Parasta juuri nyt

perjantai 15. lokakuuta 2021

-  Kastanjamies Netflixissä! Sarjan nimi on vähän hassuhko, mutta Kastanjamies on taattua laadukasta nordic noiria, joka koukuttaa ensimmäisestä jaksosta viimeiseen jaksoon asti. Kuusiosainen Kastanjamies alkaa kohtauksella, jossa näytetään 80-luvulla tehty murha. Vanha murha kytkeytyy nykyaikaan sijoittuviin murhiin, joita alkaa tutkia yksinhuoltaja Naia Thulin (ihana Danica Curcic). Parikseen Thulin saa perusteellisen Mark Hessin (hottis Mikkel Boe Følsgaard). 

Hyytävän kylmä suositus! HUOM ei herkimmille!

- onko sinullakin lirutukka? Kolme syytä, miksi hiuksesi ovat todellinen lottovoitto  (klik)

- nämä Flattered tossut, joissa voisi hippaloida koko talven (klik)


- Ebba von Sydown blogi (klik). Tyyliä, kirjoja ja kuninkaallisia. Tykkään hurjasti!

- tätä on odotettu, Adelen uusi sinkku n. 10 vuoden tauon jälkeen, joka ei petä tälläkään kertaa ja jossa hän kertoo avioerostaan. ”Go easy on me, baby,” Adele laulaa. "Älä kohtele minua turhan ankarasti".
Ja suuntaa sanansa luultavasti pojalleen.

 - Outi Pyyn värikäs tyyli uusimmassa Annassa. Oivallus: väriä saa tyylin jo värikkäällä pipolla tai käsilaukulla. - ostin kaupasta siskonmakkaroita ja tämä Anni Hautalan siskonmakkarakastike menee kokeiluun (klik) Annin reseptit ovat valloittavan yksinkertaisia ja kuitenkin niissä jokin clue tai twist. 

Valoisaa viikkistä! 

4 kommenttia :

 1. Kiitos sarjavinkistä! Katottiin just Areenasta Majakkamurha-sarja loppuun. Suosittelen! Minulla on lirutukka - jippii 😃 Ihanaa viikonloppua sinulle ❤

  VastaaPoista
 2. Me aloimme katsomaan juuri paljon puhuttua Squid Game sarjaa, huh aikamoista räiskintää.
  Ihanat lipokkaat, noilla olisi kiva töissäkin talsia.
  Kaunista sunnuntaita ja ihanaa alkavaa viikkoa sulle Taru <3

  VastaaPoista
 3. Kiitos sarjavinkistä! Olen lukenut tuon kastanjamiehen ja se oli jännä. Täytyy katsoa, että häiritsee kirjan lukeminen sarjan katselua. On muuten jänni dekkareita muitakin tuolla Kastanjamiehen kirjoittajalla.

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Powered By Blogger
Back to Top