Viikkoraportti

maanantai 29. marraskuuta 2021

 Viime viikolla:

- olin laiska ruuanlaittaja ja muutenkin epäkätevä emäntä. Illat menivät voikkarien ja taas vaihteeksi valmiskeittojen voimin.

- auto sai itselleen talvitassut!

- viikonloppuna koin ikävän yllätyksen mitä tulee autoon, ajajan ovi kun reistailee välillä pakkasten tullessa. Olimme menossa kauppaan esikoisen kanssa, eikä ovi suostunut menemään kiinni. Mitä tehdään? Esikoinen pitää ovea kiinni takapenkiltä ja minä ajan. Onneksi ajomatka oli vain 5 min pituinen! Ja kun päästiin lämpimään parkkihalliin, ovi ilmeisesti alkoi voida paremmin ja se saatiin kuin saatiinkin kiinni! Yhteistyössä on voimaa!  

- naaapurustossa alkoi helkkyä ja välkkyä. Laitoin minäkin viime vuotiset söpökät pupuset (klik) ulos muita ilostuttamaan. 

- kävin keskustassa taas vaihteeksi terapian merkeissä. Keskusta oli niin kaunis jouluvaloineen ja säihkeineen. Etenkin Stockan seutu ja Espan puisto oli kauniisti koristeltu valoin. Kaikkialla näkyi jouluvaloja ja paljon. Tuntuu että niitä tulee enemmän ja enemmän joka vuosi. Se ei tosin haittaa, saapahan valoa tänne pimeyteen. Jouluinen tunnelma lumen puutteesta huolimatta.

- voi pojat (ja tytöt), että tekee mieli koko ajan hiilareita; tuoretta leipää (paljon oivariinia ja oltermannia) ja suklaata. Antaa tulla vaan, ihan reilusti. Pitääkö aina tapella kaikkea vastaan? Ei, hyväksy jo hyvä ihminen. :)

- pojat saapuivat viikonloppuna ja syötiin heidän toivomiaan ruokia. Esim (yllätys!) mausteiset jauhelihatortillat ja kananuudeliwokki. 

- koin ihanan kulttuurikokemuksen siskon kanssa HKT:ssa. Samalla muistin taas, muistin taas, miten tärkeää on ympäröidä itsensä oikeanlaisilla asioilla. Kannattaa valita viisaasti, mitä sivustoja seuraa, mihin keskusteluihin osallistuu ja millaisessa seurassa pyörii. Jos hengailee päivät pitkät ryteikössä, ihan turha on kuvitella, että mielessä pyörii keväisiä kukkaniittyjä.

- jokavuotinen Ifolor-kirja läheisille poikien vuodesta valmistui vaikka tänä vuonna toisella kädellä :P

VIIKON ASUINSPIS: Rakastan minimalistisia röyhelöitä ja ao COS:in mekossa ne ovat sijoitettu ihanasti rinnalle.  (klik)

Toisena suosikkina tämä puhvihihainen mekko, jonka voisin ottaa ympärivuotiseen käyttöön. (klik)

Molemmat mekot nyt - 25 %

 Valoa marraskuun viimeiseen viikkoon! Ajatelkaas keskiviikkona on jo joulukuu <3!
3 kommenttia :

 1. Meillä jäätyi yhtenä lomana auton takankontin ovi kiinni oikein kunnolla sillä aikaa, kun auto seisoi lentokentän parkissa. Takaovetkin olivat jäässä ja toisesti irtosi tiiviste, kun käytettiin vähän voimaa. Itselle tuli kyllä nopeasti lämmin, kun piti jumpata matkalaukut takapenkin kautta takakonttiin :D :D :D

  Kiva viikko. Musikaalit saattavat olla sellaisia elämyksiä, että nostavat useaksi päiväksi irti arjesta. Tulee jotenkin haltioitunut fiilis.

  Kivaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Mä olen nyt ihan ihastunut puhvihihoihin, joten tuo puhvihihainen mekko on ihan täykkis. Kanawokki on meidänkin pojan suosikkiruokia.
  Ihanaa viikkoa sinulle Taru <3

  VastaaPoista
 3. valot! On kyllä ihanaa kun kaupungeissa on koko ajan enemmän valoja tässä pimeään aikaan!

  Hiilarit - olen vielä onnistunut välttelemään sitä kaikkein parasta leipää (ja nimenomaan oltermanni+oivariini!), kun siitä tulee auttamattomasti vatsa kipeäksi. Mutta voi hyvät hyttyset miten se huutaa minulle hyllystä.

  Iloa viikkoon!

  VastaaPoista

Ihanaa kun kommentoit! Parhautta päivääsi!

Powered By Blogger
Back to Top