Muutama ihana juttu

maanantai 21. kesäkuuta 2021

- varhaiskaali ja coleslaw-salaatti. Halpaa ja hemmetin hyvää. Resepti (klik) Oma juttuni on se, että laitan salaattiin vielä yhden valkosipuli kynnen. 

- täytetyt kesäkurpitsat ja munakoiso. Näin ystiksen viime viikolla lounaalla, ja söimme pääruaaksi täytettyjä munakoisoja. Ne olivat niin hyviä, että oli ihan pakko tehdä niitä itse, mukaan otin vielä paprikat ja kesäkurpitsat. Resepti (klik)

- kesällä ihminen tarvitsee keveyttä! Ihanan hassunhauska ja kepeä ruotsalaissarja Tervetuloa Sjölyckaniin, sarja johon on helppo samaistua ja samalla saa nauraa muille ja itselleen. Nyt kolmas tuotantokausi C Morella.

- maailman ihanin raitapaita Arketilta alessa 20 e. (klik)

- Pia Sievisen Näkymätön- kirja, josta kirjoitin jo aiemmin. Kirjassa on niin paljon samaistuttavia ja rauhoittavia lauseita,  joista olen saanut voimaa hiljentää oman mieleni pelokas mölyapina. 

"Tiedän, että kaikki mitä tarvitsen on tässä. Kaikki on hyvin nyt. Ja kaikesta hankalastakin selviää, kaikki päättyy hyvin."

"Tyhjä tila täyttyy aina. Asioita tapahtuu, kun niille on tilaa. Puhutaan oikeasta ajoituksesta. Minä uskon, että kaikki alkaa tilasta."

"Ymmärsin horisontin kadottamisen kauneuden. Opin, että kaikki mitä se antaa, miten se toimii, tulee aina takaisin. Muodossa tai toisessa, välittömästi tai viiveellä. Tästä syntyy elämän printti."

" Päätän luottaa enemmän itseeesi. Päätän että en luovuta. Päätän että en anna ajatusteni lannistaa minua."

Pia Sievisen haastiksesta löytyi myös muutama viisas ajatus, joka kolahti (klik)

"Pia Sievisen mielestä elämän tarkoitus on rakastaa laajasti. Se tarkoittaa, että ottaa elämän vastaan sellaisena kuin se on. Kehittyy. On kiitollinen. Luottaa siihen, että kaikella on tarkoitus."

" Pia Sievinen elää yksin. Se ei ole ehdoton valinta vaan yksi vaihe. Näin on hyvä nyt.

– Asiat eivät tule ulkopuoleltamme, esimerkiksi ilo on jo meissä.

Elämä on oppimista. Siinä on Sievisen mukaan kyse kasvusta ja kehittymisestä. Uusia asioita löytyy koko ajan.

– Sekin on ok, että välillä masentuu ja menettää kiinnostuksensa. Kauneuden voi kokea vain, jos kokee vastakohdan."

Laajasti rakkaudellista juhannusviikkoa, spread the love (jos ei muuta niin itseesi),

Taru


2 kommenttia :

  1. Nam coleslawsalaatti, kiitos vinkistä. Olet niin oikeassa, kaikki tunteet kuuluu elämään, ahdistuskin, jotta voi kokea ilot vahvemmin.

    Oletko katsonut Netflixistä tunnin pituisen Nanette ohjelman, suuri suositus, hytinä että tykkäisit.

    Aurinkoa viikkoosi Taru. <3

    VastaaPoista
  2. Coleslawsalaatti on tosi hyvää <3 Ostin tänään kaalin, jonka paistan pannulla. Voissa tietenkin, kuten Kape Aihinen kurssillaan opetti :) Kiitti kirjavinkistä! Ihanaa juhannusta!

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Powered By Blogger
Back to Top