Viikkoraportti

maanantai 5. lokakuuta 2020

 Viime viikolla:

- nautin lämpimästä ja aurinkoisesta syysviikosta, lenkittelin koiruuksien kanssa paljon ja tapasin ystiksiä

- yllätin ex-anopin hänen 76- vuotis syntymäpäivänä lahjomalla & viemällä hänet elokuviin katsomaan Metsäjättiä, jonka jälkeen vielä kahvittelimme. Metsäjätti oli sympaattinen elokuva, jossa ollaan pienen ihmisen puolella. Jussi Vatanen teki luontevan pääosasuorituksen, ja muutkin näyttelijät olivat hyviä. Oletteko muuten huomanneet, miten kiva on yllättää ystäviä? Siitä saa itsekin hyvän mielen.  

- tapasin ystiksen Jumbossa ja ajattelimme kokeilla tätä nykyä kovin muodikasta (rameneita tarjoavaa) Momo Toko- ravintolaa. Nyt täytyy sanoa, että olipahan makunystyröille oudoin lounas pitkään aikaan, kumpikaan meistä ei tykännyt, vaikka kuinka yritimme tykätä. No, aina ei voi tykätä kaikesta, ehkä makuaistini ei ole niin hienostunut, että ymmärtäisi rameneitten päälle. Onneksi turistiin ja nuristiin sydämen kyllyydestä, jotta siinä mielessä onnistunut lounas.

- hulluttelin Stockalla Herkun verran. Halpoja juustoja ja ah lempparini: pinaattivuohenjuustolasagnea! Nam!

- varasin ajan ripsienkäherrykseen Jonnan inspiroimana, kaikkea (ehkä) kannattaa kokeilla yhden kerran

- lanseerasin uuden happeningin eli self care sundayn, tein jalkahoidon, lakkasin kynnet, kuorin ihon ja kosteutin kasvojen ihon naamiolla, fiilistelin. Kyllä oli kaunis olo sen jälkeen, niin kaunis, etten voinut kokata ja piti tilata pizzaa! Pojat eivät pistäneet onneksi pahakseen.

VIIKON ASUINSPIS:  Tikkitakki rulettaa,  (takki & Other Stories) ja väriläiskänä toimii Pupulandia kaulaliina Stockalta.


VIIKON ELOKUVA: Tove on nähty ja olen lähes sanaton - niin briljantti se oli. Ei tippakaan jäykkä tai pönakkä vaan eloisa, raikas ja pirskahteleva. Alma Pöysti Tovena on roolissaan täysin suvereeni, hurmaava ja aito. Musiikki, kuvaus ja puvustus perfect. Pieni varoitus: tämän elokuvan nähtyään haluaa maalata, tanssia (kuten Tove elokuvassa), lukea kaikki Toven kirjat, toteuttaa unelmiaa, juoda viiniä ja uida meressä. Sitä kohti ja elokuvalle 5+ tähteä!

VIIKON SARJA: Haluatko todellisuus pakoa kuorrutettuna romantiikalla, muodilla ja komiikalla?  Tsekkaa Netflixin uutuussarja Emily in Paris! Lily Collinsin tähdittämältä draamakomedialta ei kannata odottaa mitään syvällistä katsausta ihmiselon suuriin kysymyksiin. Se on mitä on: kliseinen, ennalta arvattava, epärealistinen ja kepeääkin kepeämpi hömppäsarja ja silti ihana, raikas ja viihdyttävä. 


VIIKON KAPPALE:  

VIIKON AJATUS: ”Ihminen tarvitsee vain kaksi ominaisuutta, keskittymiskyvyn ja mielikuvituksen. Keskittyy siihen mitä tekee ja kuvittelee itsensä toisen asemaan. Muu seuraa perässä.” Kari Hotakainen Ihmisen osa

Valoa viikkoon!


11 kommenttia :

 1. Ihania kuulumisia. Minulla on tähän viikkoon voimaruno:
  Pyri lähemmäksi itseäsi.
  Kutsu todellinen itsesi,
  voimasi, luoksesi, yhteyteesi.
  Silloin olet todella vahva ja viisas.

  Ihanaa viikkoa Taruseni <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan täykky toi sun voimaruno, halaus sinne vahvalle ja viisaalle Outille <3

   Poista
 2. Tove-leffa pitäisi nähdä. En ole käynyt leffassa ikuisuuteen.

  Kiitos tv-sarjavinkistä. Syksyn pimetessä ja vuoden kiireisimmän ajan alkaessa töissä tarvitsen säännöllistä aivojen nollausta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Finnkinossa oli hoidettu ihan super hyvin kaikki koronatoimet, turvavälit olivat sen 1,5 m ja ennen elokuvan alkua säännöistä vielä muistutettiin. Tove kannattaa nähdä, ihan super elokuva, olin ihan tiloissa varmaan 2 päivää sen jälkeen! Iloa sinne <3

   Poista
 3. "Kyllä oli kaunis olo sen jälkeen, niin kaunis, etten voinut kokata ja piti tilata pizzaa!" : Rakastan tota!! :-D :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D. Harvemmin moisia fiiliksiä, mutta onneksi välillä näinä hulluina aikoina ja itseensä panostaminen rulettaa :D Muiskuja!

   Poista
 4. Ihana look ja peukut tikkitakeille. Mahtia, että Tove leffa on hyvä, sillä kammoan suomileffojen puisevaa dialogia, tätä ei onneksi ollut Seurapelissäkään vaan jei puhuivat vallan luontevasti puhekieltä, eikä virke kirjakieltä ja hiljaisuus ja taas virke kirjakieltä ja hiljaisuus. Joten jee Tovea katsomaan. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah hiljaisuus ** kirjakieltä, harmaat sävyt ja ankeat fiilikset ** ei ole mun juttu :D Sama täällä, puisevat kaurismäkeläiset dialogit uuvuttaa, onneksi Tovessa sellaista ei ollut, eikä tosiaan Seurapelissäkään (tykkäsin siitä kovasti).

   Poista
 5. Ai niin ja katsoin Lily Collinsin sarjan ja oli just mitä tarvitsin, ihanaa hömppää eikä muuta, just hyvä. Ja hei Pariisi ja ne mielettömät vaatteet. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks ollutkin ihana, Pariisi, asustus, romantiikka ja raikas Lily Collins (on muuten Phil Collinsin tytär) = täykky!

   Poista
 6. Hi! This is my first comment here so I just wanted to give a quick shout out and say I genuinely enjoy reading your blog posts. Can you recommend any other Fashion Write For Us blogs that go over the same topics? Thanks a ton!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top