Kun spontaanius on kateissa..

keskiviikko 6. tammikuuta 2021

 **Lavera tuotteet pr näyte **


...ja se harmittaa. Tuntuu, että minusta on valitettavasti (välillä) tullut epäspontaani bloggaaja, enkä yhtään tykkää siitä. Liika miettiminen bloggauksessa ja kaikessa on mielestäni ihan syvältä. Se vain jarruttaa ja kaventaa elämää. 

Jotta olen rehellinen, tulkoon tässä ihan random (suodattamattomia) ajatuksia viime päiviltä 

- kamunen vinkkasi apuja erääseen asiaan, joka on vaivannut jo pitkään. Ihmiset ovat ystävällisiä ja haluavat auttaa. Kiitollisena siitä!

- hyasinttien jouluinen kasvatuskisa päättyi poikien kanssa ja MINÄ voitin. Mulla tosin oli kotikenttäetu, koska pojat olivat puolet ajasta isällään.

- siskon vinkkaama Top Dog  YLE Areena - ihan toppen 

- tajusin, että haluan kotimaan matkailla, nyt kun ulkomaan matkailu on nou nou. Niin ihanat muistot juurikin tasan vuosi tehdystä Tallinnan reissusta siskon perheen kanssa. Mun perhe on rakkaus. 

- Laveran Hydro Sensation tuotteet ovat ihan ässiä. Ehdoton suosikkini  Hydro Sensation Serum on kunnon kosteuspommi ja koostumus on kyllä aivan loistava. Äärimmäisen nopeasti ihoon humahtava seerumi silottaa, kosteuttaa sekä kaunistaa ihoa ja teho ei jää vain ulkonäkötekijöihin. 

- suosittelin ystikselle, jolla vaikeaa  Enlightened sarjaa HBO:lla. Ko sarjassa on niin monta hyvää ajatusta (jotka kolahtavat). Esim:

 "Meillä on vain yksi elämä. On paljon, mitä en ymmärrä, mutta tämän tiedän. Ihminen voi havahtua olemaan parempi ihminen. Hän voi olla kärsivällinen ja lempeä. Hän voi olla viisas ja kokonainen. Hän voi kävellä helvetistä valoon. Ihmisen ei tarvitse paeta elämää koko ikänsä. Hän voi oikeasti elää. Hän voi muuttua. Ja hän voi olla muutoksen tekijä. "

"Välillä tuntuu, että koko maailma kääntyy vastaan. Kaikki vaikuttavat ilkeiltä, ja rumilta. Välillä vain palan vihasta. Ja silloin minäkin olen ruma. En halua vihata. Haluan olla ystävällinen ja herättää ystävällisyyttä muissa. Jos ajattelen, että jokainen ihminen on ollut joskus äitini, sydämeni pitäisi heltyä. Kun olin surullinen, hän piti minua sylissä. Siinä hän - kanssaihminen - on. Voin yrittää ymmärtää"


Halaus kaikille loppiaiseen <3  
10 kommenttia :

 1. Välillä on mentävä tunteella ja välillä vähän väkisin...huoh, elämä!
  Ihanaa loppiaista sinullekin Taru <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huoh, elämä ja sen todellakin haluaisi näkyvän blogissa - spontaanisti <3 Muisk Outi <3

   Poista
 2. Vaikka oonki vastasyntynyt blogisti, tiedän tunteen. Parhain teksti (koskeehan tää tietty varmasti muutakin kirjoittamista) syntyy sillon kun siihen on flow, jolloin näppis laulaa ja teksti soljuu. Joskus kuitenkin pinnistelyllä pääsee alkuun, saa energiasta kiinni. Laitan sulle mesessä vielä yhden jutun <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä flowt just kaipaan, kun voisi vaan suodattamatta kirjoittaa mitä sydän halajaa. Valoa <3

   Poista
 3. Meillä tuntuu ajatukset kulkevan ajoittain ihan samoja latuja. Tai varmaan aika useinkin, koska ollaan molemmat ylipäätään kovia tyttöjä ajattelemaan.. (Välillä toivon, etten olisi, koska varmaan pääsisi helpommalla, jos ei niin paljon pohtisi asioita. Mutta sitten taas toisaaalta rakastan pohtimista).

  Aiemmin tänään kommenttivastauksessani sulle kirjoitinkin, että väkisin yrittämällä ei ainakaan mulla mistään tule mitään. Ja silloin kun kyseessä on vapaaehtoiset jutut niinkuin vaikkapa blogin kirjoittaminen, pysyn mieluummin kokonaan pois kuin tuotan väkisin tekstiä, joka ei tuota iloa itselle sen enempää kuin kenellekään muullekaan, koska väkisin vääntäminen paistaa rivien välistä tosi kauas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vilkas mielikuvitus ja kovasti ajattelu on sekä siunaus ja toisaaalta myös kirous.

   Julkisen blogin kanssa joutuu aina miettimään mitä kirjoittaa, ja se välillä ärsyttää. Jospa voisi kirjoittaa TÄYSIN suodattamatta asioistaan, se olisi hurjan vapauttavaa. Tai ehkä tässä pitää alkaa miettiä kirjan kirjoittamista (ainakin muistiinpanoja pöytälaatikkkooon).

   VÄKISIN vääntämisestä ei tule pitkällä tähtäimellä mitään, uskon. Luotetaan intuitioon ja omaan tunteeseen. Valoa ihana!

   Poista
 4. Mut parastahan on se, että asioita voi tehdä vaihtelevilla tyyleillä: voi olla harkitseva, välillä spontaani tai välillä spontaaniuden keskellä harkitseva. Voi pukeutua jakkupukuun ja seuraavana päivänä Peppi Pitkätossuksi, voi olla asiantuntija jossakin asiassa ja heittäytyä jossain toisessa ihan pöljäksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan super hyvä pointti - bloggausta voi tehdä fiilisten mukaan. Mulla on hyvin vahvasti vain se fiilis, että en enää halua tehdä bloggausta liian harkitusti. Muisk!

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top