Viikkoraportti

maanantai 1. helmikuuta 2021

 Viime viikolla

- viikko alkoi flunssaisissa merkeissä ja harmitti että muutama kiva tapaaminen siirtyi - varsinkin, kun tapaamisia on muutenkin harvassa 

- join litroittain Clipperin inkivääriteetä ja vedin sinkkiä + D vitamiinia

- katsoin Puoli Seitsemän ohjelman, jossa oli vieraana Niina Kurkinen. Hän toisti suhteissaan jatkuvasti samaa kaavaa, hän valitsi rinnalleen emotionaalisesti etäisiä kumppaneita. Samalla hän tunnusti langenneensa usein uhriutumisen narratiiviin. Hän ei ottanut parisuhteissaan vastuuta omien toiveidensa toteuttamisesta. Ajatuksia heräsi kovasti!

- annoin palautetta ystävällisesti tapahtuneesta epäkohdasta, ja positiivista oli se, että palaute otettiin hyvin vastaan

- otin ensimmäisiä steppejä uuden edessä ja vallitseva tunnetila oli toiveikkuus. 

- ärsyynnyin jatkuvaan lumen tuloon

- pojat olivat mussukoita tämän(kin) viikon, pusspuss. Muutama karjaisu tosin tarvittiin, jotta pelaaminen loppui klo 22.

- tykästyin Nanson uuteen kamppikseen. Mahtavaa nähdä "keulakuvana" vanhempi nainen! 

- itkin ystävän olkaa vasten.  Hurraa huuto ystäville, jotka tukevat kun on kamelin kaula katkeaa!

- lauantaina kävimme kuopuksen kanssa koronatesteissä ja onneksi sunnuntaina saatiin negatiivinen tulos. Hurraa! 

- iloitsin ystävän puolesta, jonka elämä on ollut pitkään stand by - tilassa. Ja nyt vihdoin asiat edistyivät. Niin happy!

VIIKON ASUINSPIS: Kaipasin lisää värejä elämään. Onneksi kaapista löytyi pinkkiyhdistelmä! 


VIIKON IHMETYS: Another alien transformation.  En vain ymmärrä MIKSI? Kyseessä on kaunis nainen, joka näyttäisi NIIN PALJON kauniimmalta ihan naturellina ilman kiristyksiä...VIIKON AJATUS:

"Mitä tunteita sisälläsi onkin, sinulla on niitä huomenna kaksin verroin lisää.
Huolet vetävät huolia. Pelko vetää puoleensa lisää pelkoa. Murheellisuus vetää puoleensa lisää murheita. Tyytymättömyys vetää puoleensa lisää tyytymättömyyttä.
Ilo vetää puoleensa lisää iloa. Onnellisuus vetää puoleensa lisää onnea. Hyväntahtoisuus vetää puoleensa lisää hyväntahtoisuutta. 
-Rhonda Byrne "The Secret"

VIIKON KAPPALE:  

Puss, ja valoisaa helmikuun ekaa viikkoa!

6 kommenttia :

 1. Ystävät on kyllä ihan parhautta, ovat tukena kun tarvitaan ja se vastavuoroisuus tietty myös <3
  Toivottavasti sun haaveet uusista jutuista, mitä ne sitten ovatkaan, toteutuisivat.
  Ihanaa helmikuun alkua sulle Taruliini <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin samaa mieltä, ystävät best. Ja varsinkin ne, joiden luokse voi mennä täysin ilman suojauksia, itkut ja kaikki saa vaan tulla ulos.

   Lämmin halaus ihana <3

   Poista
 2. ystävät <3!

  Ja tuo Nanson karismaattinen malli, kertakaikkiaan upea!

  Iloa jo alkaneeseen viikkoon!

  VastaaPoista
 3. Nanson malli on muuten loisto! Jäin miettimään, että Dressmanin mainoksissakin onvanhemmat miehet ja tykkään niistä hurjasti. Jotenkin karismaa löytyy paaaaljon enemmän kuin pullistelevilta palomiehiltä (heitäkään silti yhtään moittimatta ;) )
  Inkivääritee on minustakin yksi parhaista. Nyt olen tykästynyt uuteen: sweet chiliin. Intiaanisokerin kanssa aika herkkua. Makeaa ja mausteisen lämmittävää yhtä aikaa. Suosittelen!
  Maanantaiaamuna mulla oli sama ajatus: väsyneeseen ja laahaavaan maanantaihin väriä päälle! Toimi! Pinkkiä ja turkoosia sekaisin. Tai ainakin selvisin iltaan saakka ;)
  Tsemppiä, voimia ja uskallusta sinne: asiat menee ihan hyvin!

  VastaaPoista
 4. Samaa mieltä, lisää Dressman ja Nanso tyylisiä ihmisiä mainoksiin, ja erityisesti toivoisin iäkkäämpiä kasvoja kosmetiikkamainontaan. Niin turhautunut siihen, että ryppyvoiteita mainostaa joku 25 v....ei niin toimi eikä iske muhun, puhumattakaan siitä, että ostaisin sellaisia tuotteita.

  Halit sinne, muistetaan, että elämä kantaa...aina.

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top