Pääsiäinen 2021

maanantai 5. huhtikuuta 2021

 Pääsiäinen tuli ja pian meni - ja kuten aiemmin kirjoitin ilman valmisteluita tai suurempia suunnitelmia. Motto oli, että oli että go with a flow ja, ainoa mitä sovittiin, oli äidin tulo meille syömään toisena pääsiäispäivänä.

- perjantaina löllöttiin, syötiin kanaa &valkosipuliperunoita.  Vähän väsyjä kai oltiin kaikki, jotta ohjelmattomuus oli erittäin OK. 

- lauantaina syötiin lohta, riisiä ja fetasalaattia 

- tein myös SUPERHYPER löydön YLE Areenasta:  LIFE. Minähän rakastan brittisarjoja, ja tässäpä 5/5 tähden sarja, jonka ei haluaisi loppuvan koskaan!  Erityisesti kolahti  70-vuotissyntymäpäiväänsä lähestyvä Gail, joka alkaa kyseenalaistaa valintojaan ja miettii, onko suurten repäisyjen aika elämässä jo ohi. Parhautta oli sarjan toisessa jaksossa Gail, joka repäisee tanssilattialla Sian Titaniumin. My life goals. Siis tanssia Titanium 70v. En kerro enempää, mutta tämä sarja kannattaa katsoa! (IG:ssä lisää aiheesta)


- sunnuntaina sain oman pojan houkuteltua Kallviikkiin koiralenkille. Oi onnea. 

- lakkasin pääsiäiskynnet

- luin Anni Swanin kirjoja - nostalgiaa potenssiin 2

- hemmottelin itseäni ja laitoin kasvokuorinnat ja naamiot

- maanantaina saimme äipän lounaalle, ruokana oli pizzaa ja juomana cokista. Parasta olivat myös aterian jälkeiset  Hidasta elämää kortit, nostimme kortteja ja toteutimme korttien "tehtäviä". Koska en  aina osaa puhua tunteista lapsille, tämä korttipakka on ihan ykkösjuttu. Hekoteltiin ja avauduttiin  äidin ja poikien kanssa kun piti näyttää millainen on "kehon muuvi" jos on vihainen/onnellinen. Tai kokeilla miltä tuntuu "teeskennelty nauru", "Hypähdä ja huuda kovaan ääneen olen tähti"  tai "Move like a superhero" . LÄMMIN SUOSITUS. Tunteiden sanoittaminen on se juttu, opin paikka ja hyödyllistä myös aikuisille!  

(pr näyte ). Parasta oli että pojat nauttivat ja avautuivat. Kortit Hidasta elämää 

Merkitykselliset ja tärkeät asiat tulevat usein yksinkertaisissa pakkauksissa. Vaatii kuitenkin mielestäni rohkeutta ymmärtää se ja uskaltaa elää sen mukaan ilman että tuntee itsensä tylsäksi. Ja miten paljon kiinnostavampaa on löytää simppelin kuoren alta monimutkaisuutta, moniulotteisuutta, kiinnostavuutta... usein kirkuva ulkokuori on vain sitä, kuori, jonka alla ei olekaan mitään.

Uuteen viikkoon uudella energialla!






6 kommenttia :

 1. Täällä myös katsottiin tuo sarja ja 5/5 eli silkkaa rakkautta ja parhautta aikoihin. Mielestäni 70v on vielä nuori ja oma Samppamummmi tanssahteli meidän häissä päälle ysikymppisenä eli niin kuin Gail sarjassa sanoo jotenkin näin, ei ole ikää, iällä ei ole mitään tekemistä näiden asioiden kanssa.

  Tärkeää on, että elää tosiaan, pystyyn kuollut voi olla nuorenakin. Täälläkin sykähdytti tuo tanssikohtaus ja sai hymyn huulille siitä ilosta, että Gail vihdoin repäisi ja heräsi eloon.

  Ihanaa tätä viikkoa Taru. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin samaa mieltä, että parhautta pitkin aikoihin. Mullekin kolahti tuo Gailin tanssikohtaus, en muista milloin olisin tanssinut ihan täysillä ja hyvissä fiiliksissä - sitä kohti haluan mennä.

   Ja todellakaan iällä ei ole mitään tekemistä asian kanssa! Eläköön me kaikki, iästä viis!

   Ihanaa viikkistä Tiia <3

   Poista
 2. Siis nyt mä haluan nähdä ton sarjan...näpyttelee telkkarin auki!!!
  Ihanaa viikkoa sulle Taru <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tykkäsit <3 Ihanaa viikkistä Outiliini <3

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Back to Top