Cillasin joululahjavinkit by me

torstai 25. marraskuuta 2021

On ollut ilo saada työkokemusta kaupalliselta alalta ja erityisesti yrityksen sosiaalisen median näkökulmasta tänä vuonna. Aloitin määräaikaisen sopparin Life Style Cillasissa (klik) syyskuussa ja olen ollut vähintään yhden päivän viikossa itse kaupalla. Tykkään hurjasti asiakaspalvelusta ja juuri se asiakkaan kohtaaminen tuottaa mulle suurta iloa! Cillasissa on myös aivan ihana tuotevalikoima, ehdottomia lemppareitani ovat Samsoe & Samsoe, Project AJ117 Copenhagen, Flattered ja Becksöndergaard. Ihania sisustusjuttujakin on pilvin pimein esim House Doctor. 

Sen verran alkaa olla jo joulufiilistä, joten päätin vinkata teille arvon ladyt parhaimmat joululahjavinkit! Siis mitä ostaisin ystävälle, siskolle, pojille, äidille tai isälle.....itseäni unohtamatta ;)!
Siskolle - Sisko asuu vanhassa kerrostalossa, jonka lattiat ovat talvisaikaan vilpoiset. Nämä Flattered tossut ovat vallan ihanat ja lämmittävät siskon varpaita. (klik)Pojille - Koska poikani ovat tätä nykyä muotitietoisia eli MERKKIÄ sen olla pitää, jos sen päälleen laittaa, pojat saavat molemmat Makia Olle Eksellin Ögon -kuvalla varustetut merinovillapipot.  100% mulesing-vapaata, italialaista merinovillaa. (klik)Isälle - Isä on sitä sukupolvea, joka ei valita koskaan mistään vaikka kuinka olisi kipeä tai ottaisi aivoon. Oikeasti annan isälle joululahjaksi kirjan mutta kuvitteellisesti voisin antaa Rains Weekend Wash Bag toalettilaukun (klik), koska isä käy viikottain uimassa. Äidille - Äidillä on kyllä melkein kaikkea. Becksöndergaardilta löytyy ihania huiveja, joten talven viimoihin tämä huivi sopii hyvin (klikklak) Sama huivi menisi Isän vaimolle. Ystäville - Kaikki ystäväni ovat superherkkusuita, kaikki makea maistuu. Lakrids-herkut ovat olleet jo monta vuotta suosikkejani, eli jokaiselle ystävälle niitä, ehkä minikuohari vielä kyytipojaksi. (klixsklaxs)First but not least eli mitä minulle: Makian Rae Parka, jota olen kuolannut varmaan jo 2 kk. (klikIhana RMS Beautyn kulttimaineen saanut ”Un” Cover Up Cream Foundation-meikkivoide tulisi myös tarpeen - Sofia Ruutu taisi vinkata tästä uusimmassa Gloriassa.

Ehdottomasti tarvitsen myös uuden kauniin kalenterin uudelle vuodelle 2022. Se voisi olla tämä.  


Ilokasta joululahjojen etsintää, murut <3

1 kommentti :

  1. Olipa kivoja lahjaideoita, kalenteri pitäisi itsellenikin ostaa.
    Mukavaa loppuviikkoa sinulle Taru <3

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Powered By Blogger
Back to Top