Viikkoraportti

maanantai 8. marraskuuta 2021

                                                                        ** Oriflame tuotteet pr näytteitä **

Viime viikolla:

- pysähtyminen tapahtui flunssan muodossa ja oli pakko ottaa hissun kissun. Hiljalleen. Pikkuhiljaa. Hetki hetkeltä, askel askeleelta. Vaikka flunssailu on kurjaa, pysähtyminen teki hyvää.

- katselin itseäni siinä toipuillessani peilistä ja tajusin, että käsittelemätön suuttumus/viha on varmasti vaikuttanut hyvinvointiini. En tiedä pitäisikö mun alkaa nyrkkeillä vai mikä olisi paras väylä asian käsittelyyn? Muistan vuosia sitten, kun tunsin hiukan samaa, lähdin yksin mökille, saunoin ja vesijuoksin mökillä monta tuntia huutaen perkelettä, samalla tunsin kuinka se fyysinen rasitus, "vihan purkautuminen" auttoivat ja jokin solmu avautui. Ehkä aloitankin Pinkin inspiroimana vesijuoksun - toisaalta uimahallista ei kai voi huutaa perkelettä......

- tajusin, että vastaus on aina - loppujen lopuksi - rakkaus ja anteeksianto sekä itselle ja muille. 

- unohdin raportoida kirjamessuista viime viikolla. Katselin messuja joka päivä livenä tai tallennuksena ja se olikin ihan mahtavaa. Sitä pystyi bongaamaan juuri ne itseä kiinnostavat kirjailijat, ja skippaamaan ne omakehuiset, vain itseään ja omaa kirjaa puffaavat minä-tyypit. Esim Hanna Brotheruksen, Jani Toivolan haastikset olivat aivan ihania, aitoja ja rehellisiä.

- bongasin mainion sarjan Annika, Ylämaan etsivä YLE Areeenasta, jossa päähenkilöä esittää mainio Nicola Walker. Kyseinen naisnäyttelijä on ehdottomasti yksi tämän hetkisistä suosikeistani, hän ei kuvankaunis vaan hieman karhean kaunis näyttelijä, hän elää roolissaan ja roolinsa. Ja on ehdottomasti aina aidon oloinen kaikissa rooleissaan, se juurikin ihastuttaa aina, se roolin aitous.

- Solsidan alkoi ja on ollut viime aikaisten sunnuntaitten ilostus, iloa ja naurua ei ole koskaan liikaa! 

- luin Stella Harasekin postauksen Postikortteja kraaterista  ja kyynel vierähti poskelle. Lapsettomuuden tuskan ymmärtää varmasti todella vain sellainen, joka on sen läpikäynyt.

"Ensin ajattelin etten kerro tästä somessa mitään, sitten päätin että kerron ihan kaikille. Jos jotain olen viime vuosien aikana kaivannut, sitä että lapsettomuudesta puhutaan kesken kaiken eikä vasta jälkeenpäin, sitten kun syliin on saatu vauva, tai vuosia myöhemmin kun lasta ei koskaan tullut ja elämään on löytynyt muita suuntia. En kaipaa selviytymistarinoita, vaan postikortteja kraaterin keskeltä, tilanteista kuten tästä: emme tiedä miten tässä käy, emme tiedä tuleeko meitä onnistamaan. Syvästi yksityinen, keskeneräinen tarina on kivulias jaettunakin, mutta ansaitsee tulla kuulluksi siinä missä muutkin."


VIIKON VAATEINSPIS: & Other Stories tunika on vallan suloinen ja sopii sekä farkkujen että hameen kera. Mielestäni menisi myös pikkujouluissa sopivien asusteitten kera. 
VIIKON KOSMELÖYTÖ: Kuka teistä kärsii pigmenttiläiskistä kesän jälkeen, huutakaa hep!  Minä ainakin huudan Hep! NovAge Brilliance tasoittaa ihonvärin epätasaisuuksia  ja tekee ihosta heleän ja kauniin kuulaan.  Brilliane on Oriflamen ensimmäinen kokonaisvaltainen hoitolinja, jonka tuotteet vähentävät kaikkia merkittävimpiä ihon värimuutoksia (punertava, kellertävä ja harmaa iho) ja tummia läiskiä jopa 2 viikossa.

Ehdoton suosikkini tuotteista oli Brilliance yövoide, joka ravitsee kuivaa ihoa ihan kunnolla ja mielestäni aamuisin kylppärinpeilistä näkyy ravitut ja super kosteutetut kasvot. Mikä parasta maksaläiskät otsalla ovat vaalentuneet merkittävästi. Hurraa!
KuvaVIIKON MOTTO: Ei ole mitään hätää, kaikki järjestyy kyllä.

Valoa uuteen viikkoon!


6 kommenttia :

 1. Kerran voi perkeleen huutaa uimahallissakin, mutta voi olla, että porttikielto tulisi sen jälkeen. Muistan kerran kun oli ketuttanut monta päivää putkeen ja oli pakko huutaa, laitoin tyynyn suun eteen ja karjuin niin paljon kun keuhkoista lähti...kyllä helpotti.
  Rentoa viikkoa sinulle Taru <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah joo en ehkä uskalla `testata perkele-uimahalli komboa. Ja toi tyynyyn huutaminen on tehty myös, tosin viime kerrasta varmaan 20 v. Pitäisikö kokeilla uudestaan? Ei olisi ainakaan haitaksi.
   Puss Outi, kiitos avoimuudesta <3

   Poista
 2. Kiitos sarjavinkistä ja tuo on niin totta, vihan pitää päästä ulos. Jokaisella on ne omat keinot. t.Emmi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emmi, juu jokainen löytää ne omat keinot. Eva Dahlgren sanoi joskus jossakin haastatttelussa, että kun hän on alakuloinen hän "antaa" masennuksen tulla, ei pistä hanttiin, rämpii siinä jonkun aikaa ja jatkaa sitten matkaa.
   Olen sitä mieltä, että vihan kanssa on sama mutta eri juttu -> suuttumuksen ulostuloon ja purkautumiseen pitää löytää omat väylät.

   Poista
 3. Olen pitänyt muistakin Nicole Walkerin sarjoista, mm. Eroja ja avioeroja-lakisarjasta, josta on tulossa vielä yksi kausi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin huomasin, että Eroja ja avioeroja-lakisarja saa jatkoa, ihan parhautta! Iloa viikkoon <3

   Poista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Powered By Blogger
Back to Top