" Elämä alkaa, kun ei kysy enää lupaa "

sunnuntai 12. tammikuuta 2020

- se kun maistaa taas makuja, päätä ei jomota jatkuvasti, kuume on hiipumassa. Viikon sairastaminen saa herkän ihmisen latistumaan yllättävän kokonaisvaltaisesti. Kun on fyysisesti kurja olo, se heijastuu hyvin helposti myös henkiseen hyvinvointiin (ja vice versa).  Tänään mulla oli voimia ottaa luksusmuija-asennetta kirjallisuutta esiin. Merri Vikin Lotta kirjan ja mm Rhonda Byrnen kirjan Salaisuus. Rhondan mukaan sitä saa mitä tilaa. Asiat ovat sitä, mitä niiden uskoo olevan. Niin kauan kuin uskot olevasi huonotuulinen olet sitä. Niin kauan kuin uskot olevasi aina kipeänä, huonotuurinen tai huonosti kohdeltu... Olet sitä. Usko siis mieluummin olevasi kaikkea, mitä haluat olla. Ole kaikkea, mitä voit olla. Korkein ja upein ja ehdottoman mahtavin käsitys, minkä voit luoda itsestäsi; ole sitä! Tätä harjoittelen vuosi toisensa jälkeen......
Hei mä osaan hymyillä !!
- Teräsleidit-elokuva, jonka kävin katsomassa. Olen ollut voimaton ja alakuloinen ja voi, että elokuva ja erityisesti nauru teki hyvää. Tuntui taas, että alan olla elossa- fiilis, joka on ollut kateissa jo tovin. Kyseessä oli räävitön ja hävytön komedia, ja mikä parasta elokuvan pääroolit on kirjoitettu kolmelle kypsälle naiselle.  Hurraa-huuto ja ilohyppy legendaarisille (ja suorastaan kansallisaarteille) Leena Uotilalla, Seela Sellalle ja Saara Pakkasvirralle.  Vahva suositus, menkää heti katsomaan! 4/5 tähdykkää
- itsestä tykkääminen, koska en ole ollut viime aikoina itseni paras kaveri.  Tässä maailmassa ei ole ketään täysin samoilla geeneillä, taidoilla ja lahjoilla varustettua tyyppiä kuin minä – juuri siksi sitä pitää juhlia kuin kunnon megabileitä konsanaan. Tähän liittyy kiinteästi myös  itsestä HUOLTA pitäminen ja kropan kuunteleminen, jota en näköjään vieläkään hanskaa, vaikka vuosia olen asiaa harjoitellut. Noh, babysteps, elämä on opettelua!

- Maija Vilkkumaan "Hei sisko" Teräsleidit-elokuvasta. Helvetin briljantti ja jatkuvassa kuuntelussa!

"Muistatko vielä ne ajat
Me oltiin vailla huolia ja nuoria
Sanoisinko lapsia
Mä toivon että mua muistat
Mutta vain sellaisena kuin olin silloin
En enää, älä muista pahalla

Hei sisko lähde mun mukaan
voidaan kiertää koko maailma
ja muistella niitä aikoja
sadepilvetkin meille nauroivat
Ota huolesi mukaan
mä voin kantaa ne sinun puolesta
ja jättää ne kauas jonnekin
minne tarvitse ei palata."Luksusmuija-asennetta kaikille ja lempeitä uudenvuoden (sade)tuulia ;)

5 kommenttia :

 1. Ajattelin suostutella äitini kanssani leffaan katsomaan tuota Teräsleidejä.
  Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle Taru <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti mennä katsomaan!! Hyväntuulen elokuva, ehdottoamasti <3<3
   Ihanaa viikkoa muru <3<3

   Poista
 2. Täällä on kyllä luksusmuija-asenne ja elämän hauskuus ihan totaalisen hakusessa... No, ehkä nyt(kin) on vaan aika rypeä ja mennä eteenpäin vps-asenteella. Huomenna (tai joskus) sit taas ehkä vähän enemmän uskoa siihen, että elämä on hauskaa :)

  Kivaa viikkoa Taru! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, sitä on vissiin liikkeellä. Jotenkin tää alkuvuosi on ollut super takkuinen ja mulla on ollut suuria käynnistymisvaikeuksia. Onneksi nyt alkaa pikku hiljaa asenne palautua, varsinkin kun fyys olo parempi.

   Suosittelen sinnekin luksusmuijaterapiaa eli lohtukirjoja, hyvää ruokaa, hyvän tuulen juttuja kuten ystävien seuraa....

   Elämä on hauskaa, onneksi aina välillä :)

   Muiskuja Tuula!

   Poista
 3. Vilkkumaa on superluksusmuija! Otataan Maijasta mallia.
  Teräsleidit on pakko mennä katsomaan, niin vaikuttaa mainiolta ja olen kuullut ainoastaan kehuja. Vuosi -19 taisikin mennä peräti kahden (lasten)leffan voimalla :-D Oiskohan nyt mun vuoro?
  Päivä kerrallaan eteenpäin, go girl, go!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top