Parasta juuri nyt

perjantai 24. syyskuuta 2021

- UUSI työ on alkanut supermukavasti ja mikä parasta olen päässyt heti tekemään hommia. Niin happy! 

- sen hyväksyminen, että olet riittävä, vaikka et olekaan seppä syntyessään tai valmis. Jokainen meistä on. Ei tarvitse olla mitään muuta kuin mitä on kelvatakseen. Ei laihempi, ei menestyneempi, ei coolimpi, ei tyylikkäämpi. Oikeille ihmisille olet täydellinen juuri niin epätäydellisenä kuin olet. Sitä paitsi täydellisyys on tylsää, eivätkä muut halua sitä sinulta. Ihmisissä kiinnostavaa on nimenomaan epätäydellisyys ja inhimillisyys.


- Sally Rooneyn kirjat. Sain kirjastosta vihdoin Normaaleja Ihmisiä (tv-sarjahan on aivan täykky) ja voi pojat, kirja oli niin mukaansatempaava, että makoilin monta tuntia sohvalla ja luin.

- Oletko jo nähnyt Seurapeli elokuvan (v 2020, esim Viaplay)? Seurapeli on ihan loistavaa viihdettä ja lisäksi sen henkilöihin on tosi helppo samaistua. Jokaisella on omat salaisuutensa ja ahdistuksensa, ihmissuhteet ovat melkoisessa solmussa ja sitten mennään saaristoon huvilalle ja aletaan ryypätä. Lopun voit kuvitella. 


- Toivon Kärki ry:n ja MIELI ry:n yhteinen Pidä huolta -kampanja kerää rahaa nuorten auttamiseen. Vaikeita aikoja tulee ennemmin tai myöhemmin meistä jokaiselle eikä kenenkään pitäisi jäädä pahoinvointinsa kanssa yksin. Tällä viikolla julkaistiin kampanjavideo, jossa esiintyvät lähes kaikki Suomen eturivin artistit. Kampanjan lahjoitukset ohjataan lyhentämättöminä Sekasin-chattiin, jonka kautta autetaan vaikeissa elämäntilanteissa olevia nuoria.

Kuka tahansa voi osallistua hyväntekeväisyyshaasteeseen lahjoittamalla pidahuolta.fi -sivuston kautta. Lisäksi Pidä huolta -kappaleen kuunteleminen suoratoistopalveluissa kartuttaa keräyksen kassaa.

Pidetään huolta, itsestä ja toisista!


8 kommenttia :

 1. Niin iloinen sun uudesta työstä. Ja viisaita sanoja postaus pullollaan. Seurapelin kävin katsomassa leffassa ja vielä miehen kanssa katsottiin juuri ihan viime viikkoina. Todettiin kyllä, että ollaan vanhoja, sillä leffan sekoiluun ja kipuiluun jotenkin pystyi samaistumaan nuorempana minänä. Mutta hei, koskaan ei tiedä jos pukkaa kriisiä, sekomeininkiä ym. Elämä on siitä hassu juttu, ettei seesteistä ja tasaista tämä matka ainakaan ole.

  Ihanaa viikonloppua Taru <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin smooth sailingia on elämässä pelkästään harvemmin, onneksi niitä ilopilkkuja ja hyppyjä kuitenkin vastapainoksi.

   Iloa viikkoon ja terkkuja takaisin Cillalta <3

   Poista
 2. Uusi työsi on mahtava juttu! Seurapeli ei ole (vielä) tuttu juttu. Katsoimme viime viikolla YLE Areenasta Onnenlahti-sarjan ensimmäisen kauden. Mielenkiintoinen sarja! Ihanaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se, että saa työn näinä aikoina on lottovoitto. Pitääkin tsekata tuo Onnenlahti, kiitos vinkistä, se ei ole mulle tuttu. Iloista uutta viikkoa Tarja <3

   Poista
 3. Olipa kiva kuulla sun fiiliksistä työn suhteen. Mahtavaa, että kaikki on lähtenyt rullaamaan hyvin.
  Ihanaa viikonloppua sulle Taru <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuden opettelua ja haparointia tämä vielä on, mutta onneksi on ilo/motivaatio oppia!
   Ihanaa uutta viikkoa Outi <3

   Poista
 4. Mahtavaa, että uusi työ on alkanut hyvissä fiiliksissä! Toivon niitä lisää jatkoon!

  Sally Rooneyn kirjat ovat minulle tuntemattomia, pitääpäs laittaa lukulistalle.

  Kivaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niitä hyviä fiiliksiä ja onnistumisia toivon minäkin.
   Iloa uuteen viikkoon Kepposka <3

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Powered By Blogger
Back to Top