Parasta juuri nyt

lauantai 30. marraskuuta 2019

- Postin LAKON loppuminen! Hurraa! Nyt voi tilata joulukortit Ifolorilta....
- Maustetytöt-yhtye, jonka löysin vasta nyt. Maustetytöt on suomalainen yhtye, jonka jäsenet ovat siskokset; kitaristi Anna ja kosketinsoittaja Kaisa Karjalainen. Näissä mimmeissä on jotain samaa Leevi and the Leevingsin kanssa mutta siltikin heillä on ihan oma nasta tyyli. Loistavaa musiikkia kerta kaikkiaan!
- lavastaja- ja kirjailija Kristiina Sahan tyyli uudessa Gloriassa. Ihanaa lukea juttu naisesta joka pukeutuu juuri niin kuin halajaa, värikkäästi ja inspiroivasti. Ihailen!
- ihanan Tuulan viisas postaus (klik) "ajatuksia Black Fridaysta, kuluttamisesta ja tyytyväisyydestä"
- Piukat paikat YLE Areenalla. Elokuva täyttää jo hurjat 60 vuotta, mutta yhtään rapistumisen merkkiä klassikossa ei ole. Päinvastoin, elokuva on yhtä hauska kuin silloin kun sen ensi kerran näin, olisinko ollut 12 vuotta. Ja elokuvan motto: Ole mitä olet. Nyt me pidetään hauskaa. Olisiko  se samalla viikonlopun motto?

Iloa lumiseen ja valoisaan viikkikseen!


2 kommenttia :

 1. Piukat paikat on niin ihana elokuva. Voi miten muistan tyttösenä ajatelleeni, että Marilyn on maailman kaunein nainen ja Tony Curtis on komein mies :)
  Ihanaa viikonloppua sinulle Taru <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos linkkaamisesta :)
  Ja oi - Piukat paikat on ihanan iloinen ja iloinen leffa! En olekaan nähnyt sitä varmaan 15 vuoteen, joten pitäisi katsoa pitkästä aikaa.

  Ihanaa uutta viikkoa <3

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top