Aleharakan hekumalliset hetket

perjantai 18. kesäkuuta 2021

Runsaan luppoaikani (not) kuluksi laittelen muutaman alevinkin jakoon, josko joltakulta olisi mennyt ohi, ja ajatuksissa olisi täydentää vaatevarastoa tai laukku- ja asustekokoelmaa.

Tänä vuonna kesäalet alkoivat lähes poikkeuksetta joko viime viikolla tai viikonloppuna, eli alet näköjään alkavat joka vuosi vähän aikaisemmin.

& Other Stories aloitti alennusmyyntinsä viime viikolla. Muutaman kivan mekon bongasin, mutta koska mekkoja on aivan liikaa, rahat säästyivät. Muutama suosikki alla.


COS aloitti alet eilen. Muutama kiva juttu ihastutti. Koska olen asunut miltei koko kevään kollarissa, tämä COS:in paksua puuvillaa oleva on täykky. Samaan syssyyn hankkisin siihen yhteensopivat "rikoo on riskillä ruma" joggerssit. :)   
klik


Marimekko aloitti alet tällä viikolla.  Muutama herkku löytyi, mutta hinnat hipovat silti taivasta.

klik


Ja tämä - ehkä maailman ilostuttavin mekko (mutta hintaa alen jälkeekin yli 200 e). Eli dream on osastoa.
klikHM aloitti myös alet. Omat koot (s) olivat kyllä kivojen löytöjen osalta jo loppu. Näköjään nopeat syövät hitaat. Nämä Premium Quality nahkasandaalit olivat kyllä super, näissä olisi pehmeää saapastella kesä.
klik


Monkilta löytyy yllättävän kivoja vaatteita. Tämä ruutumekko on alessa 20 e. Menee myös syksyllä muhkean huivin kera. 


 

Stockmann aloitti myös alensa jo viime viikolla, aikaisemmin kuin koskaan. 

Zara aloitti alensa eilen. Täytyy sanoa, etten ole sieltä löytänyt mitään pitkään aikaan ja laatukin vähän niin ja näin, joten Zaralle voi sanoa ainakin tässä vaiheessa "Let it be". Ilmeisesti olen kasvanut ko merkistä yli. 

Myös Boozt ja Zalado aloittivat alensaviime/ tällä viikolla. Alet olivat kevätmallistosta 30%-50% luokkaa.  

Hekumallisia alelöytöjä tai säästettyjä euroja viikkoon :)!
Lähetä kommentti

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Powered By Blogger
Back to Top