Viikkoraportti

maanantai 30. marraskuuta 2020

 Viime viikolla:

- teimme perinteisen kynttilänhakureissun kamusen kanssa IKEA:an. Maailma parani, inspiroiduin ihanista joulujutuista, fish and chips täytti mukavasti masua ja myös muutama havukoriste löytyi pihalle. 

- Bogi on varsin ilokas tapaus yleensä, mutta sillä on yksi hemmetin ärsyttävä piirre, se pureskelee lenkillä Flexejä, vaikka luulisi, että esim nuuskiminen olisi kivempaa. Olipahan muuten kiva huomata, että kuuluu riks raks, ja nauha imee itsensä sisäänsä, ja joudun kantamaan koiran kotiin (jonne on matkaa 2 km). Hiukan saattoi v-taa. 

- katsoin Ensitreffit alttarilla vikan jakson, eikä lopputulos yllättänyt.  Näin  naisena muuten fanitan Juuditia ihan täysillä. Siis vau mikä tyyppi - niin aito, jalat maassa oleva ja yksinkertaisesti hyvä ja kaunis ihminen. Tuollaisia tyyppejä kun olisi keskuudessamme enemmän, niin maailma olisi heti paljon parempi paikka elää. Juudit kyllä takuulla löytää arvoisensa miehen, siitä ei ole epäilystäkään. 

- viikonloppuna ripustin  joulutähden ikkuunaan ja vaihdoin joululiinan keittiöön. Ei mitään överiä vielä, mutta pientä joulupiristystä kotiin. Maltti on valttia :D  

- yksi koskettavimmista hetkistä koettiin Vain elämäässä, kun Mariska esitti Herra Ylpön Parisängyn lakanat -kappaleesta hyvin riisutun version. Musta on tullut ihan Mariska fani tämän kauden  aikana. 

- jäin miettimään isäni viestiä: "Opetellen me teemme asioita joita meidän pitäisi tehdä opittuamme. Näin se vaan on." 

- mun piti yllättää pojat viikonloppuna viemällä ne elokuviin ja syömään....niin harmitti, että leffateatterit suljettiin ja ainoa mitä tehtiin, oli take away ruualla herkuttelu, No sain mä ne myös koirapuistoon kanssani.  Välillä kotipesäily on parasta rentoutumista.  

- itselleni en ostanut mitään Black Fridayna, mutta pojille löytyi hupparit ja verkkarit. Nyt on poikien joululahjat suurimmaksi osaksi hankittu, jei. 

VIIKON ASUINSPIS:  Jouluinen oloasu on ihan must joulun aikaan, koska siinä voi viettää kokonaisen päivän...tai viikon. Mukavuus on tärkeintä (...ja tyyli, nimimerkki pepusta lököttävät verkkarit best) !

Neuletakki ja panta & Other Stories

Verkkarit ja pörrötossut HM


 
Kuva IKEA
VIIKON AJATUS: ”Ole ystävällinen aina kun se on mahdollista.

Se on aina mahdollista.” Dalai Lama

VIIKON KAPPALE: 

3 kommenttia :

 1. Vähän samoilla mietteillä menen tätä viikkoa kuin sinun viittauksesi Dalai Lamaan. Omani on Aisopoksen: Pieninkään ystävällisyyden osoitus ei koskaan mene hukkaan.
  Ihanaa viikkoa sinulle Taru <3

  VastaaPoista
 2. Ulkoistin Ikea-reissun miehelleni, joka kävi iltapäivällä hakemassa muutenkin yhden lahjan ja nappasi samalla tuikkukynttilöitä mukaan. Aikoinaan Ikeassa tuli käytyä syystä ja ihan muuten vaan aiak useinkin, nyt olen tainnut käydä kerran viimeisen kolmen-neljän vuodne sisään, vaikka ohi tulee ajettuakin pari kertaa kuussa.

  Jouluvaloja ja muitakaan koristeita ei vielä ole esillä, mutta amaryllis ja hyasintteja sentään on jo.

  VastaaPoista
 3. Minäkin fanitan Juuditiä. Todella fiksu, empaattinen, lämmin ja osaa esittää ajatuksiaan niin hyvin. Minun oli vaikea ymmärtää, että miksi Tommi ei ollut kiinnostunut pätkääkään ei missään kohtaa.

  Toivon, että Juudit löytää jonkun tosi mahtavan tyypin rinnalleen!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top