Viikkoraportti

tiistai 20. huhtikuuta 2021

 Viime viikolla:

- viikko alkoi loistavasti kun pääsin kampaajalle. Kampaajallehan mennään korona aikaan 2 krt vuodessa ja odotetaan että ihme tapahtuu. Sain täydellisen sävyiset aurinkoraidat päähän ja ilmettä muutenkin freesimmäksi. Hetken aikaa tunsin itseni Jennifer Anistoniksi, no sitä kesti ehkä 15 min :D

- pojat olivat isällään ja tein varmasti ennätyksen eineksien syömisessä. Ilokas löytö oli S-marketin vegaaniset kevätrullat 3,10 e!

- raijasin talvitakkeja - ja romppeita varastoon ja otin kevättakkeja esille. 

- bongasin ekat leskenlehdet (mikä nimi? LESKEN LEHTI...), sini- ja valkovuokot ...muista kukkiluksista (joiden nimeä en tiedä) puhumattakaan

- haaveilin grillistä. Loppuviikosta tuntui siltä, että kaikki naapurit grillasivat ja tuoksu oli suorastaan huumaava.

- katselin sunnuntaina  hämmentyneenä Arto Nybergin keskusteluohjelmaa YLE Areenasta, vieraana oli Tytti Yli- Viikari. Hienoa, että hän vihdoin tuli esiin, mutta voi kun hän olisi puhunut jotakin muuta kuin kapulakieltä. No jokainen on syytön ennen kuin toisin todistetaan. 

- katselin Prinssi Philipin hautajaiset. End of an era. 

- sain muistutuksen siitä, että muut eivät voi lukea ajatuksiani. Että kukaan ei voi tietää, mitä ajattelen, jos en kerro. Mutta joskus käy niin, että tunteet ovat niin monimutkaisia, niitä ei osaa pukea sanoiksi edes itselleen, saati läheisilleen tai tuntemattomille.

- pääsimme mökille ja sanoin "moikkis" kaikille rakkaille paikoille sekä siskon perheelle! "Niin mahtava nähdä sua järvi, kuikat, laituri, kärpäset, hiiren papanat, sauna."   Olen mökkihullu (ylpeä siitä) JA jotenkin enemmän elossa nyt kun mökkikausi avattu. 

VIIKON ASU: Otin esille 100 v vanhan Lindexin kipparitakin. Kyllä en mieltäni pahoittanut, se toimii edelleen. (Kuva vanha :))


VIIMEISIN DEITTIVASTAUS: 

ajattele, että

kävelisimme metsän läpi
pellon halki
niittyjen poikki
ja lopulta saapuisimme meren rannalle

hetken päästä vene tulisi hakemaan meidät vieden saareen

jonkun aikaa saarta tutkittuamme löytäisimme kultaa - toisemme

VIIKON LÖYTÖ: Tein super löydön YLE Areenasta ystiksen suosituksen perusteella. Jos rakastat ruotsalaisia sarjoja (esim Beck tms), Ohuella langalla voisi olla just sun juttu. Malmölaispoliisien rosoisesta eikä aina niin helposta arjesta kertovaa sarjaa on kehuttu sekä lehdistössä että sosiaalisessa mediassa etenkin autenttisuutensa takia. Joidenkin mielestä sen voi jo nyt nimetä vuoden parhaaksi ruotsalaissarjaksi – tai ainakin se nostaa rimaa huiman korkealle. Parasta oli itselleni Saran kehityskertomus. hänessä tapahtui pieniä (tai suuria) liikahduksia tai oivalluksia. Kaikki me muutumme ajan kuluessa - halusimmepa sitä tai emme. Kukaan meistä ei pysy täysin samanlaisena. LÄMMIN suositus. 

HS:stä bongasin arvion sarjasta - paljon paremmin kirjoitettu kuin omani (klik):

HYVÄN televisiosarjan merkki on, että kun kaikki jaksot on ahmittu, mielen valtaa tyhjyys.

Ruotsalaisesta poliisisarjasta Ohuella langalla tuli minulle vähän yllättäenkin niin rakas, että sen henkilöitä, malmölaisia Saraa, Magnusta, Leah’ta ja Jesseä on viime aikoina ollut ikävä.

Vaikka sarjassa hektisen poliisityön kuvaus tekee vaikutuksen, koukuttavinta on seurata päähenkilöiden ihmissuhteita työn ulkopuolella (toki salaromansseja syntyy myös partioautoissa). Yksi käy läpi avioeroa, toisen sisko on narkomaani – ja tietenkin henkilögalleriaan mahtuu myös pohjoisesta suureen kaupunkiin muuttanut uskovainen kuorotyttö.

Jokainen heistä omalla tavallaan rikkinäinen ja uskottavasti keskeneräinen.

Sarja on ollut Ruotsissa valtava menestys, ja siitä on suunnitteilla jatko-osa, jota pitää jaksaa odotella ainakin puolitoista vuotta.

Ilokasta kevätviikkoa!

VIIKON KAPPALE: 

8 kommenttia :

 1. Kiitos sarjasuosituksesta. Sulta saa hyviä 💪
  Kateus ku sun vanha takki näyttää noin hyvältä ja sopiikin vielä. Päälle ja muutenkin.
  Kivaa viikkoa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos murmeli! Onneksi jotkut löydöt ovat ja pysyvät <3
   Iloa sunnuntaille <3

   Poista
 2. Ihanaa kun pääsit mökille, tiedän miten tärkeä paikka se sulle on!
  Tuo kipparintakki on täykky. Kivaa tiistaita Taru <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outiliini <3 Mökki on kyllä mulle rakkaus potenssiin 2. Siellä rentoudun aidosti ja on tilaa hengittää. Ja sitten kun mukana vielä perhe = <3

   Ihanaa sunnuntaita <3

   Poista
 3. Kampaajalla käynti tekee lookin ja mielen pirtsakaksi. Olisi pitänyt jo käydä, mutta ratkaisin asian leikkaamalla itse otsiksen Fiskarsin saksilla. Joo, näin tein. Ihanaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kampaaja kyllä aina piristää ja tuo nostetta elämään, valitettavan usein sitä tulee käytyä, varsinkin korona-aikana.

   Iloa sunnuntaille <3

   Poista
 4. Olen käynyt viimeksi kampaajalla marraskuussa. Otsatukkaa olen joutunut saksimaan fiskarseilla useampaan otteeseen ja sen se on näköinenkin :D :D :D Pakko siis päästä kampaajalle minunkin!

  Kiitos sarjavinkistä!

  Pääseekö tuolla deittivastauksella jatkoon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun tukka on näyttänyt hyvältä valokuvissa, jotta hyvin olet onnistunut peittämään "bad hairdayt".

   Ei päässyt jatkoon, ko profiili oli muutoin hyvin seksihakuinen :D C'est la vie!

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Powered By Blogger
Back to Top