Ihanaa joulua ja joulun ydin

maanantai 23. joulukuuta 2019

Täällä kohta 8 h työpäivä takana ja menen vielä kauppaan ostamaan tuoretuotteita, joita en viikonloppuna voinut ostaa. Vähän pukkaa väsyä, mutta toivon, että kotiin ip tullessa voisin jo alkaa jo rentoutumaaan ja laskeutua joulutunnelmaan. Onneksi kotona ikkunassa loistaa joulutähti, pojat ovat auttaneet kiitettävästi kotihommissa, hyasintti tuoksuu ja illalla kirjoitan vielä lahjakortit. .

Haluan toivottaa teille kaikille lukijoilleni IHANAA, lempeää ja ONNELLISTA joulua. Olkaa pieniä. Olkaa kilttejä itsellenne ja muille. Rakastakaa itseänne tai läheisiä - vielä vähän enemmän kuin yleensä. Kaikki on hyvin.

Puss ja ISO lämmin karhunhali!

"Elämän tärkein tehtävä ...on oppia olemaan lempeä itselleen, sillä kohtelemme toisia aina niin kuin itseämme. Jos emme rakasta itseämme, emme kykene rakastamaan muita."

"Kaikki  ulkoiset puitteet voidaan viedä ja ihmisen egolle rakentuva kunnia ja arvo alentaa, mutta meillä on jokaisella jotakin, jota kukaan ei voi koskaan särkeä. Se on paikka, jossa on  todellinen minuutemme  ja sielumme. Syvällä sisimmässämme asuva rakkaus."

Annu Palm

ps. Olisiko tässä ajatuksessa myös joulun ydin?6 kommenttia :

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top