Viikkoraportti

maanantai 25. tammikuuta 2021

 Viime viikolla

- saimme lisää lunta ja kahlasimme minä polvia- ja koirat kaulaa myöten lumessa.  Jos jotain hyvää, niin kävelylenkki oli suoranainen urheilusuoritus. Lähes kuvittelin itseni Rocky Balboaksi kahlaamassa lumessa tukkikuormaa perässä vetäen ja taustalla soi Vince Dicola - Training Montage (Rocky IV)   (klik). 

- päätin pitää vielä jouluvalot ikkunassa, jotta riemu kestäisi läpi vuoden 

- tiistaina poistuin mukavuusalueeltani, (ja jännitin asiaa hurjasti etukäteen) mutta onneksi mulla oli lungi kamunen mukana. Kaikki meni hyvin ja ehkä kasvoin henkisesti 1 mm 

- sain hyviä uutisia ja sitten vähemmän hyviä - tasapaino säilyi

 - tilasin laatikollisen ruokaa fiksuruoka.fi:stä ja olo oli oikein fiksu. Toki kotiin pärähti herkkujakin mutta myös paljon papuja, kookosmaitoa, linssikakkuja ja mausteita.  

- sain ystävältä ohjeen tarttua taas lusikkaan! Ihan super hyvä ohje, varsinkin kun viimeisestä kerrasta on 1 kk

- loppuviikosta flunssailin taas - ei kiva

- katsoin Pave Maijasen muistolähetyksen (klik

- sunnuntaina pistin merkille, että kevättä on oikeasti ilmassa, linnut lauloivat ja räystäiltä lorisi vesi 

VIIKON ASUINSPIS:  Raidat ovat aina ajakohtaisia, mutta näin kevään kynnyksellä ne näyttävät erityisen raikkailta! (Kuvat Pinterest) 
VIIKON TV SARJA:  Muistatteko brittisarjan Happy Valley? Tykkäsin siitä hurjasti ja nyt sarjan tekijöiltä on tullut uusi sarja Traces (Yle Areena)

Kiinnostavien naispääroolien rikosdraama, jossa parikymppinen Emma palaa kotiseudulleen Skotlannin Dundeeheen, jossa hänen äitinsä murhattiin tytön ollessa pieni. Emma saa työn apulaisena rikosteknisessä laboratoriossa ja ryhtyy selvittämään äitinsä kohtaloa. Salaisuudet alkavat paljastua vuosien jälkeen ja tilanne käy vaaralliseksi. Kolmas jakso Areenassa, ja joka viikko yksi uusi jakso. Taattua brittilaatua!


VIIKON AJATUS: 

Todellinen päätös mitataan sillä että
otat uuden suunnan ja alat toimia.
Jos et toimi, et ole oikeasti päättänyt.

-Anthony Robbins


Iloa viikkoon mussut!
6 kommenttia :

 1. Juuri kilahti puhelimeen tieto, että Matsmartin paketti on saapunut. Tilasin lähinnä kahvikapseleita, tein jo yhden testitilauksen ja nyt tilasin 150 kpl. Riittää moneksi kuukaudeksi ja hintakin oli hyvä.

  Eilen kuljin kotikatua edestakaisin, sivukaduilla oli sellaiset jäätiköt, ettei niille ollut asiaa. Nyt melkein toivon lauha jatkuvan niin kauan, että kadut sulavat enenkuin pakkaset taas saapuvat.

  Kunhan taas säät lämpenevät, kaivan esiin Japanista muutama vuosi sitten ostamani jämäkän raita-teepparin, sopii niin housujen kuin hameiden kanssa.

  Kivaa viikon jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matsmart ja fiksuruoka on mullekin tuttuja ja peukku molemmille.

   Täällä on ainakin koiralenkkien osalta se ongelma, ettei pihoja aurata ollenkaan. Kahlausta on edelleen jokainen lenkki vaikka viimeisestä lumimyrskystä jo viikko.

   Raitapaitoja täälläkin kaivellaan esiin, kevät on orastavasti tuloillaaan - ihanaa! Valoisaa viikon jatkoa!

   Poista
 2. Meillä on maailman huonoin huoltoyhtiö. Kun ulkona sataa lunta, ei tulla ollenkaan auraamaan ja kun lumet sulaa, saadaan sitten kahlata nilkkoja myöten liukkaassa loskassa, huoh.
  Ihanaa tammikuun viimeistä viikkoa sinulle Taru <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on mielstäni ihan hyvä huoltoyhtiö, mutta koiralenkkien reittejä ei ajella, joten edelleen rämmitään. Valoisaa viikkistä Outi <3<3

   Poista
 3. Henkinen millimetrin kasvu on hyvä saavutus 💋

  Ihanat raitapaidat oi paitaguru.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsemistä mussukka, millimetrikin on eteenpäin <3 Muisk

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top