Parasta juuri nyt

perjantai 12. maaliskuuta 2021

 - se kun voittaa pelkonsa. Jännitin uutta työtä niin, että olin koko edellisen viikonlopun täysin jumissa, epätasapainossa ja vinksallaan. Mieleeni nousi ainakin sata ”mitä jos” alkuista kysymystä. Mitä jos en onnistukaan? Jos olen muille pettymys?  Pelkäsin, että en osaa mitään ja en opi mitään. Kuitenkin oli niin mahtia oli huomata, että osaanhan ja opin minä, pikku hiljaa. Ja olen rohkea kun uskallan ja HALUAN oppia uutta - ja nautin siitä täysin rinnoin. Hyvä minä!

- tää nyt ei ole parasta juuri nyt. Mutta Case  Prinssi Harryn ja Meghan Marklen tv-haastattelu on ollut niin outo juttu. Yleensä olen aina naisten puolella (varsinkin jos nainen kärsii mielenterveysongelmista ja rasismista), mutta ihan en ymmärrä miksi rauhaa ja uuden alun halunnut pariskunta "oksentaa" pahan olonsa Oprahille  ja miljoonille ihmisille? 

- kävin eilen Itiksessä ja olen kulkenut tämän viikon työmatkat metrolla - ihan mahtavaa huomata että IHMISET 99% KÄYTTÄVÄT MASKIA. - kevätfiilis, jota edesauttoivat kaupan narsissit 

- keskustelimme viime viikonloppuna poikien kanssa siitä, että äitiä jännittää uusi työ ja uuden oppiminen vie paljon voimia, että voivatko he nyt hiukan venyä ja auttaa kotihommissa. Positiivista oli että sain apua tiskikoneen kanssa, koiralenkit hoidettiin ajallaan ja mun piti viedä koiruudet vain kerran päivässä lenkille - työttömyysaikoina tein melkein kaikki lenkit ja kotihommelit. 

- tajusin, että haluan oppia valokuvaamaan ja maalaamaan. Puputaulua maalatessa sain kokea 2 h pelkkää FLOW-fiilistä. Niin parhautta!

- uusin Kodin Kuvalehti ja markkinoinnin ammattilaisen  Tarja Virolaisen (47 v)  juttu sinkkuudesta. Tarja on juurikin julkaissut Reissuvihko K18- kirjan sinkuille (Bazar). Ihan pakko lukea!   
 Verratonta viikkistä! Tehdään hyvää itselle (ja toisille)! Ja muistetaan Tommy Hellstenin ajatus: "kulkemalla omia pelkojamme kohti kutsumme itse asiassa elämää luoksemme ja heräämme henkiin. "10 kommenttia :

 1. Mahtavaa, että työ on tuntunut oikealta ja hyvältä! Sinä osaat ja opit! Maalaamasi pupu-taulu on upea <3 Olet taitava! Rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kultainen! On todellakin ihanaa kun rakastaa työtään <3 Valoa viikkoon <3

   Poista
 2. Suloinen pupujussi :)

  Iloa ja rentoutta viikonloppuun, tekee varmaan hyvää henkäistä hetki jännittävän työviikon päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah toi taulu on omistettu pienelle Tarulle, mua kutsuttiin pienenä pupuksi :) Valoa!

   Poista
 3. Onnittelut uudesta työstä ja onnistumisen tunteista!

  VastaaPoista
 4. Mahtavaa, että uusi duuni on alkanut kivasti! Onhan sulla paljon kokemusta työelämästä ja uusiin tehtäviin solahtamisesta, joten en yhtään epäillyt, että et pärjäisi.

  Kiva kuulla, että pojat ovat ottaneet vastuusta kotihommista!

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Olen kyllä kokenut niin monta työpaikkaa, mutta tämä jännitti erityisesti koska ala oli toinen. Pojat ovat onneksi kehityskelpoisia ja omaavat empaattisuuden taidon <3 Iloa viikkoon!

   Poista
 5. Ihanaa, että töissä lähti asiat rullaamaan, tiesin että pystyt siihen!
  Siis sinä maalasit tuon taulun? Se on aivan ihana, olet ihan hurjan taitava <3
  Ihanaa sunnuntaita sinulle Taru <3

  VastaaPoista
 6. Kiitos kultainen <3 Puputaulu tosiaan mun tekmä. Maalaus on ollut mulle joskus rakas harrastus, nyt se kiinnostelee kovasti. Valoa viikkoon ihana <3

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top