Parasta juuri nyt

perjantai 20. marraskuuta 2020

**luonnonkosmetiikkatuotteet saatu pr näytteenä**

- kuten olen aiemmin kertonut mulla on käytössä nykyisin enimmäkseen luonnon - tai korealaista ihonhoitokosmetiikkaa. Sain ihan mielettömän tuntuisen kotimaisen Okabo-luonnonkosmetiikkasarjan testiin ja ilahduin ihan mielettömästi tuotteiden laadukkuudesta. Mikä on Okabo Organics:in the clue? Okabo on kotimainen luonnonkosmetiikkasarja, joka on erikoistunut puhtaaseen luomulaatuiseen arganöljyyn. Nyt mulla on ollut testissä tuotteet 1 kk ajan ja olen täysin hurahtanut erityisesti Pure Argan Liftglow seerumiin, jota käytän iltaisin kosteuttavana  "yöhoitona" jonka päälle vielä sarjan kosteusvoide Miracle Moisturiser.  Öljyseerumi kirkastaa ihoa, häivyttää juonteita ja on aivan huippu ikääntyvälle aikuiselle iholle. Myös sarjan öljyputsari on ihan loistava, iho on puhdistuksen jälkeen pehmeä ja kosteutettu. Lämmin suositus ja peukku kotimaisuudelle! Näille öljypohjaisille hoitotuotteille on muuten myös myönnetty Avainlippu -alkuperämerkki. Lisätietoa sarjasta (klik)

- ilmoittauduin läheisiin kouluihin tekemään opettajan (lyhytaikasia) sijaisuuksia, toivottavasti hommeli poikii töitä, lisätienesteistä ei olisi ainakaan haittaa! Yrittänyttä ei laiteta!

                                                        Tässä tuotteessa on ihmeidenteko lähellä - loving it

- ihailin ig-kamua (kuopuksen vanhan tarhakamun äitiä), joka tekee pieniä(suuria) tekoja ja auttaa kodittomia (klik). Toinen läheinen auttaa Pelastakaa lapset ry:n kautta, peukku myös hänelle.  Mietin myös mitä itse voisin tehdä ja sain vinkkejä Tiukulta: "Varmasti jotain vapaaehtoistyötä voi kysyä vaikka VVA:n tai Kalkersin kautta. Hurstin ruokajakelussakin varmasti on apukädet tarpeen. Mä olen miettinyt samaa, tuntuisi hyvältä auttaa jotenkin. Tämä on niin vähäistä mitä Riston hyväksi teen. Ne oikeat sankarit on juuri noissa palveluissa hommissa".

Haastankin kaikki meidät hyväosaiset auttamaan kanssaihmisiä jollakin tavalla - where there is a mill there is a road. Joka tapauksessa ota Tiuku seurantaan, hän on myös lahjakas valokuvaaja!- mulla on edelleen jokin outo menneisyyden summaamisprosessi käynnissä. Haluan, että voin olla sinut menneisyyden kanssa ja aloittaa uuden sivun elämässäni, tämä liittyy oikeastaan kaikkeen ja myös ex-rakkaussuhteisiin. Laitoin ex-poikkikselle viestin koska halusin varmistaa, että olisimme hyvissä väleissä, jos vaikka törmäisimme toisiimme sattumalta. Pyysin anteeksi, jos olin loukannut ja kiitin yhteisestä (hyvästä) ajasta. Tuntui niin hyvältä, kun sain vastauksen ihmiseltä,  jonka kanssa ero oli sopuisa mutta joka jäi ehkä loppuun asti käymättä läpi (henkisellä tasolla osaltani).  Vastaus oli (hiukan editoituna):

Kiitos vaan itsellesi ja olihan meillä hyvin paljon hyvää meidän parisuhteessa. Turha muistella niitä hetkiä, kun oli haastetta, koska hyviä hetkiä oli enemmän😍. Hienoa kuulla, että koit minun kanssani hyviä hetkiä ja koit saavasi pyyteetöntä rakkautta minulta. Minulla ei ole mitään hampaankolossa. En edes osaa elää katkeruudessa.  

Suosittelen tällaisia tilinpäätöksiä kaikille, jotka ovat syystä tai toisesta tienristeyksessä elämänsa kanssa.  

-  täysin yllättäen ja pyytämättä heräsimme talven ihmemaahan tänään. Kivointa on se, että kyllähän lumi  tuo valoa, ei voi väittää vastaan. Lumesta inspiroituneena päätin, että on ehkä aika heivata terassikukat pihalta ja siivosin muutenkin kalusteita vähän suojaan.  

Päivän ajatus:
Minä en määrää tätä päivää. Tänään voi tapahtua mitä tahansa. Tänään voi olla lämmintä tai viileää, pilvistä tai aurinkoista ... voi jopa sataa. Elämään mahtuu kaikkea... tuulta ja myrskyjä, syntymää ja kuolemaa, samoin aurinkoa ja sateenkaaria. Ei ole olemassa hyvää tai pahaa. On elämä. Opetellessamme hyväksymään jokaisen tilanteen, oli se sitten miellyttävä tai epämiellyttävä, tunnemme yhä enemmän elävämme tätä hetkeä. Epämiellyttävät tilanteet eivät enää saa oloamme kurjaksi.
Me todella pärjäämme vaikka mitä tapahtuisi.
-Ruth Fishel

Valoa viikkikseen!5 kommenttia :

 1. Noi opejutut olisi varmasti antoisaa työtä- hienoa, että yrität.
  t. Emmi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yrittänyttä ei laiteta, toivotaan että natsaa <3 Kiitos, että kommentoit Emmmi <3

   Poista
 2. Mielenkiinnosta kysyn, että mitä aineita opettaisit? Itse jos menisin sijaistamaan, vahvuutenani olisivat musiikki ja käsityöt :)
  Vitsit miten rohkeaa laittaa viestiä ex:lle, oot niin huippu! Ihanaa kun välit on kunnossa, sen kuuleminen varmasti tuntuu erityisen hyvältä. Mukavaa iltaa sinulle Taru <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen niin itsekriittinen, että mietin asiaa pitkään. Alakouluun kuitenkin uskaltaudun näillä taidoilla & tiedoilla, katsotaan miten käy. Ihan jo yläasteen suhteen tuli hiki ja stressi...

   Sä niin olisit loistava musiikin ja kässän ope. Kandee miettiä sijaisuuksia, ei siinä mitään häviä, päin vastoin!

   Exien kohtaaminen vaikka ihan vaan emailin välityksellä oli mietinnän takana, mutta kaiken sen arvoista. On jotenkin ihanaa, että voi aloittaa "uuden elämän" puhtaalta pöydältä. Muiskuja iltaan Outi <3

   Poista
 3. Oi innostuin tuosta Mamma Mozzasta, pakko joskus käydä, nam.

  Okabo on viehättävä sarja ja etenkin nainen sarjan takana.

  Ihqua tätä viikkoa Taru. <3

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top