Parasta juuri nyt

perjantai 12. helmikuuta 2021

                                                                   ** Atopik- tuotteet pr näytteitä **

- sain ilokseni Atopik- luonnonkosmetiikka tuotteita testiin joulukuussa ja vitsit, että ne ovat olleet isona apuna pakkasen kuivattamalle talvinassulle. Atopik on suomalaista sertifioitua luonnonkosmetiikkaa  ja sopii sopii kaikista herkimmällekin iholle.

Muutama nosto:   

Atopik kiinteyttävä hoitoseerumi herkälle iholle
Kosteuttaa ja imeytyy ihanasti. Pintakuiva - ja ryppyinen iho näyttää levänneeltä ja hyvältä jo kuukauden käytön jälkeen. Hoitoseerumi häivyttää juonteita, jättää kauniin hehkuvan pinnan ja parantaa ihon sävyä. Pisteitä 10/10 Löytyy muuten tarjouksessa esim täällä (klik) 29 e.

Jos olet käyttänyt Estee Lauderin Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery -> kokeile tätä ihmeessä, hinta on alle puolet Lauderin vaihtoehdosta ja mielestäni toimivuus täysin samaa luokkaa, ellei enemmän. MIKÄ PARASTA:  LUONNONKOSMETIIKKAA.    

Atopik Sensitive Käsivoide (50 ml) 
Liian kevyet käsivoiteet eivät ole ollenkaan mun juttu, sen verran usein sitä nykyisin pesee käsiään. Atopikin voide kosteuttaa tehokkaasti ja pehmentää ihoa ihan aidosti.  Imeytyy nopeasti. Hinta 10 e.  Hinta-laatusuhde on kyllä kohillaan kun pakkauskoko on 50 ml. I totally love! 


- uusin Anna-lehti ja mun ja Pinkin 5 minutes of fame. Päästiin kertomaan ystävyydestä, joka alkoi blogien välityksellä v. 2012. Lue ihmeessä! Blogien voima on uskomaton!

- TYÖHAASTATTELU ensi viikolla! Jippii hurraa!

- Sound of Music, joka oli ihan pakko katsoa nostalgiamielessä, varsinkin kun saimme tällä viikolla suru-uutiset  Christoffer Plummerin kuolemasta.  Elokuva on minulle erittäin tärkeä, ja se on yhä edelleen  yksi lempielokuviani. Näin sen ensi kertaa Bristolin elokuvateatterissa äitini kanssa (jolloin miltei 3 h:n pituisessa elokuvassa oli väliaika), olin n 8 vuotta vanha ja elokuva teki minuun heti lähtemättömän vaikutuksen. Äiti osti minulle pian Fazerilta leffan Soundtrackin kasettina ja hoilasin elokuvan lauluja kovaan ääneen laulujen englannin kielisiä sanoja vielä osaamatta ja ymmärtämättä. Lempikappaleitani olivat Sixteen Going on Seventeen ja Edelweiss. Rakastuin sydän lepattaen maskuliiniseen Kapteeni Von Trappiin eli Christoffer Plummeriin, Julia Andrewsin lauluääneen ja Lieslin epäonniseen mutta tulisten tunteiden täyttämään rakkautarinaan. Elokuvan jälkeisessä elämässä en halunnut tulla isona - kumma kyllä - iloiseksi nunnaksi vaan halusin laulajaksi tai vaihtoehtoisesti kotiopettajaksi, jolloin voisin luoda epävireisellä jodlaavalla sopraanoäänelläni iloa hankaliin kuria vaativiin jättimäisiin lapsilaumoihin ja saada yksinäiset YH-isät hurmaantumaan minuun. (No, niin kuin usein elämässä, todellisuus on tarua ihmeellisempää, ihmeellisempää kuin nuoren tytön haaveet.) Lempilauluni on muuttunut. Climb every mountain on huippu, erityisesti sen kauniiden sanojen vuoksi. Ihmisellä pitää olla unelmia! Climb every mountain, Search high and low, Follow every highway, Every path you know. Climb every mountain, Ford every stream, Follow every rainbow, 'Till you find your dream. A dream that will need All the love you can give, Every day of your life For as long as you live. Climb every mountain, Ford every stream, Follow every rainbow, Till you find your dream

- Lotta Backlundin haastis uusimassa Me Naiset- lehdessä ja hänen pian ilmestyvä selfhelp-kirja Sano kyllä.  Ihan pakko lukea!

 


 


Valoa viikkikseen ja ystävänpäivään!

7 kommenttia :

 1. Tuhannet kiitokset käsivoidevinkistä Taru! Mun kädet on ihan korput ja mummot, eikä mikään voide tunnu imeytyvän kunnolla, joten mars apteekkin ostamaan Atopikia. Kerron sitten mitä tykkäsin.

  Ja voi ihana tota teidän lehtijuttua <3. Se on mulla vielä näkemättä, mutta jo noissa kuvissa näkyy aito ilo ja ystävyys.

  Ihan parasta viikonloppua Taru <3

  VastaaPoista
 2. Minä käytän tuota kallista Estee Lauderia ja edullisemman version kokeilu sinänsä kiinnostaisi. Mutta niin uskomattomalta kuin tämä kuulostaa, niin olen saanut allergisen reaktion aivan jokaisesta kokeilemastani luonnonkosmetiikkatuotteesta. Että ehkä jatkan kuitenkin Lauderin tekijän rikastuttamista.

  Onnea haastattelukutsusta ja tsemppiä haastatteluun!

  Pitää käydä ostamassa Anna :)

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Mahtava juttu tuo työhaastattelu! Pidän peukkua ja toivotan tsemppiä!
  Kotimainen luonnonkosmetiikka kiinnostaa aina. Käsirasvavinkki on todellakin tarpeen - täällä on tassut ihan kuivat. Hyvää viikonloppua ja ystävänpäivää ❤

  VastaaPoista
 4. Mahtavaa että olet Anna-lehdessä:)
  Ja paljon onnea työhaastatteluun Taru, toivottavasti tärppää.
  OI Sound of Music, se on kyllä sellainen leffa joka on aina ihana, vuosien jälkeenkin.
  Kivaa viikonloppua Taru.

  VastaaPoista
 5. Okei, nyt on pakko saada tuo lehti käsiini!
  Tsemppiä työhaastikseen <3 ja aivan ihanaa viikonloppua sulle Taruliini <3

  VastaaPoista
 6. ❤️ Ihanaa ystävänpäivää! ❤️

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 7. Täytyykin muistaa ostaa Anna. Hyvää ystävänpäivää ♥

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top