Viikkoraportti

maanantai 15. maaliskuuta 2021

 Viime viikolla:

- jännitin uutta työtä, mutta koska universumi on yllättävä paikka löysin itseni yllättävästä tilanteesta, jossa koin puhdasta iloa. Onko se niin, että ne yllättävät ilon hetket ovat juuri niitä parhaita? Onko se niin, että epävarmuuden ja heittäytymisen kautta löytyy usein ilon hetkiä? Ehkä niin.

- ihmettelin näitä kummia sääolosuhteita. Ensin on melkein -20 astetta pakkasta ja sitten yhtäkkiä +1. Kevät please saavu pian. Tarvitsen sinua, valoasi ja lämpöäsi

- kävin kauppakeskuksessa pitkästä aikaa ja se oli melkein tyhjä. Kuulin eräänkin ISON kaupan myyjien juttelevan toisilleen: "iltapäivistä selvitään nykyisin  2 työntekijällä". Miten yrityksen pärjäävät? Ehkä postimyynti on se, joka tuo rahaa? Toivottavasti. 

- pojat etäkouluilivat koko viikon, huh heijaa. Ärsytti semisti lounaiden tekeminen tai ostaminen. Mutta nyt on NÄIN.  

- opettelin käyttämään Applen Mac- tietokonetta. Olihan se nyt nopea ja vikkelä.

- tein löydön Netflixistä: The one. Taattua brittilaatua, tykkäsin hurjasti! 

- bondasin ystävän kanssa, jonka kanssa olemme tutustuneet Töölössä 5-6 vuotiaina ja melkein itku tuli. Tämän kamun kanssa etsimme Prinsessa Dianan kuvia paperiroskiksista, hän opetti mua lukemaan, leikimme ballerinoja ja kasvoimme tiiviisti yhdessä. Hän oli ehdottomasti paras lapsuuden ajan ystis. Kiitos L.  Toivottavasti voimme tavata pian livenä.    

- meikkasin niin monena  päivänä ja mietin edellisenä päivänä mitä laitan päälleni - ihan outoa kun on hiihdellyt verkkareissa ja ladonseinän näköisenä 5 kk. :D Teki hyvää sekä psyykkisesti ja fyysisesti!

- moni läheisistä sai koronarokotteen - niin happy!😊

- löysin maailman ihanimman röyhelöpuseron

VIIKON HIMOTUKSET: En ole löytänyt Zarasta mitään varmaan puoleen vuoteen, mutta nämä kaksi mekkoa ihastuttivat ihan kybällä! Molemmat 100% puuvillaa. KOska mekossa pitää mielestäni olla pitkät hihat, tuo alempi olisi ihan mun juttu. 

VIIKON AJATUS:

”I can assure you that there are places,
lands, and people
that will blow your mind out there.
You just need to be courageous enough to believe it.
Hungry enough to seek it.
Determined enough to find it.
Trusting enough to know it.”
Victoria Erickson

VIIKON KAPPALE:  


Valoa viikkoon murut!


10 kommenttia :

 1. Ihanaa kun hommat on nyt lähteneet uudessakin paikassa rullaamaan. Meillä alkoi tänään uusi arki kuukaudeksi, kun poika aloitti työharjottelun autokorjaamossa. Nyt pitää evästä vääntää joka päivälle mukaan :)
  Ihanaa viikkoa sinulle halausten kera Taru <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muru, niin happy että työt alkoivat hyvin. Ja oli mahtavaa huomata, että pelot olivat suuremmat kuin todellisuus. Elämä kantaa, uskotaan siihen.

   Muiskuja <3

   Poista
 2. Mahtavaa, että uusi työ on tuonut mukanaan myös iloa!

  Ruokarumba on meilläkin aikamoista, kun kotona syö viisi henkeä myös lounaan. Ideat ja viitseliäisyys loppuvat valitettavan nopeasti.

  Olen jo paristi katsonut The One trailerin, mutta en ole aloittanut sitä. Nyt varmaan koestan.

  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruokahuolto on tuonut muistoja siitä, kun muksut olivat pieniä/hela tiden kotona ja kaikki oli mun kontolla. Onneksi on valmisjuttuja ja pojat osaavat jo itsekin tehdä paljon. Tsemppiä sinnekin!

   Ihanaa viikkistä <3

   Poista
 3. onpa sulla ollut valoisa viikko!

  Ei edes puhuta ruokarumbasta, meillä tilanne tuntuu elävän koko ajan. Välillä on viisi ja välillä kolme syöjää, välillä tarvitaan lounas ja päivällinen, välillä ei. Menee ihmisen pää sekaisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania juttuja on koettu joo - kiitollisena.

   Nää ruokajutut eivät ole yhtään mun juttu, jos koko ajan pitää valmistella ruokaa. Fajitaksia tein viime viikolla 2 x, oli kanaa ja riisiä -loput meni puolivalmisteilla. En kä koe syyllisyyttä, välillä pitää priorisoida. Muisk <3

   Poista
 4. Ladonseinäthän on superkauniita. Varsinkin ne harmautuneet ja vähän räjähtäneet ;) <3
  Kuulostaapa valoisalta, tykkään!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa nyt kun sanot, ihan totta. Entäs kierteiset ja vanhat kelopuut? Eipä ole kauniinpaa....
   Ja naiset, jotka ikääntyy luomusti ja ilman katkeruutta, valoisalla mielellä. Muiskuja <3

   Poista
 5. Niin onnellinen sun puolesta, että jännitys kääntyi iloksi. <3 Noi Zaran mekot molemmat täykkyjä, tahtoo!

  The One katsottu, oli oikein hyvä, mutta ehkä jokin tunne tai tiiviys jäi puuttumaan, hieman jäi etäiseksi, mutta siis tykkäsin.

  Ihanaa tätä viikkoa Taru. <3

  VastaaPoista
 6. Pelkojen voittaminen on niin parhautta, ja toki paljon sellaista, että pitää tutkiskella itseään. Hyväksyä oma epävarmuus ja onnistumisen kautta kokea puhdsta iloa.

  The One oli mullekin tykkäyskokemus, mutta ehkä jokin selittämätön terä jäi kokematta. Brittilaatua kuitenkin ehdottomasti.

  Muiskuja ja ihanaa viikkistä <3

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Powered By Blogger
Back to Top