Viikkoraportti

tiistai 19. lokakuuta 2021

 Viime viikolla:

- olin superstressaantunut, mutta loppuviikosta alkoi elämä helpottaa

- maanantaina pääsin eroon olohuoneen liian isosta senkkilipastosta ja kolmesta säkillisestä vaatteita - kiitos Fidan reippaille miehille! 

- aloin etsiä kuumeisesti uutta "ei liian massiivista ja mielellään valkoista & simppeliä" lipastoa Tori.fistä. Kaikki kivat menivät kaupaksi alle aikayksikön, joten jos jotain olen oppinut,  nopeat syövät hitaat. Latailen tällä hetkellä lipasto-hakusanalla Tori sivuja minimissään kerran tunnissa :D Wish me luck!

- loppuviikosta oli sellainen olo, että flunssa yrittää painaa päälle. Sinnikkäästi kuitenkin söin sinkkiä, c vitamiinia, join teetä ja viikonloppuna olin lähes oireeton.

- pojat iloitsivat perjantaina syysloman alkamisesta

- olin haaveilllut jo pitkään matkasta poikien kanssa. Sunnuntaina kuului vain klik ja Kroatian matka oli varattu. En ole koskaan käynyt Kroatiassa, eivätkä pojatkaan eli kyseessä oli meidän kaikkien toivekohde. Maa on kuulemma super kaunis, kristallinkirkas meri ja suht edullinen hintataso. 

- viikonloppuna vietimme äidin 75 v synttäreitä Mamma Roosassa. Oli kyllä niin onnistunut dinneri, ruoka oli aivan täykkyä, palvelu toimi kuin sata naalia ja mikä parasta äiti oli happy. Puhekin onnistui hyvin! Ps. Jos syöjiä on 10 tai > kabinetin saa ilmaiseksi käyttöön. Lämmin suositus!

VIIKON ASUINSPIS: Raitapaita ja mekko = pure love ja käy näin syksylläkin!

Mekko & Other Stories

Poolo: COS
VIIKON AJATUS: 

“You gain strength, courage and confidence by every experience in which you really stop to look fear in the face. You are able to say to yourself, ‘I have lived through this horror. I can take the next thing that comes along.’ You must do the thing you think you cannot do.”

ELEANOR ROOSEVELT 


Ihanaa syyslomaviikkoa niille, jotka nyt lomailevat!


7 kommenttia :

 1. Täällä ollaan nyt räkätaudissa, huoh! Haaveilen reissusta anoppilaan, mutta en tiedä, että uskaltaako vielä ensi kesänäkään lähteä Marokkoon.
  Kaunista tiistaita sinulle Taru <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, sinne hurjasti paranemisenergiaa <3!
   Mäkään en välttis uskaltaisi matkustaa kovin kauas, mutta toivon, että pääset anoppilaan mahd pian <3

   Poista
 2. Toivottavasti tärppää lipaston kyttäyksen kanssa pian!
  Me olisimme menneet Mamma Rosaan sunnuntaina, mutta sepäs oli täyteen varattu. Saimme pöydän Villetta nimisestä töölöläisestä ravintolasta ja siellä oli todella hyvät pizzat. Mikä onnekas vahinko! Hintakin oli sen verran kohtuullinen, että menemme ehdottomasti uudestaan.

  Ensi kesän matkoista haaveilleen jo täälläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Villetta on ihan mun toinen favoritepaikka Töölössä, siellä on vietetty syntsiä ja isänpäiviä, ja ah ne pizzat.

   Mamma Rosa yllätti sillä, että kaikki (4!) ruokalajia olivat onnistuneita. Ja kabinetin laitan korvan taakse seuraaviin juhliin.

   Iloa viikkoon <3


   Poista
 3. Onnea lipaston etsintään, mukavaa syyslomaa ja ihanaa matkan odotusta <3.
  Kroatiaa on kaikki siellä käyneet kehuneet valtavan kauniiksi.

  VastaaPoista
 4. Olen huomannut Torin kanssa saman. Kun ollaan mökille metsästetty jotain, on oltava ihan kärppänä vahtimassa.
  Me oltiin Kroatiassa kymmenisen vuotta sitten ja tykättiin. Silloin turismia oli vielä niukasti, mikä näkyi palveluissa mutta myös hintatasossa - oli todella edullista. Siellä on just sellaista, kirkas turkoosi meri, kivoja saaria ja hyvää ruokaa. Oi että on ihanaa odottaa matkaa!

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanaa, että reissu varattuna, tulee mahtavaa. Peukkuja lipaston metsästykseen ja ihanaa tätä viikkoa Taru. <3

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Powered By Blogger
Back to Top