Viikkoraportti

maanantai 6. syyskuuta 2021

Jee viikkoraportti is back! 

Viime viikolla:

- en tiennyt mitä ajatella yht äkkisistä pimeistä aamuista ja illoista, jolloin ulkoilutin koiria katulamppujen valossa

- otin esiin kaikki ihanat huivit ja farkut, joihin en ole koskenut koko kesänä

- tajusin syksyn vihdoin tulleen ja myös sen, että olen aina ollut huono siirtymävaihesissa. Hetkellisesti tuntui, että kaikki kiva on ohi. Lämpö. Leppoisuus. Laiskuus. Viikolla kuitenkin reipastuin, kaseerasin kirppiskamoja, kirjoitin pitkän to do - listan ja sain aika paljon aikaiseksi, join litroittain teetä, poltin kynttilöitä, katsoin Netflixiä ja ajattelin yllättäen, että tämä on ihan OK. 

- palelin aamulenkeillä ja päivällä oli välillä takki päällä ihan hiki - tää on nyt tätä jonkin aikaa mutta en valita

- ilostuin viranomais päätöksestä lieventää  yleisörajoituksia teattereissa ja leffateattereissa  

- nautin ihan täysillä siitä, että tv:stä alkoi tulla taas lempparisarjojani esim Yökylässä Marja Veitola. Tanssii tähtien kanssa piti katsoa myös ja mun ehdoton lemppari siinä on Kiti Kokkonen. 

- aloitin itseruskettavan käytön

VIIKON ASUINSPIS: 

Paitis: HM (klik)

Tennarit: New Balance

farkut ja neuleliivi: & Other Stories (klik


VIIKON ELOKUVA: Disney +:n Cruella. Voi että se oli loistava! Kunnia sinne, minne se kuuluu: elokuvan Emmat ovat upeita. Emma Stone vetää Cruellansa niin hykerryttävän anarkistisesti ja unohtumattomasti, ettei toinen Oscar-voittokaan ole enää mikään etäinen päiväuni. Emma Thompson on upea narsistipahis, jonka koko elämä pyörii pelkästään oman navan ympärillä. Thompson on tuonut megakliseiseen pahistyyppiin glamouria, seksikyyttä ja kettumaista viekkautta. Lämmin suositus! ps. leffan soundtrack on myös loistava! 5 tähdykkääVIIKON AJATUS:  

“‘i love myself.’

the

quietest.

simplest.

most

powerful.

revolution.

ever.”

ISM, NAYYIRAH WAHEED 

ja

“You should be

treating yourself like

you are your

own best friend.”

MICHELLE K., BEST FRIEND. 

Valoa viikkoon, typyt! Elämä kantaa!

3 kommenttia :

 1. Tosiaan vaikeaa valita päiviin vaatetta kun välillä on kylmä ja välillä hiki valuu pitkin selkää. Kynttiläkausi on täälläkin avattu ja jotenkin kuitenkin nautin pimeistä illoista.
  Ihanaa viikkoa sulle Taruliini <3

  VastaaPoista
 2. Onhan se haikeaa ja välillä suorastaan ärsyttävää, että säät ovat kylmenneet ja välillä on vettäkin vihmonut naamalle. Olisi saanut kesäsäät jatkuva vielä! Mutta näillä leveysasteilla ei auta muu kuin valmistautua syksyn tuloon, onneksi takana on sentään ihanista ihanin kesä.

  Minä olen jotenkin hämmentynyt noista viranomaistapäätöksistä. En oikein osaa ajatella, että koronarajoituksia päästään höllentämään. Edelleen mietin, että mitä tässä oikein uskaltaa ja suhtaudun epäilevästi siihen, että kahdesti rokotetut voisivat elää melkein kuin ennen. Ehkä se iskee jossain vaiheessa tajuntaani ja meikäläistä ei pidättele mikään :D

  Meillä oli töissä jännät paikat, kun kahdesti rokotettu työkaveri sai yllätyskoronan. Ei mitään tietoa mistä se tuli. Onneksi kaikki meni hyvin ja oireina oli kevyt flunssa.

  VastaaPoista
 3. Minä rrrrakastan syksyä. Kaikkea siinä. Siirtelen kesävaatteita hiljalleen pois ja teen hurjasti töitä puutarhassa eli ne kaurisverkot, sillä syksymme on täynnä menoja Lohjalle ja...Kohta ostamaan sipulikukkia ja olen tehnyt erikoisen jouluyllätyksen kaikille, sillä olemme kutsutut vauvan ensimmäiseen jouluun.

  Olen panostanut kasveihin, joissa on upea alkusuven kukinta, mutta joihin tulee myös ruskaväri. Esim. Atsaleat, yksi angervo, jonka nimeä en muista, helmiorapihlajat, pilvikirsikka ja ihan syysjuttuina tuurenpihlajat, kalliotuhkapensaat, villiviinit etc.etc.

  Kaikkea kivaa syksyysi♥♥

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Powered By Blogger
Back to Top