" Ansaitsen kaiken hyvän elämässä. Kaikki on hyvin. "

keskiviikko 3. maaliskuuta 2021

Anteeksi, kaikki edelleen laahaa blogin suhteen. KERRANKIN elämässä tapahtuu, pitäisi tehdä hurjasti asioita, saada kotia raivattua, ottaa esille työvaatteita, nähdä kamusia ja siksi blogi on hunningolla. 

Yritän tässä orientoitua työmoodiin ja työhön, joka alkaa ensi viikolla. Toivon, että olen siellä osaava, nopeasti oppiva ja fiksu - ja olenhan minä. Mutta tunnollisena ja herkkiksenä kasaan itselleni paineita. Tiedän, että  murehtiminen on aivan turhaa, todennäköisesti kaikki menee hyvin, mutta nämä siirtymäkaudet ovat aina mulle tällaisia. Vaativat aikaa ja sulattelua, jonka jälkeen olen OK.

Kävin jopa yksillä kahvitreffeillä ex tempore, jee uskalsin. Kokemus oli positiivinen , vaikka "kemiaa" ei vielä löytynyt.      

Mietin taasen kerran, että kaikkein tärkeintä kuitenkin on, että itse rakastaa ensin itseään. Kun itseään rakastaa, sitä kuuntelee ja kunnioittaa itseään, tekee hyvää itselleen eikä itseään vastaan. Ja kun on hyvä olla itsensä kanssa, voi aidosti rakastaa muitakin ihmisiä.  

Hurmaavaa keskiviikkoa puput!

Olen arvokas.
Annan itselleni anteeksi.
Ansaitsen kaiken hyvän elämässä.
Kaikki on hyvin.

(Ps Affirmaatiot Louise L.Hayn kirjasta Sisäiset voimavarasi 1992)

ps. Kiitos teille ihanille ja kultaisille ihmisille onnitteluista, luin jokaisen kiitollisena ja melkein kyynel silmässä. 

 

8 kommenttia :

 1. Mahtavia kuulumisia! Olet juuri sitä,mitä toivot - fiksu, osaava ja nopeasti oppiva ❤ Nauti elosta ja olosta. Kaikki sujuu hyvin, just niin kuin pitääkin ❤

  VastaaPoista
 2. Sä osaat ja pystyt ja tiedät sen itsekin <3 Ja oot ihana!

  VastaaPoista
 3. Nyt kuulostaa hyvältä tämä sinun ajattelutyylisi! Me sitten täällä taustalla vielä lisätsempataan sua.
  Muiskuja iltaasi Taru <3

  VastaaPoista
 4. Sä pärjäät kyllä! Mukavaa uuden työn aloitusta!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top