Luonnollista kauneutta by Sini

tiistai 6. huhtikuuta 2021

                                                                        ** Kauneushoito saatu alennuksella blogin kautta**

Luontoäiti ei ole siunannut minua kauniilla kaarevilla paksuilla kulmakarvoilla ja olen jo pitkän aikaa kaivannut vaaleisiin kulmiini vahvistusta.  Kulmat ovat jo pitkään olleet hailakat, ja kulmien "häntä" oli kadonnut lähes kokonaan, olihan viimeisestä kulmien kestopigmentoinnista jo kolme vuotta.  Jos jostain minulle on jäänyt legendaarinsen meikkitaiteilijan Raija Hulkkosen opeista mieleen, niin se, että kulmakarvat ovat aikuisen naisen kasvojen ryhdinantajat ja kasvojen kohottajat. 


Viime viikolla pääsin tapaamaan ihanaa ja rempseää Siniä, jonka kanssa heti pääsimme samalle aaltopituudelle kulmien  ja myös tuikitärkeän höpöttelyn suhteen. Värin ja mallin suunnittelu tehtiin Sinin kanssa yhteistyössä. Olimme samaa mieltä siitä, että lopputuloksesta on tultava mahdollisimman luonnollinen,  ilmava ja hiukan omaa kulmaa paksumpi. Ensin tehtiin alustava kulmatyö n 10 min, jonka  jälkeen iho puudutettiin puudutevoiteella. Pigmentointi ei koskenut ollenkaan, joissakin kohdissa tuntui lähinnä ihoa "ärsyttävältä", mutta pääsääntöisesti teko tuntui "rapsutukselta".
Pigmentointi on 40% tummempi heti toimenpiteen jälkeen ja vaalenee muutamassa viikossa - laittelen vielä kuvia kun kulmat ovat "valmiit" ja vaalenneet. Halutun lopputuloksen saavuttaminen edellyttää kahta pigmentointikertaa, joista toinen on noin 8 viikon kuluttua ensimmäisestä kerrasta. Toisella pigmentointikerralla voidaan tummentaa ja vahvistaa pigmentoitua aluetta. Pigmentointi kestää n.1-3 vuotta eli se ei ole pysyvä vaan iän mukana tulevien muutosten mukaan myös mallia voi päivittää.

Hitsi vie olen happy kulmiin, jotka aidosti tuovat ryhtiä ilmeeseen ja antavat kulmiin superkauniin kaaren ja muodon! Tuollaista mallia en olisi kuuna päivänä osannut itselleni tehdä! Tuntuu, että koska minulla on ihanat uudet kulmat, kaikki on mahdollista, olen ikionnellinen lopputulokseen! Ja sen vielä haluan sanoa, että jos mietitte kulmien microbaldingiä; menkää taitavalle ammattilaiselle!! Homma on nimittäin ihan taidetta sanon minä!  Luotto Sinille, jonka kätten jälkiä voi katsoa esim Instasta: 

Sini tarjoaa nyt kestopigmenoinnin sis. vahvistuskerran 8 viikon jälkeen hintaan 199 e. Maskit kasvoilla sekä hoidettavalla että hoitajalla. 

Varaukset IG https://www.instagram.com/beauty_bysindi/ (klik), tai s.postilla beautybysindi@gmail.com. Sini löytyy Puotilasta Helsinki.

ps. Kannattaa myös lukea juttu tämän päivän HS aiheesta  (klik)
”Usein iän myötä tukka, kulmat ja ripset harvenevat. Kun kulmakarvan ylälinjan täyttää uudestaan, se on kuin kasvojen kohotus. Olo on itsevarmempi ja huolitellumpi, kun kulmakarvoissa on muotoa”, Suvi Tiilikainen sanoo.

8 kommenttia :

 1. Ihanat kulmat, tekisi mieli tehdä sama itselleni. t. Emmi

  VastaaPoista
 2. Tulipa upeat kulmat!
  Ihanaa loppuviikkoa sulle Taruliini <3

  VastaaPoista
 3. Ollaan siis kulmasamiksia, koska myös mulla myös on vaaleat kulmat, jotka ikäänkuin "loppuu kesken".
  Tai siis loppui kunnes otin kestopigmentoinnin, josta taitaa olla jo 5 vuotta aikaa. Se oli kerrassaan ihana ja sen jäljiltä kulmat on edelleen "kokonaiset", joskin olen sittemmin niihin ottanut kestovärit pari-kolme kertaa vuodessa ja aina sen jälkeen on oma peilikuva niin paljon kivempi.

  Mun luottokosmetelogi ei enää tee kulmia ja jännittää mennä kenellekään muulle, kun pelkään, että tehdään liian nuorisomallit, jotka mulla olis liian hyökkäävät.

  Olen happy sun kauniista kulmista ja siitä, että ne teki sut onnelliseksi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah kulmasamiksia, ihan mahtavaa! Olen aina ihaillut tai suorastaan kadehtinut ihmisten tuuheita ja kauniita ripsiä, ja harmitellut omia hentoisia. Onneksi voi huijata kulmien jumalattaria kestopigmentoinnin avulla. Ja kun hinnat ovat helposti 300-400 e, olin niin happy että löytyi edukkaampi ja silti taitava tekijä.

   Tässä iässä kun luomissa alkaa olla lurippia, kulmat ovat tosi tärkeät.

   Toivon sydämestäni, että sulle löytyy just sulle maailman paras kulmien tekijä - ja tietty löytyy. <3<3

   Poista
 4. :D lurippia = lurppia (on se sana:D)

  VastaaPoista
 5. Hyvät kulmat tuli 👍 Omani alkavat vaalentua, täytyy pistää harkintaan minullekin

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top