Parasta juuri nyt

tiistai 20. heinäkuuta 2021

                                                                                  **kirja pr näyte**

- uusien ja vanhojen kamujen tapaaminen. Erityisiloinen olen siitä, että tänä kesänä olen tavannut ihania naisia, joihin olen tutustunut blogien kautta, mutta joita en ole aiemmin tavannut livenä. Kaikki tapaamani naiset ovat olleet juuri niin sydämellisiä ja mukavia (+syvällisiä) kuin olin ajatellut. Blogeissa on ehdottomasti voimaa ja (nais)energiaa! 

- meressä uiminen, kävin koko viime viikon aamu-uinnilla, niin ihanaa! Vesi 22 c oli tänään. (viime viikolla 27,4 c)

- Tigerin 60-luvun retrokuosilla varustetut säilytyslaatikot 1-3 e


- Sanna Wickströmin ja Jutta Larmin tsemppikirja (klik) on kuin ystävä, joka muistuttaa lukijaansa elämän valoisammasta puolesta. Ihanan kannustava kirja oli just nyt tällä hetkellä tärkeä luettava juuri mulle. Kirja on  nyt tarjouksessa Hidasta elämää putiikissa 22e.  Muutama lainaus:

Pikku Kakkosessa kysyttiin: Onko hauska tärkeää?

Mitä itse vastaisit?

Uskaltaisin väittää, että pieteetillä suorittavan, henkisiä sotakorvauksia maksavan kuuliaisen suomalaisen päivän tehtävälistan kärkikolmikossa on harvoin muistutus: Pidä hauskaa!

Emme ole syntyneet tänne pelkästään painaaksemme töitä niska limassa, maksaaksemme laskuja ja kuollaksemme sitten pois. (Jos näin olisi, olisimme syntyneet työhanskat tai läppäri ja verokortti kädessä.)

Olemme täällä kokemassa elämän eri puolia ja aistimassa elämää kaikilla aisteillamme. Vaikka tätä vaatimusten hullunmyllyä katsoessa voisi päätellä, että tyhjänpäiväinen hauskailu ei kuulu elämän kirjoon, TOTTA VIEKÖÖN se kuuluu. Itse asiassa se on ihan elämän ytimessä. Ilo. Hauskuus. Nauru. Ilottelu. Pöljäily. Päämäärätön oleminen, joka pirskahtelee olemisen kevyttä. Mitäpä siis, jos tekisit seuraavaa: Mieti mistä iloitset ja mikä sinusta on hauskaa. Jos keksit vain sellaisia asioita jotka eivät ole toteutettavissa heti, tavallisessa arjessa, olet ehkä vieraantunut sisällä asuvasta ilon lähteestä. Kirjaa jokaiselle päivälle kalenteriin joku hauska juttu. Ja toteuta se, ota sille aikaa, koska se on tärkeää, tärkeintä. Laita jääkaappiin kissan kokoisin kirjaimin lappu: HAUSKA ON TÄRKEÄÄ!

*************** 

Elämä on todella mielenkiintoista, kun alkaa tutkailla sitä turistin kiinnostuksella. Muistatko sen ensimmäisen päivän etelänlomalta, kun kaikki aistit ihmettelivät kasvillisuutta, rakennuksia, kulttuuria, tuoksuja, lämpöä… Miltä se hetki tuntui, kun koko loma oli edessä ja kaikki niin ihmeellistä? Sellaista on myös elämä. Jokainen hetki on kovin ihmeellinen, jos ei yritä vain pysyä koko elämäänsä aikataulussa ja juosta tekemättömien asioiden perässä. Elämä ei ole aikataulujen kontrollointia varten, tiedätkö: elämä on elämän kokemista varten. Anna elämän tapahtua – älä juokse laput silmillä kuin ravihevonen vedonlyöjien piiskaamana. 

Boldaukset omia. 

- Kiitos Tampereen Hanna sarjavinkistä- Yle Areena Kolmekymppiset on Ihana ja elämänmakuinen. Ja sarjan tunnari bestest.

Tanskalainen draamakomedia kolmekymppisten kriiseilystä. Julie (Julie Rudbæk) ja Jesper (Jesper Zuschlag) eroavat tahoillaan pitkistä suhteista. Kaksikko päätyy viettämään 29-vuotiaina sinkkuelämää ja seuraamaan, miten heidän ympärillään kaverit perustavat perheitä ja vakiintuvat. Sarja seuraa Julien ja Jesperin elämää vuosi ja tuotantokausi kerrallaan 29-vuotiaasta 34-vuotiaaksi asti. Tuotanto: Drive Studios, Tanska. (29, 2017-2021)


Kesäiloa murut! 

3 kommenttia :

 1. Blogien kautta voi löytää itselleen uusia ja tärkeitä ihmisiä. Yleensä olen luottanut ensi fiilikseen tapaamisilla ja en ole kuin kerran joutunut vaihtamaan mielipidettäni :)
  Olen pari kertaa vasta käynyt uimassa tänä kesänä ja vesi on ollut linnunmaitoa, aivan ihanaa.
  Kaunista loppuviikkoa Taruliini <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin samaa mieltä, mulla sama kokemus, ensivaikutelma on useimmiten pitänyt.
   Tänään vesi oli 20 c meressä, jotta hyvin on laskenut. Iloitsen kyllä palaavasta lämmöstä, jonka pitäisi saapua viikonloppuna.

   Muisk Outi <3

   Poista
 2. Minusta hauska on tärkeää. Elämässä pitää olla hauskuutta!

  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Powered By Blogger
Back to Top