12 asiaa minusta, joita et (ehkä) tiennyt minusta

maanantai 6. heinäkuuta 2020

 1. minulla on normitilanteessa erittäin hyvät unenlahjat. Nukun ihan kevyesti 9 h yössä ja 8 h on melko minimi. Nukkuminen on parhautta ja mun mielenterveyden edellytys!
 2. rakastan aamuja ja niiden tunnelmaa. Olen tehokkain aamuisin ja aamupäivisin, suorastaan tehopakkaus- no melkein ainakin. Iltaisin simahdan viimeistään klo 22 eli ihan mummo. 
 3. opiskeluaikoina työskentelin monta vuotta mm. hotellisiivoojana 5 tähden hotellissa ja Jackpot vaateliikkeessä. Epäilen että vaateaddiktioni sai kipinän jo tuolloin. Vaatemyyjän urani tähtihetki oli se, että Assi Koivisto tuli kauppaan ja osti täsmälleen saman päälläni olleen Jackpot asun :D 
 4. minulla muutamia luottohajuvesiä, joista yksi on Armanin Acqua di Gio. Raikas ja just MUN OMA tuoksu!
 5. päästän ihmisiä hitaasti (oikeasti) kunnolla lähelle vaikka helposti ihmisiin tutustunkin. En etsi uusia ystäviä aktiivisesti- vanhoja luottoystäviäkin on ihan tarpeeksi, mutta olen yllättäen löytänyt vanhemmallakin iällä hyviä ystäviä.  Omaan  myös selkeän erakkopiirteen eli viihdyn kevyesti hyvin yksinkin. 
 6. nuorempana työskentelin yhden kesän Ranskassa tarjoilija/siivoojana, siitä ajasta itkin 50% ja siivosin 50%. Työolot olivat surkeat, ruoka oli tomaattitortelloni säilykkeitä ja siivosin vessoja, jouduin maalaamaan uima-allasta ja pesemään törkyisiä pesutiloja.  Vapaapäiviä viikossa oli yksi ja palkka ihan höps-luokkaa. C'est la vie - ja kuitenkin kokemus antoi mulle sinnikkyyttä!
 7. olen usein ihmetellyt mistä niitä hyviä miehiä löytyy. Menneisyyteni perusteella lukiosta, tuttavien kautta, Viikkarin Tukholman risteilyltä, työpaikalta tai match.comista. 
 8. jos olisin saanut tyttölapsen, olisin antanut sille nimeksi "Lotta". 
 9. rakastan gentlemanneja. Minusta on ihanaa, kun miehet haluavat kohdella naista hyvin. Uskon sen kyvyn liittyvän miehillä läheisesti itsetuntoon.
 10. nauru on parhautta. Elämästä selviää helpommin niin kauan kun jaksaa nauraa omille epäonnistumisilleen. Olen ollut siinä huono, mutta parannan koko ajan. Tavoitteeni on  pure HELLYYS itsäni ja muita kohtaan.
 11. lukion päästötodistuksen keskiarvoni oli 9,3
Bonuksena
 1. olen epäjärjestelmällinen ja hompsuinen vaikka rakastan periaatteessa siistiä kotia. Siskoni kutsui minua nuorena kivalla lisänimellä "possu".

Tuliko yllätyksiä?

Kuvat taas vanhoja


6 kommenttia :

 1. Oli myös uutta tietoa. :)

  VastaaPoista
 2. Jackpot oli nuoruuden vaatemekka :D Sieltä olisi voinut ostaa kaupan tyhjiin, jos olisi ollut rahaa. t. Emmi

  VastaaPoista
 3. Oli itseasiassa aika paljonkin uutta! Kiva postaus...voisin napata idean mukaani. Minä olen vaan niin avoin kirja, että en tiedä osaanko kertoa mitään uutta itsestäni.
  Kaunista viikkoa sinulle Taru <3

  VastaaPoista
 4. Kiva postaus! Kaksi asiaa oli ihan just minuakin. Miehen pitää olla gentleman ja nauru on parhautta. Kivaa lomaa Taru🍓🍓🍓

  VastaaPoista
 5. Kiva postaus ja oli myös uutta tietoa :)

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top