Viikkoraportti

maanantai 15. marraskuuta 2021

                           ** Teatteriliput saatu pyynnöstä **

Viime viikolla

- oli jotenkin paskamaista fiilistä liikenteessä, olo takamuksen ja roskakorien välimaastosta, väsytti, tympi ja ketutti. Sielu oli täynnä henkisiä hiertymiä, tuntui että tämä jatkuvat synkkyys ja harmaus syö mut sisältä. Vähän samat fiilikset yhdistettynä kaipaukseen käyn läpi joka vuosi veljen kuolinpäivän aikaan, joten toisaalta olin siihen vaurautunut. Huono fiilis oli vain kestettävä ja luotettava siihen, että se menee ohi, this too shall pass.

- olin laiska ruuanlaittaja ja muutenkin epäkätevä emäntä. Illat menivät voikkarien ja Kokkikartanon keittojen voimin. Tämän hetkinen lemppari on pinaattikeitto, keitetyllä kananmunalla tietty.

- löysin aivan mahtavia (kasvis)reseptejä arkeen Mami Go Go blogista (klik)  Chili sin carnea jo kokeilin ja se meni soijarouheineen täydestä  myös pojille. Positiivista on myös se, että esim kuopus haluaa nykyisin syödä enemmän kasvisruokaa, oon happy että mulla on valveutunut poika <3 

- Chisun Vain elämää päivä oli ihan toppen!

- ilostuin siitä, että Jouluradio alkoi soittaa joulumusiikkia. Monia asia ehkä ärsyttää, mutta minä nautin.

- lauantaina piristimme itseämme ystiksen kanssa kyltyyrin voimin. 

"Ennen rakennettiin taloja ja hyvinvointivaltiota, nykyään rakennetaan imagoa."

Kansallisteatterin Miika Nousiaisen kirjaan perustuvan Pintaremontin päähenkilö on kuin Aku Ankka – hyvää tahtova sympaattinen mies, jonka pyrkimykset syystä tai toisesta menevät pieleen. Vaikka mies tahtoo vakavan parisuhteen ja perheen eikä halua olla riidoissa kenenkään kanssa, onnistuu hän toilailemaan asiansa siihen malliin, että hänen perässään ovat niin moottoripyöräkerho kuin leikkipuiston vanhemmat.

Pintaremontti on superhauska, kepeä, hyväntahtoinen ja hetkittäin koskettava komedia ja ihan paras piristysruiske lonkeron harmaalle marraskuulle. Ihanaa oli muutenkin olla teatterissa, korona-aikaan kaipasin niin "teatterifiilistä". Ilo siitä, että voi käydä teatterissa, sai minut fiilistelemään koko nautintoa ja intoa lisäsi esityksen keveä inhimillisyys. Eikä yhtään haitannut, että ystis oli tilannut meille sampanjalasilliset ja pientä suolaista ja makeaa  väliajalle :P

Kuva


Ps Näytelmän hyvinvointibloggari Sini (Katja Küttner) oli täydellisen herkullinen hahmo 🤪! Hänen täydellinen elämänsä nauratti joka käänteessä. Ja näytöksen lavastus oli suorastaan nerokas, puvustuksesta puhumattakaan.

Ystis antoi näytökselle 5/5 ja minä 4,5/5 tähdykkää. Puoli tähdykkää lähti hiukan hitaasta alusta. Joka tapauksessa VAHVA ja lämmin suositus. Ja Pintaremontti- kirjan varasin heti kirjastosta - varauksia oli 950 ja kirjoja 300 :D

- sunnuntaina ulkoilimme ystiksen kanssa. Kyllä harmaus voi olla kaunista. 

- sain pojat kotiin Tukholman reissultaan.  

- olin kiitollinen avusta, jonka sain. Kiitos äippä!

VIIKON ASUINSPIS: Mulla ei ole tänä vuonna pikkujouluja, mutta hetkellisesti leikin että olisi. Jos taivas olisi rajana, pikkujoulumekkoni oli Miia Halmesmaan LUSH- MEKKO RUSETTIKAULUKSELLA. Aivan ihanan "överi" mekko jättikokoisella rusetilla. VIIKON AJATUS:
Jos vastoinkäymisen jälkeen olet enemmän kuin sitä ennen,
niin ei se ollutkaan vastoinkäyminen.

-Kaarlo Marjanen

Tsemppiä marraskuiseen lonkeron väriseeen viikkoon!


2 kommenttia :

  1. Tuo mekko on ihana! Minulla oli viime viikolla yksi surupäivä, isin kuolemasta kulunut 9 vuotta. Olen vähän yllättynyt jopa, että olen saanut pidettyä mielen vireänä kaikesta harmaudesta huolimatta.
    Kaunista uutta viikkoa sinulle Taru <3

    VastaaPoista
  2. Ihana ja aito Taru <3 Oot kultaa!!!

    VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Powered By Blogger
Back to Top