Parasta juuri nyt

perjantai 19. maaliskuuta 2021

** By Raili yönaamio pr näyte **

- sain testiin By Railin uutuuden Sleeping maskin ja ihastuin ihan täysillä.  Jos kaipaat todella kosteutta kuivalle tai kosteusköyhälle iholle, niin tämä ihanasti ihoa virkistävä ja kosteuttava yönaamio kannattaa ottaa kokeiluun! Aamulla, käytön jälkeen iho on kosteutettu, kirkastunut ja pehmeä. By Railin tuotteista olen kirjoittanut jo aiemmin täällä. Plussaa myös siitä, että kaikki By Raili tuotteet ovat valmistettu Suomessa. Nyt jos koskaan, kannattaa suosia suomalaista.  

- blogisisko Tiian uusin postaus ja  loistavat pointit: "Kun jättää muiden ihmisten elämän spekuloimisen, vapautuu valtavasti hyvää energiaa omaan käyttöön ja hei myös aikaa" ja "Rauhaa, rakkautta, lempeyttä ja hoidetaan ne omat tonttimme, niin kylläpäs maailma kukkii kivasti ja kauniisti." (linkki juttuun

- AURINKO, joka tuli esiin loppuviikosta. Ainakin oma mieliala nousee heti kun aurinko tulee esille. Kävimme viikolla koirien kanssa Kallvikissä, joka on yksi Helsingin kauneimpia paikkoja itselleni. Paikka oli täynnä lintubongareita kameroineen, melkein ruuhkaksi asti. - pojat ovat alkaneet laittaa ruokaa (tai puolivalmisteita) omatoimisesti. Tänään sain kuopukselta kalapuikkoja perunamuusia ilman, että pyysin, suoraaan lautaselta käteen. Ehdoton ilohyppy! 

- ottakaa seurantaan Eevi Liedeksen IG (klik) ja fb (täällä). Ihan mahtavia meikkitutorialeja ja kosme vinkkejä. 

- Maija Vilkkumaan uusin sikku " Viimeinen elämä". Ihan toppen ja noi sanat.  

- HBO:n A Teacher -minisarja. Koukuttava, ajatuksia herättävä ja sisältää hurjasti ihanaa musiikkia esim tämä  Rostamin - "Half-Light"

 Verratonta viikkistä! 3 kommenttia :

 1. Monenlaista parasta nyt-asioita. Kalapuikoille ja muusille peukkua! Kiitos kosteuttavasta yövoidevinkistä - olen pakkasen, tuulen ja viiman purema korppuihoinen martta-täti ;D Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Kalvik on yksi minunkin suosikkipaikoistani. Ihanan keväisen näköistä siellä jo.

  Kivaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 3. Mulla on vielä kokeilematta nuo by Raili tuotteet.Kiitos vinkistä😊💞Kalvik on tuttu minullekin. Aurinkoa päiviisi☀️

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top