jotakin, mikä teki hänestä yhden aikamme edelläkävijänaisista ja koko maailman rakastaman tarinankertojan. Nuori Astrid on kertomus siitä, kuinka Astrid aikansa odotuksista ja uskonnollisista määräyksistä piittaamatta päätti rikkoa yhteiskunnan normeja ja seurata sydäntään.

Elokuvan kantavasta voimasta ja sykkivästä sydämestä ei voi sanoa muuta kuin, että Alba Augustin eloisa ja herkkä sekoitus elämäniloa, uhmaa, tuskaa ja epätoivoa sisäistää pääosaroolin vaatimukset täydellisesti. Myös ajankuva 1920-luvun Ruotsista on toteutettu huolella.

Ihana, toivorikas elokuva naisen vahvuudesta - suositteluni!

VIIKON AJATUS: "People aren’t either wicked or noble. They’re like chef’s salads, with good things and bad things chopped and mixed together in a vinaigrette of confusion and conflict."
- Lemony Snicket, The Grim Grotto


Kamutreffit Jumbossa

VIIKON KAPPALE: Maailman kaunein rakkausbiisi.

6 kommenttia :

 1. Voi kurjuus tuota varisepisodia :(
  Mä muistan takavuosilta onnekkaamman tapauksen, kun Hgin keskustassa kadulla oli pienenpieni pöllönpoikanen keskellä tietä. Joku oli soittanut hätänumeroon (tai jonnekin) ja paikalle kurvasi kohta paloauto. Iso ja salskea palomies nappasi pikkuruisen pöllön pahvilaatikkoon ja palokunta kuskasi sen löytöeläintaloon. <3

  Peukku siitä, että puolustit työkamua! Työkuormien alle hukkuvien duunin määrää ei aina huomata, ellei joku muu siitä huomauta.

  Iloa viikkoon! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin myös sinä luulossa, että paikalle tulisi palomiehiä (tai naisia). (Ehkä salaa jopa toivoin, että tulisi.... mutta ihmetys oli suuri, kun näin toimittiin....)

   Toki ymmärrän, että lauantai-iltana on poliisilla muutakin tehtävää kuin pelastaa reppanavariksia, mutta tä oli mulle jotekin liian julma tapa hoitaa asia. Paikalla oli myös lapsia, joten millainen opetus tää oli niille, kysyn vaan?

   Oikeudenmukaisuus työpaikalla on musta super tärkeää. Tässä tapauksessa puolustaminen ei kyllä auttanut mitään, kun hän sai nyt ne hommat joita ei ehdi tehdä :)

   Iloa viikkoon muru <3

   Poista
 2. Kymmenen pistettä työkaverin puolustamisesta. Se tuntuu hyvältä, kun joku on sinun puolella...tiedän kokemuksesta! Voi varis reppanaa, toivottavasti veivät linnun hoitoon, eivätkä tehneet sitä, mitä pyysivät teitä tekemään :(
  Kivaa tätä viikkoa Taru ihanuus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi me voidaan tosiaan puolustaa työkamuja, solidaarisuus ennen kaikkea ja yhdessä olemme enemmän. ihanaa päivää Outi-ihanuuspakkaus <3<3

   Poista
 3. Mun kohdalle osui viime viikolla varis-episodi, ja se oli kyllä niin kamalaa, ettei varmaan pitäisi edes kertoa. Ehkäpä siinä oli ollut joku vastaava tilanne ja joku oli sitten päästänyt linnun päiviltään isolla kiven murikalla, mutta jättänyt siihen kadun varteen. Minä tulin iloa puhkuen lenkiltä ja löysin raadon pää kiven alla ja itkuhan siinä tuli. Sydän jätti lyönnin väliin ja sitten takoi muutaman ylimääräisenkin kerran. Raivostutti suorastaan, mutta yritin vakuuttaa itselleni, että kyseessä oli tilanne, jossa ei ole ollut muuta vaihtoehtoa.

  Pisteet sulle työkaverin puolustamisesta. Vaikkei se johtanutkaan toivottuun tulokseen, olen ihan varma, että siitä tuli hyvä mieli sille jota puolustit <3

  VastaaPoista
 4. Voi surku varista sekä ylityöllistettyä työkaveria. Ihana kun pidit hänen puoliaan.

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top