Viikkoraportti

maanantai 14. joulukuuta 2020

 Viime viikolla:

- koimme alkuviikosta kummallisen valoilmiön eli ns. aurinko armaan, joka helotti kirkkaana saaden joulukuun hehkumaan hetken aikaa. Niin piristi tämä kumma valoilmiö, koska tää jatkuva harmaus ja pimeys meinaavat välillä lannistaa! Piti ihan kaivaa aurinkolasit naftaliinista...

- tapasin vanhaa luokkakamua herkullisen lounaan muodossa. Juttua riitti ja vielä peukku picnicille - se mielestäni on parantanut/monipuolistanut tarjontaansa   

- Vain elämää ja joulujakso oli vallan ...jouluinen. Herra Ylpöllä oli melkoinen esitys,  jossa oli mukana tahatonta komiikkaa. Nauratti se selkään roikkumaan jäänyt pukinparta ja muu kohellus.

- tapasin toista vanhaa luokkakamua jalkahoidon ja kuulumisten vaihdon merkeissä. Taivaallista ja jalat kiittivät!

- sain kuulla ehkä kuulla maailman ihanimmat sanat (varsinkin kun työttömyys, opinnoista haaveilu ja tulevaisuus = ? ja itsetunto koetuksella)  "Sinusta huokuu ystävällisyys, arvostus ja sydämellisyys." Jotkus sanat vain kolahtaa ja itkettää - ihan vain kiitollisuudesta. 

- sain parkkisakot omalla pihalla (koska en päässyt ajamaan autoa omalle paikalle roska-auton vuoksi, ja auto jäi hetkeksi "kääntöpaikalle") ja kirjoitin passiivisaggressiivisen viestin parkkipirkoille. 

- mietin, miksi ihmeessä kulkea ihmisten ilmoilla ladonseinän näköisenä (voi hyvää päivää) kun voi näyttää joulukuuselta? Niin, miksi kuljen suurimman osan viikosta verkkareissa?? Kivat vaatteet kuitenkin piristäisivät ....

- postin ystävällinen kuriiri toi ison (joululahja)paketin Black Friday löytöjä siis, poikien joululahjat kun ovat tänä vuonna pehmeitä.  Siinä vierähtikin tovi poikien muotinäytöksen hurjissa pyörteissä. Vieläkin tunnen luissani sen adrenaliinin joka kropassa virtasi.  Silmät loistaen pojat ihailivat itseään uusissa uljaissa vaatteissa,  toikkaroivat mallikävelyä kuin Yves Saint Laurentin kattikujilla konsanaan ylväällä ryhdillä, tyhjin..(epä)määrätietoisin kaukaisuuteen tuijottavin katsein ja coolin ilmein. 

- mietin joulua hyvällä fiiliksellä. Odotan jo pitkiä joululoman päiviä, jotka voin viettää sängyssä - nukahtaa kirja kädessä, herätä, lukea lisää, nukahtaa uudestaan. Nousta vain hakemaan lisää suklaata ja pähkinöitä. Tänä vuonna saan pojat joulupäivänä, jolloin juhlistetaan joulua siskon perheen luona. 

VIIKON HIMOTUS:  Tää neuletakki on niin täykky! Nuo "timanttinapit" antavat simppelille takille ripauksen bling blingiä. (klik) 

VIIKON INSTATILI:  Ota seurantaan https://www.instagram.com/lucylaucht/. Tässäpä nainen, joka osaa vangita kauneutta - ja ymmärtää raitapaitojen päälle ;). <3 nbsp="" p="">VIIKON KAPPALE: Ihana!

<3 nbsp="" p="">

<3 nbsp="" p="">

<3 nbsp="" p="">VIIKON AJATUS:  

Unelmoi rohkeita unelmia,
ja se mitä unelmoit,
sellainen sinusta joskus tulee.
-James Allen

Itse unelmoin lähinnä auringosta ja lämmöstä, myös opiskelupaikasta....Pitäisikö mun unelmien olla hiukan rohkeampia? Tunnelmallista joulun odotusta!

9 kommenttia :

 1. Haluaisin kaikki nuo vaatteet ja tuo neuletakki on jumalainen. <3

  Ihanaa, että aurinko näyttäytyi, ei jestas kun taas on pimeää, tätä ei kohta kestä.

  Ja en kestä noita sun sakkojakaan, ihan epistä!

  Ihanaa tätä viikkoa Taru. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää odotella, että toi & Other Stories neuletakki menisi aleen, muuten ihan out of my league.
   Sakot olivat kyllä niin pepusta, varsinkin kun olivat niin turhat sellaiset (niin kuin ne usein ovatkin.)

   Muiskuja Ihana <3

   Poista
 2. Tuo neuletakki on kyllä aivan ihana, sopisi housujen ja myös hameen kaveriksi. Se aurinkoinen päivä oli aivan upea ja olimmekin töissä lasten kanssa tuon päivän lähes kokonaan ulkona.
  Ihanaa uutta viikkoa sulle Taru <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun sataa taas kissoja ja koiria, sitä voi vain haaveilla auringon ilmestymisestä. Valoa päivään muru <3

   Poista
 3. Mäkin oon vaivihkaa alkanut haaveilla opiskelusta jossain muodossa. Edes joku avoimen kurssi, jos ei muuten onnistu.. Mun mielestä unelmien ei tarvitse olla sitä, että muuttais rytinällä etelä-afrikkaan ja perustaisi norsujen orpokodin. Unelmat voi olla mieluummin pieniäkin askelia kohti omia ydintarpeita.

  Kivaa viikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just noin, mäkin uskon että ne pienet askeleet ovat tärkeitä. Unelmia kohti...vielä kun tietäisi mikä se oma juttu on. Pieniä (suuria) askelia sinne kultainen <3

   Muisk!

   Poista
 4. Juuri niin, se sinusta huokuu, jopa pikseleiden välityksellä <3 Usko pois!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos muru, alkaa taas tulla tunteet pintaan. Ihana oot, ja se toki varmasti tiedätkin <3

   Poista
 5. Ihanaa, kun aurinko pilkistelee joulukuussakin! Minunkin on viime aikoina tullut käytettyä paljon erilaisia kuljetuspalveluita. Helposti sai joululahjatkin tilattua kotiovelle.

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Powered By Blogger
Back to Top