Viikkoraportti

maanantai 11. tammikuuta 2021

 Viime viikolla:

- heräsin maanantaina siihen, että autossa EHKÄ pitäisi olla talvitassut. Tiistaina sain ne vihdoin vaihdettua, parempi myöhään kuin ei milloinkaan

- koiruudet olivat ekstaasisssa lumesta. Niiden ehdoton lemppari on lumessa hyppiminen ja kahlaaminen - ei ehkä ihan mun juttu. 

- oli jotenkin vetämätön olo, vaikka EIKÖ nyt kun vuosi vaihtui, pitäisi olla super energinen ja syödä porkkanoita 1 kg päivässä ja vähintään esitellä spandexsisia juoksutrikoita somessa? No pikku hiljaa, baby steps.

- tajusin, että haluan löytää taas moodin missä tekisin hulluuksia tahalleen 

- tapasin ihania ex-työkamuja ja sain pakonomaisen tarpeen

 • hankkia hierontavasara (hard core testauksen tuloksena)
 • tehdä uuniperunoita (kiitos Pia ihanista herkuista - uuniperunoita 3 eri täytteellä - OMG oli NIIN hyvää)
 • katsoa Neiti Marpleja (kiitos inspiksestä Jonna)
 • sisustaa oma koti uusiksi. Ystiksen kämppä oli vaan niin ihana, että melkein pakahduin siitä.
 • ostaa tulppaaneja. Tulppaanikausi on nyt julistettu alkaneeksi. Ja samalla kevät(talvi)! 
 • katsoa Trinny Woodalin videoita! Ihania vaatteita ja hassu muija ja ihana ääni ja brittien hyvä asenne!
 • aloittaa urheilut. Vaateteline aka kuntopyörä tuli kaivettua esiin naftaliinista, jee. 
- lauantaisten treffien jälkeen palasin kotiin ja aloin katsoa Neiti Marpleja C Morelta. Haimme myös kuopuksen kanssa kotipizzasta pizzat ja otimme rennosti (esikoinen oli yökylässä). Yleensä menen nukkumaan klo 22 - 2230 (AINA!) mutta jotenkiin siinä kävi niin hassusti, että katselin näitä hip ja cool - elokuvia klo 2 saakka. Sunnuntaina heräsin klo 9 ja näytin kuolleelta kalalta. Vein koirat ulos ja menin takaisin nukkumaan nousten ylös vasta klo 1130. Jonkinlainen hulluuskohtaus tämäkin....ja ihan tahalleen tehty :D

- sunnuntaina vietettiin myös esikoisen synttäreitä. Ruuaksi oli maailman parasta kanaparsakaalipastaa (klik) On se mussu toi jätkä (eikä enää mikään pätkä)

VIIKON ASUINSPIS:

Heti kun tammikuu alkaa, mulla alkaa olla jo vahvoja kevätviboja. Ja mikä on kevään selkein merkki? No tietty pastellit! Rakastuin erityisesti tuohon COS:in keltaiseen kollariin!

Farkut HM (klik)  Kollari COS (klik

Saappaat & Other Stories ( klik)  Käsilaukku (klik)


VIIKON SARJA: No ne Neiti Marplet mutta myös siskon vinkkauksesta Top Dog Yle Areenassa. Jens Lapiduksen kirjaan perustuva sarja oli mahtava siinä mielessä, että kirjoissa välillä esiintynyt "väkivallalla mässäily" jäi väliin ja sarja oli oikeasti fiksu ja siinä oli juoni, joka kulki kuin veturi. Kyllä ruottalaiset osaa!  

Menestysdekkaristi Jens Lapiduksen teostrilogiaan pohjautuvan sarjan päähenkilöitä ovat kunnianhimoinen yritysjuristi Emily Jansson ja ehdonalaisessa oleva ex-rikollinen Teddy Maksumic. Kaksikon tuo yhteen salaperäinen katoaminen, eikä täysin erilaisista maailmoista yhteen heitetty parivaljakko voi välttää yhteentörmäyksiä. Emily haluaa edetä urallaan ja varmistaa tulevaisuutensa, Teddy vain jättää vanhan rikollisen elämänsä taakseen. Menneisyyttä ei kuitenkaan ole helppo paeta, eikä mikään ole sitä miltä näyttää.

VIIKON AJATUS:  

Elämää pitää tarrata liepeestä ja 

sanoa: Mukana ollaan. Antaa mennä!

-Maya Angelou

VIIKON KAPPALE:  Oldies but goldies.


Valoisaa viikkoa murut. Levitetään valoa ja rakkautta!!!4 kommenttia :

 1. Myöhästyneet onnittelut pojallesi! Mieti, minun vauva täyttää 18v ensi kuussa, tulee kutsunnut ja kaikkea ja minä äitinä olen ihan että apua, mihin tämä aika on mennyt?!
  Ihanaa viikkoa sulle ihana Taruliini <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos murmeli! Voi että aika rientää, sitä ei oikeasti pysy aina lasten kasvussa mukana. Onneksi tää mun tyyppi on vielä tovin kotona, ja ehdin valmistautua eroon. Lämmin halaus ihana <3

   Poista
 2. Jee meillä harkinnassa tuo sarja eli hyvä saada vahvistusta täältä. <3 Hyvä, että nyt on talvitassut alla, aiemmin niitä ei ole juuri vielä tänä talvena tarvittu.

  Ihanaa ja lumista tätä viikkoa Taru. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Top Dog oli ihan ässä, lämmin suositus, ja C moren Neiti Marplet myös. Olen niin hetken lapsi, että teen kaikki välillä (järkevästi) viime tinkaan. Huh, onneksi nyt voi järkevästi talvitassuilla! Muiskuja viikkoon!

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top