Parasta juuri nyt

perjantai 5. maaliskuuta 2021

 - tikkitakit - ne ovat edelleen hot of the hottest. Tämä Onlyn takki on varsin täykky (klik)

Laukku Marimekko 

Tennaritja beanie: & Other StoriesEikä tämä Arket takki jää kyllä yhtään huonommaksi. Hintaa 115 e. (klik
- chili sin carne. Reseptin bongasin Liivian talossa- blogista (n 10 v sitten) ja edelleen se maistuu esim raejuuston ja basmatiriisin kanssa. Olen tehnyt sitä jo 2 krt tällä viikolla. Resepti klik Itse teen tämän ilman jauhelihaa ja laitan siihen 3 porkkanaa raastettuna tai tumma soijarouhe/porkkana.

Kuva

- KEVÄT!! Linnut laulavat ja räystäissä lorisee. Kevään lapsena NIIN NAUTIN. Tekisi mieli laittaa jalkaan jo tennarit, mutta vielä pitää hiihdellä Icebugeilla ainakin tovi.

- ihana esikoinen, joka imuroi mun auton :)

- pari uutta edullista kosmetiikkalöytöä esim 
 • Kasvovesi Erisan+ 100 ml prebioottinen (klik) Kosteuttaa ja raikastaa. Hintaa Tokmannilla 9,9 e. SUOMALAINEN TUOTE.
 • Hoitoaine Loreal Elvital 200 ml Dream Length 8 Second Wonder Water lamellar-käsittely. Oikeasti tekee hiuksista takuttomat ja silkkisen pehmeät. Hintaa Tokmannilla 7,89 e

- Laura Saarikosken kolumni HS:ssa:  "Kun kuulen, miten ulkomaisilla kavereilla menee pandemian aikana, en ehkä valitakaan etäkoulusta."

MAANANTAINA se alkaa taas, lasten etä­koulu. Jos viime kevään merkit pitävät paikkansa, teini suorittaa koulu­päivän parissa tunnissa ja siirtyy sitten netti­šakkiin.

Manailin jo, miten Suomessa koulut on helpompi sulkea kuin baarit. Kunnes iski suhteellisuuden­taju. Amerikkalais­ystävä muistutti, että hänen saman­ikäiset lapsensa ovat käyneet etä­koulua viime keväästä lähtien. Kun Washingtonissa kävelee puistossa, vastaan­tulijat huomauttavat, ellei ole maskia.

Äkkiä kolmen viikon etäkoulusta valittaminen tuntuu kovin – pieneltä. Ja onhan se nettišakkikin varmasti ihan kehittävää.
- TIKTOK (mikä nimi- vähän kuin  tuktuk- "taksit" Thaimaassa)  - tämä on sitä nykyaikaa, nyt pitäisi mennä sinnekin, tai sitten ei. Taidan olla liian mummeli ja täytyy sanoa, että insta ja blogi riittävät mulle - onneksi kaikkeen ei tarvitse lähteä mukaan :D (ao teksti MeNaiset 9/21)
Ilokasta viikkistä murut! 

Ps. Yritän ensi viikolla tsemppailla blogin ja instan kanssa, mutta hetken aikaa voivat energiat mennä uuteen työhön eli kiitos jos/kun ymmärrätte:).  

Nyt kun olen uuden kynnykselllä, jalat hiukan tärisevät. Tunnen myös jännitystä. Iloa. Vähän huimausta   Uskon kuitenkin vahvasti, että universumi heittelee tiellemme erilaisia mahdollisuuksia jos vain uskaltaa hypätä - vaikka se hyppy olisi täysin tuntemattomaan. Kun laittaa itsensä peliin on jonkin uuden ja raikkaan mahdollista tulla elämääsi. Uskaltaminen, itsensä kuunteleminen ja  arvostaminen on tärkeää. 

”Vene on varmimmassa turvassa satamassa, mutta ei veneitä ole rakennettu sen vuoksi.”

– Paulo Coelho

4 kommenttia :

 1. Oli taas niin mukava lukea ja katsella postaustasi! Meillä täällä Kainuussa jäätiin juuri lomalle. Saa nähdä, miten koulu jatkuu loman jälkeen - etä- vai lähiopetuksena. Jos jäädään etäopetukseen,niin koulua on lukujärjestyksen mukaan. Mahdollisesti opettajat voivat olla koululla ja opettaa etänä sieltä. Minä olen erityisluokanope, niin ainakin aiempien ohjeistusten mukaan olen luokkani kanssa koulussa. No, sen näkee sitten loman jälkeen, mikä on meno ja meininki. Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Meillä poika on ollut viime syksystä lähtien etäopetuksessa ja tämä tulee varmasti siirtämään hänen valmistumistaan autoalalta. On vähän haastava opetella korin korjausta etänä. Juuri hänen opettaja sanoi, että tätä ikäluokkaa piinaa nyt tämä etäopiskelu.
  Tsemppiä uuteen työhön. Jännittää sun puolesta.
  Ihanaa viikkistä muru <3

  VastaaPoista
 3. Onnea uuteen🧡

  Kevät, tuo lempivuodenaikani. Alkaa siitä kun lumikellot alkavat kurottaa hangen läpi valoa kohden. Niin ihanaa!

  VastaaPoista
 4. Kyllähän Suomessa on niin paljon parempi tilanne kuin niin monessa muussa paikassa. Se ei silti poista sitä ihmetystä, että nuoret toisen asteen opiskelijat ovat olleet etäkoulussa jo pitkään, mutta aikuisilta ei ole voinut viedä oikeutta dokata baareissa ja laulaa kännipäissään. Ymmärrän myös ravintola-alan ahdingon ja tuskan, mutta mielestäni prioriteetit ovat olleet väärät.

  Tsemppiä uuteen työhön! Sinä pärjäät kyllä!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top