Säkenöivää uutta vuotta 2021

torstai 31. joulukuuta 2020

Vuosi 2020 ei ollut todellakaan helpoimmasta päästä- melkein oli haista paska vuosi. Korona, määräaikaisen työsopparin jatko maaliskuussa 2020 ja sitten sen päättyminen taloudellisten ja tuotannollisten syiden vuoksi elokuun lopussa. Joka tapauksessa suunta on selvä: eteenpäin. Olen niiiiin valmis uusiin haasteisiin, ja uuteen vuoteen. 

Toivon, että vuonna 2021 unelmoin enemmän ja murehdin vähemmän. Kuuntelen sydäntäni enemmän. Kukoistan itseni hyväksymisen lämmössä. Yritän muistaa, että jokaisessa hetkessä on oma kauneutensa. Yritän kuunnella enemmän ja sanon vähemmän. Lietson optimismia, ruokin luottavaisuutta. Sytyttelen voimieni valonpilkahduksia. Rakastan enemmän ja vaadin vähemmän, enkä koskaan koskaan hylkää itseäni. 

Ei ole yhtä ainoaa oikeaa muotoa elää eikä olla onnellinen. Purkakaamme muotit ja vapaasti hengittäen valitkaamme se, mitä oikeasti tahdomme - muistaen, että tarpeemme ja toiveemme voivat ja saavat muuttua, kun kasvamme, kypsymme ja kehitymme.

Vuoden 2021 ovi on jo raollaan, ja raosta tulee kirkasta valoa. Kävimme poikien kanssa juuri syömässä nepalilaisessa ravintolassa, ja illalla olen kotona pelokkaitten koirien kanssa, jotka varmasti lymyilevät koko illan vessassa.  

Kiitos teille kaikille rakkaat blogini lukijat kuluneesta vuodesta ja myötäelämisestä. Rakkaudellista, sädehtivää uutta vuotta 2021! Luottavaisin mielin kohti uusia seikkailuja. Elämä kantaa ja elämässä on taikuutta! 
Tehdään omaa musiikkia!

4 kommenttia :

 1. Juuri niin positiivisesti ja avoin mielin kohti uusia seikkailuja!
  Toivon sinnulle onnellista, tasapainoista ja riemukasta vuotta 2021.

  VastaaPoista
 2. Kaikkea hyvää sinulle uuteen vuoteen 2021 toivottaen! <3

  VastaaPoista
 3. Katse tulevaan. Uskon vuoteen kuuluvan vaikeuksoakin - kuten aina, mutta ehdottomasti parempaa kohti mennään.

  VastaaPoista
 4. Se on juuri näin, elämä kantaa ♥ Iloa ja valoa tähän Uuteen Vuoteen ♥

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top